Външен хард диск Silicon Power DIAMOND D06 1TB USB 3.0

SKU: Производител: Silicon Power Тегло: 0.3 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Продуктът е изчерпан онлайн, ограничени наличности само в някои физически магазини.

 
 

Искате ли да имате цялата си ценна информация на едно място, сигурно съхранена и винаги под ръка? Представяме ви Външен хард диск Silicon Power DIAMOND D06 1TB USB 3.0 – перфектният спътник за съхранение на вашите данни.

Капацитет за съхранение: С 1TB пространство, този външен хард диск е идеален за архивиране на големи обеми данни, включително мултимедийни файлове, документи и приложения.

Конекторност: Оборудван с интерфейс USB 3.0, той предлага по-бързи скорости на трансфер на данни в сравнение с USB 2.0, като същевременно е съвместим с по-стари USB портове.

Дизайн: Отличава се с характерния си диамантено оформен външен вид, който му придава елегантен и модерен облик. Цветовата схема е стилна комбинация от черно и металически акценти.

Преносимост: Компактен и лек, този хард диск е лесен за носене и съхранение. Идеален за потребители, които се нуждаят от достъп до техните данни навсякъде и по всяко време.

Репутация на марката: Silicon Power е добре позната марка в индустрията за съхранение на данни, което предполага надеждност и поддръжка на продукта.

Предимствата на това устройство включват голям капацитет за съхранение в преносим формат, подобрена скорост на трансфер на данни благодарение на USB 3.0 и стилен дизайн, който го отличава от типичните външни хард дискове.

С гаранция от 36 месеца и съвместимост с Windows 8/7/Vista/XP/2000, Linux 2.6.31 или по-нови версии и Mac OS 10.5, Външен хард диск Silicon Power DIAMOND D06 1TB USB 3.0 е надежден избор за всеки, който търси качествено и дълготрайно решение за съхранение на данни.

Ако сте професионалист, който постоянно е в движение, или студент, който иска да има всичките си проекти и лекции на едно място, този външен хард диск е точно за вас. Неговата портативност и стил са съобразени с динамичния начин на живот и професионалните нужди на съвременните потребители.

Открийте повече Външни хард дискове Silicon Power и разширете своята колекция от надеждни устройства за съхранение. За още варианти, разгледайте нашата селекция от Външни хард дискове, където ще откриете множество решения, отговарящи на вашите индивидуални нужди и предпочитания.

С Външен хард диск Silicon Power DIAMOND D06 1TB USB 3.0, вашите данни са винаги с вас, сигурно съхранени и готови за използване. Насладете се на комбинацията от стил, функционалност и сигурност, която този външен хард диск предлага, и бъдете спокойни, че вашата информация е защитена.

София бул. Черни връх 204 Детайли на магазина