Почистващ комплект Philips SVC1116B/10

SKU: Производител: Philips Тегло: 0.27 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Продуктът е изчерпан онлайн, ограничени наличности само в някои физически магазини.

Искате ли вашият телевизор или компютърен монитор да блести от чистота, без никакви следи и пръстови отпечатъци? Представяме ви Почистващ комплект Philips SVC1116B/10 - идеалното решение за поддържане на вашия екран в перфектно състояние.

Комплектът включва специално разработена течност за почистване на екрани, която осигурява безупречно почистване без следи. Формулата е подходяща за различни типове екрани, включително LED и плазма, което гарантира съвместимост с широк кръг устройства. Освен това, течността притежава антистатични свойства, които помагат за намаляване на натрупването на прах, подобрявайки яснотата и удължавайки живота на екраните. В комплекта е включена и микрофибърна кърпа, специално предназначена за ефективно почистване без драскотини или увреждане на екрана.

Основните предимства на Почистващ комплект Philips SVC1116B/10 са нежното, но ефективно почистване, което предпазва качеството на вашето зрително изживяване. Формулата е разработена така, че да минимизира риска от увреждане на покритията на екрана, което е изключително важно за електрониката от висок клас. Антистатичната формула не само почиства, но и помага да се предотврати бързото отлагане на прах и частици върху повърхността на екрана. Микрофибърната кърпа и гелът работят заедно, за да премахнат отпечатъци, прах и петна, без да оставят власинки или ивици. Опаковката е удобна за употреба и позволява контролирано дозиране, намалявайки отпадъците и осигурявайки продължителна употреба на продукта.

В допълнение, ако търсите още Кабели и други аксесоари за вашия телевизор, можете да разгледате богатото разнообразие на продукти в нашия онлайн магазин. За още продукти от марката Philips, посетете Кабели и други аксесоари Philips.

Купувачът на Почистващ комплект Philips SVC1116B/10 е човек, който цени високото качество и чистотата на изображението, независимо дали става въпрос за гледане на любимия филм или работа с графичен софтуер. Този продукт е идеален за хора на всяка възраст, които искат да поддържат своите устройства в оптимално състояние, без да се притесняват за вредни химикали или драскотини. Стилът и мотивите за покупка са насочени към удобство, ефективност и дълготрайност, като същевременно се отчитат потенциалните бариери за покупка, като например страхът от увреждане на скъпите екрани.

В заключение, Почистващ комплект Philips SVC1116B/10 предоставя практично решение за поддържане на чистотата на екраните на различни устройства, подобрявайки вашето зрително изживяване, докато защитавате вашата инвестиция. Независимо дали сте професионалист в областта на IT, геймър или просто искате да се наслаждавате на кристално чисто изображение у дома, този комплект е точно за вас.

Варна бул. Цар Освободител 263 Детайли на магазина
Пазарджик ул. Пловдивско шосе 105 Детайли на магазина
Сандански ул. „Тодор Каблешков“ № 9 Детайли на магазина
Свиленград бул. България 198 Детайли на магазина
София ул. Коста Лулчев 52, SKY City MALL Детайли на магазина
Стара Загора бул. Цар Симеон Велики, кв. Железник Детайли на магазина