Аксесоар Sony TMRBR100 3D ТРАНСМИТЕР

SKU: Производител: Sony Тегло: 0.1 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Продуктът е изчерпан онлайн, ограничени наличности само в някои физически магазини.

Искате ли да превърнете вечерите си в кино зала? С Аксесоар Sony TMRBR100 3D ТРАНСМИТЕР това е възможно! Открийте нови измерения на развлечението у дома с този иновативен продукт от водещата марка Sony.

Защо да се задоволите с обикновено гледане на телевизия, когато можете да изживеете всяка сцена в пълната й тримерна слава? С трансмитера за 3D Ready TV, вие сте само на една стъпка от реалистично изживяване, което ще ви накара да се почувствате част от екшъна. И не забравяйте, че с двугодишната гаранция, което предлага Sony, вие сте в сигурни ръце.

Този продукт е идеален за технологичните ентусиасти и киномани, които търсят начин да надградят своя домашен развлекателен център. Независимо дали сте самотен вълк, който обича да се потопи във филмовите светове или част от голямо семейство, търсещо общи моменти на забавление, Sony TMRBR100 ще отговори на вашите нужди.

Инсталирането на трансмитера е лесно и не изисква специални технически умения. След като го свържете с вашия 3D Ready телевизор, вие сте готови да се насладите на филми, спорт и игри в тримерно пространство. Представете си удоволствието от гледането на любимия си футболен отбор, като всяка атака изглежда сякаш се развива точно пред вас.

Сред нашите Кабели и други аксесоари ще откриете и други продукти, които могат да допълнят вашето 3D изживяване. А за почитателите на марката Кабели и други аксесоари Sony предлагаме широка гама от аксесоари, които са съвместими с вашите устройства.

Не позволявайте на технологичните бариери да ви попречат да се насладите на напредъка. С Sony TMRBR100 вие сте една крачка напред към бъдещето на домашното развлечение. Независимо от възрастта или интересите ви, този трансмитер ще ви помогне да преоткриете любимите си съдържания в нова светлина.

Представете си удивлението на вашите приятели, когато ги поканите на филмова вечер и им предложите да се потопят в тримерния свят, който Sony TMRBR100 предоставя. Това е устройство, което не само ще обогати вашето лично преживяване, но и ще се превърне в център на вниманието при социални събирания.

Възползвайте се от възможността да превърнете вашия дом в епицентър на висококачествено забавление. С Аксесоар Sony TMRBR100 3D ТРАНСМИТЕР, вие сте само на един клик разстояние от кинематографично изживяване, което ще промени начина, по който възприемате телевизията. Не пропускайте шанса да вдигнете летвата на домашния си киномаратон до небесата!

Пловдив бул. България 115А Детайли на магазина
Пловдив ул. Недко Каблешков 14 /до Метро/ Детайли на магазина