Слушалки Sony MDRZX110P , OVER-EAR

SKU: Производител: Sony Тегло: 0.22 кг.
  • Тип: OVER-EAR
  • Импеданс, Ом: 24
  • Дължина на кабела, m: 1.20
  • Гаранция: 24 м.
  • Честотна характеристика, Hz: 12-22000
Моля, първо изберете разновидност.
Купи
Няма наличност
В наличност
 
 

Открийте света на музиката във всичките ѝ нюанси със Слушалки Sony MDR ZX110P. Независимо дали сте в движение или се отпускате у дома, тези затворени слушалки предоставят изключително качество на звука, което очаквате от името Sony.

С гаранция от 24 месеца, тези слушалки са създадени да издържат и да предложат непрекъснато аудио изживяване. Дължината на кабела от 1.20 метра осигурява достатъчно свобода, без да се налага да сте прекалено близо до устройството си. Честотната характеристика от 12 до 22000 Hz гарантира, че ще уловите всяка нота и нюанс в музиката, която обичате.

С чувствителност от 98 dB и импеданс от 24 Ом, Слушалки Sony MDR ZX110P осигуряват богат и детайлен звук, който е балансиран и ясен. Диаметърът на говорителите от 30.00 мм е проектиран така, че да предостави мощен бас и кристално чисти високи тонове, което прави тези слушалки идеалният избор за всеки аудиофил.

Без значение дали сте младеж, търсещ качествен звук на достъпна цена, или работещ професионалист, нуждаещ се от надежден аудио аксесоар за ежедневието, Слушалки Sony MDR ZX110P са създадени да отговорят на вашите нужди. Те са идеалният спътник по време на дългите пътувания в градския транспорт или когато искате да се изолирате от шума на офиса и да се потопите в любимата си плейлиста.

За тези, които ценят стила, слушалките се отличават със своя модерен и елегантен дизайн, който се съчетава идеално с всякакви устройства. Изчистените линии и класическият черен цвят подчертават визуално качеството, което Sony влага във всеки свой продукт.

Ако сте в търсене на още варианти за качествен звук, разгледайте нашата селекция от Слушалки Sony, където ще откриете разнообразие от модели, съобразени с всякакви предпочитания и нужди.

Избирайки Слушалки Sony MDR ZX110P, вие инвестирате в дълготрайност и качество. Те са перфектният избор за тези, които не искат да правят компромис със звуковото изживяване, но също така търсят практичност и удобство. Открийте идеалните Слушалки за вашия начин на живот и се насладете на музикалния свят, който Sony може да ви предложи.

Със своята надеждност и високо качество, Слушалки Sony MDR ZX110P са не само отличен избор за лична употреба, но и страхотен подарък за всеки, който цени музиката. Потопете се в света на чистия звук и изживейте всеки акорд със слушалките, които са синоним на иновация и традиция в аудио технологиите.

Велико Търново ул. Магистрална 40 Детайли на магазина
Враца бул. Демокрация 16 /ТЦ СУМИ Детайли на магазина
Гоце Делчев ул. Кирил и Методий 17 Детайли на магазина
Кърджали бул. Тракия 14 Детайли на магазина
Плевен бул. Европа 6 Детайли на магазина
Сандански ул. „Тодор Каблешков“ № 9 Детайли на магазина
Севлиево ул. Софийско шосе 6 Детайли на магазина
София ж.к. Люлин 7 , бул. Джавахарлал Неру № 10 Детайли на магазина
София ж.к. Младост 1, бул. Андрей Сахаров № 20 Детайли на магазина
Стара Загора бул. Цар Симеон Велики, кв. Железник Детайли на магазина
Харманли ул. Янко Сакъзов 2 Детайли на магазина