Памет USB SanDisk ULTRA DUAL 64GB USB 3.0 SDDD2-064G-G46

SKU: Производител: SanDisk Тегло: 0.05 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Продуктът е изчерпан онлайн, ограничени наличности само в някои физически магазини.

 
 

Искате ли безпроблемно да пренасяте данни между различни устройства? Представяме ви Памет USB SanDisk ULTRA DUAL 64GB USB 3.0 SDDD2-064G-G46 – вашето надеждно решение за съхранение и трансфер на файлове!

Този модел се отличава със своята двойна функционалност. Разполага с два вида USB конектори – стандартен USB 3.0 Type-A и micro-USB, което го прави изключително удобен за употреба както с компютри, така и с мобилни устройства, поддържащи OTG (On-The-Go) функционалност.

Благодарение на високоскоростния USB 3.0, можете да очаквате бърз трансфер на данни, значително по-бърз от стандартите на USB 2.0, което увеличава ефективността при преместване на файлове между различни устройства.

С капацитет от 64GB, тази USB памет предлага обширно пространство за съхранение на документи, снимки, музика, видеоклипове и много други. Независимо дали сте студент, който често споделя проекти, или професионалист, който се нуждае от надежден носител за важни бизнес файлове, този продукт е идеален за вас.

Дизайнът е компактен с въртяща се част, която защитава конекторите без необходимостта от капачка, което прави устройството лесно за пренасяне. Интегрираната връзка за ключодържател позволява да прикрепите USB паметта към ключове или връзка за удобство и по-малък шанс за загуба.

Избирайки продукт на SanDisk, вие се доверявате на марка с доказана надеждност и издръжливост. Това гарантира безопасността и дълготрайността на вашите данни. С 60 месеца гаранция, можете да сте сигурни в инвестицията си.

Ако сте млад човек, който е постоянно в движение и търси лесен и бърз начин да съхранява и споделя информация, или работите от вкъщи и ви е необходим надежден носител на данни, USB паметта SanDisk ULTRA DUAL е точно за вас. Тя е създадена да отговори на нуждите на динамичния и модерен начин на живот, като предлага бързина, гъвкавост и сигурност.

Не пропускайте да разгледате и другите USB памети SanDisk, които предлагаме, за да намерите най-подходящия продукт за вашите нужди. А за още по-голям избор, посетете нашата секция с USB памети, където ще откриете разнообразие от висококачествени устройства за съхранение.

С Памет USB SanDisk ULTRA DUAL 64GB USB 3.0, вие получавате не само място за своите файлове, но и мир на ума, знаейки, че вашата информация е сигурна и винаги под ръка, когато имате нужда от нея. Изберете умно, изберете SanDisk.

Сливен бул. Цар Освободител 1A / S Mall Детайли на магазина
Търговище бул. Александър Стамболийски 40-44 Детайли на магазина