Видеорегистратор Tracer GIRDO 2

SKU: Производител: Tracer Тегло: 0.3 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Продуктът е изчерпан онлайн, ограничени наличности само в някои физически магазини.

Искате ли да запечатате всеки момент от пътешествията си с безупречна яснота? Представяме ви Видеорегистратор Tracer GIRDO 2 - вашето надеждно средство за запис на пътните изживявания!

С този устройство от марката Tracer, вие сте оборудвани с висококачествен инструмент за заснемане на всеки един аспект от вашите автомобилни приключения. Снабден с 2.40-инчов (6.00 см) дисплей, видеорегистраторът предлага комфорт при преглеждане на записите. Използвайки SDHC карта памет с капацитет до 32GB, можете да съхранявате часове видео материал без притеснение за свободното пространство.

Качеството на записа е гарантирано благодарение на резолюцията от максимум 1280x720 пиксела, което осигурява чистота и детайлност на изображението. Сърцето на устройството е CMOS сензорът, който със своите 1/4 цветни CMOS пиксели, гарантира ярки и реалистични цветове. А с угъл на виждане от 120 градуса, Видеорегистратор Tracer GIRDO 2 улавя широк обхват от сцената пред вас, без да пропуска важни детайли.

Устройството е оборудвано с литиево-полимерна батерия с капацитет 600MAH, която осигурява достатъчно време за работа, за да не пропуснете нито един важен момент. Също така, с Mini USB вход и AV изход, този видеорегистратор е лесен за зареждане и свързване с други устройства.

Изборът на Видеорегистратор Tracer GIRDO 2 е идеален за тези, които ценят сигурността и искат да имат надежден свидетел в случай на пътно-транспортни произшествия. С 24 месеца гаранция, вие инвестирате в спокойствие и сигурност за дълъг период от време.

Ако сте любител на технологиите и искате да бъдете в крак с иновациите в автомобилните аксесоари, този видеорегистратор е точно за вас. Независимо дали сте млад шофьор, който търси да увековечи своите пътешествия, или опитен водач, който иска да осигури допълнителна защита на пътя, Tracer GIRDO 2 е универсален избор, който отговаря на разнообразни нужди.

Разгледайте и другите Видеокамери Tracer, за да откриете устройството, което най-добре отговаря на вашите изисквания. И не забравяйте, че можете да разгледате и широката гама от Видеокамери на нашия сайт, където ще намерите множество опции за всякакви предпочитания и бюджети.

С Видеорегистратор Tracer GIRDO 2, вие не само ще запазите спомените от пътешествията си, но и ще се чувствате по-сигурни на пътя. Изберете качество и надеждност, изберете Tracer за ваш спътник във всеки път.

Хасково бул. Съединение 106 Детайли на магазина