Мишка Rapoo M10 10928 БЕЗЖИЧНА СИНЯ

SKU: Производител: Rapoo Тегло: 0.2 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Продуктът е изчерпан онлайн, ограничени наличности само в някои физически магазини.

 
 

Открийте свободата на безжичната комуникация с мишката Rapoo M10 10928, която съчетава стил и функционалност в един компактен и цветен дизайн. Идеален избор за динамичния потребител, тази мишка е създадена да осигури комфорт и прецизност във всяка работна среда.

С 24 месеца гаранция и впечатляващата резолюция от 1000 dpi, Rapoo M10 10928 гарантира надеждност и точност, които са в основата на всяка успешна работа с компютър. Тази безжична мишка е създадена да отговори на нуждите на съвременните потребители, които ценят качеството и удобството.

Цветът синьо не е случаен избор – той олицетворява спокойствие и стабилност, превръщайки мишката в идеалния аксесоар за вашия офис или домашно работно място. Тя е перфектен спътник за хора, които обичат да внасят цвят и индивидуалност в ежедневието си, без да правят компромис с функционалността.

Благодарение на своята безжична технология, Rapoo M10 10928 освобождава работния ви плот от излишни кабели и предлага свобода на движение до 10 метра. Така вие сте свободни да работите от всяка точка на стаята, без да губите контрол над дейността си на екрана.

За тези, които търсят удобство в дългите работни часове, ергономичният дизайн на тази мишка е истинско спасение. Формата ѝ е проектирана така, че да намалява напрежението в ръката и да предотвратява умората при продължителна употреба. Това я прави идеален избор за геймъри, дизайнери и всички, които прекарват часове пред компютъра.

За любителите на марката Rapoo и техните висококачествени Мишки Rapoo, този модел е поредното доказателство за иновативността и надеждността, които компанията предлага. Ако сте в търсене на разнообразие от Мишки, Верига магазини ЗОРА предлага богат избор, където можете да намерите точно това, от което се нуждаете.

Мишката Rapoo M10 10928 е създадена да улесни вашия работен процес и да добави стил към вашия работен ден. Независимо дали сте студент, който се нуждае от надежден инструмент за учене, или професионалист, който иска да подобри своята продуктивност, тази мишка е проектирана да отговори на високите ви изисквания.

Изберете Rapoo M10 10928 и се насладете на комбинацията от високо качество, стилен дизайн и безпроблемна функционалност, която ще превърне вашето ежедневие в удоволствие. С тази мишка вие сте готови да посрещнете всеки предизвикателство, което денят може да ви предложи.

Гоце Делчев ул. Кирил и Методий 17 Детайли на магазина