Фотоапарат Sony DSC W800S

SKU: Производител: Sony Тегло: 0.44 кг.
  • Резолюция, Mpx: 20.00
  • Оптично приближение, пъти: 5
  • Дисплей, см: 6.80
  • Режими: Auto
  • Стабилизация: Цифрова
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Няма наличност

Запечатайте всеки ценен момент с кристална яснота! Представяме ви Фотоапарат Sony DSC W800S – идеалният спътник за любителите на фотографията, които търсят качество и лекота на употреба.

С 20.00 мегапикселова резолюция, този фотоапарат гарантира изключително детайлни и ярки изображения. Независимо дали сте начинаещ или по-опитен фотограф, 5 пъти оптичното приближение ви позволява да уловите далечни обекти без загуба на качество. Откройте света на фотографията с лекота, благодарение на интуитивния дизайн и лесното меню на Sony.

С 2.70-инчовия дисплей, еквивалентен на 6.80 см, вие винаги ще имате ясен преглед на вашите кадри. Режимът Auto опростява процеса на снимане, като автоматично настройва камерата за оптимални резултати във всяка ситуация. Не пропускайте да изпробвате и вълнуващата функция за 360 градусова панорама, която ще ви позволи да заснемете завладяващи пейзажи с един единствен потег.

Фотоапаратът поддържа различни видове карти памет като SD/SDHC/SDXC и Memory Stick, което ви дава гъвкавостта да изберете най-удобния за вас вариант. Снимайте във формат JPEG и споделяйте вашите творения с приятели и семейство без никакви затруднения. Добавете към вашите спомени и видео записи с HD 720p качество, които ще оживят вашите преживявания с всяка детайлност.

Не се притеснявайте за разклатени кадри – цифровата стабилизация на изображението ще се погрижи за тяхната стабилност и ще сведе до минимум ефекта от нежеланото движение. Зареждането на батерията е лесно и удобно чрез USB интерфейса, а благодарение на типа Li-ION батерия, вашият фотоапарат ще бъде готов за употреба по всяко време.

В Фотоапарати Sony DSC W800S се съчетават високото качество на изображението, което очаквате от марката Sony, с лекотата на употреба, която прави фотографирането удоволствие за всеки. Той е идеален за семейни събития, пътешествия, както и за всекидневни моменти, които искате да запомните завинаги.

Ако сте в търсене на разнообразие, разгледайте и другите предложения в категорията Фотоапарати Sony, където ще откриете множество модели, отговарящи на различни нужди и предпочитания. Верига магазини ЗОРА ви предлага качествени продукти, с които да уловите и запазите най-ценните моменти от живота си.

С Фотоапарат Sony DSC W800S, вие сте само на един клик разстояние от съвършените снимки. Защото всеки кадър разказва история, а вашите истории заслужават да бъдат видени в най-добрия си светлинен нюанс.