Вграден керамичен плот Bosch PXE675DC1E

SKU: Производител: Bosch Тегло: 15 кг.
Вграден керамичен плот Bosch PXE675DC1E
Вграден керамичен плот Bosch PXE675DC1E
   

Bosch

2019-01-03T17:36:45+02:00
1399.00 1399.00 BGN 1
15000 15000 KGM
() 4242002849003 1399.00 BGN Kерамичен плот Out Of Stock PXE675DC1E

Сравнение на продукти