Сокоизстисквачка Philips HR1919/70 , 1000 W

SKU: Производител: Philips Тегло: 6.05 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.
Няма наличност
В наличност

Започнете деня си със свежестта на домашно приготвен сок, изцеден до последната капка витамини с Сокоизстисквачка Philips HR1919/70! Този висококачествен уред от надеждния бранд Philips е идеалният избор за всеки, който цени здравословния начин на живот и не прави компромис с качеството на консумираните продукти.

С мощност от 1000 W, тази сокоизстисквачка гарантира бързо и ефективно обработване на плодовете и зеленчуците, което спестява време и усилия в забързаното ежедневие. Благодарение на голямото отделение за сок с обем от 1.0 L, можете да приготвите количество сок достатъчно за цялото семейство, а с отделението за отпадък от 2.1 L, почистването след това е лесно и не изисква чести изхвърляния.

Едно от най-вълнуващите предимства на този модел е възможността за поставяне на цели плодове, което означава, че няма нужда от предварително нарязване и подготовка. С диаметър на отвора от 80 мм, сокоизстисквачката се справя без проблем дори с по-големи плодове. Изборът между две степени на работа позволява да контролирате процеса в зависимост от твърдостта на продуктите.

Функцията за бързо почистване е истинско спасение за заетите хора. Не е нужно да прекарвате дълги минути в търкане и измиване – с няколко лесни движения сокоизстисквачката е готова за следващата употреба. Допълнително удобство представлява вграденото отделение за прибиране на кабела, което помага за поддържането на реда и чистотата на работния плот.

Стилен и елегантен, моделът се предлага в класически черен цвят, който се вписва перфектно във всяка кухня. Неплъзгащите се крачета осигуряват стабилност по време на работа, така че можете да бъдете сигурни, че уредът ще остане на мястото си, докато си приготвяте любимия сок.

Ако сте родител, който иска да осигури на своето семейство най-доброто, или просто човек, който се стреми към здравословен начин на живот, Сокоизстисквачка Philips HR1919/70 е вашата надеждна помощница в кухнята. С нея ще подобрите своята диета и ще се наслаждавате на свежи и натурални сокове всеки ден.

Разгледайте и други Сокоизстисквачки Philips, за да откриете уреда, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания. И не забравяйте, че в категорията сокоизстисквачки на Верига магазини ЗОРА ще намерите множество модели, които ще ви помогнат да внесете повече здраве и енергия във вашия дом.

Изберете Сокоизстисквачка Philips HR1919/70 и се насладете на вкуса на свежо изцедените сокове, които са не само вкусни, но и изключително полезни за вашето здраве и благосъстояние!

Бургас бул. Транспортна до Плаза Мол Детайли на магазина
Варна бул. Република 55, Ритейл Парк Варна Детайли на магазина
Варна бул. Цар Освободител 263 Детайли на магазина
Велико Търново ул. Магистрална 40 Детайли на магазина
Видин ул.Цар Симеон Велики 20А Детайли на магазина
Кърджали бул. Тракия 14 Детайли на магазина
Плевен бул. Европа 6 Детайли на магазина
Плевен пл. Иван Миндиликов 1 Детайли на магазина
Русе бул. Липник 121 Детайли на магазина
София Божурище ТК Европа Стар Детайли на магазина
София бул. Ботевградско шосе 525 /до Джъмбо/ Детайли на магазина
София бул. Черни връх 204 Детайли на магазина
София ж.к. Люлин 7 , бул. Джавахарлал Неру № 10 Детайли на магазина
София ул. Коста Лулчев 52, SKY City MALL Детайли на магазина
Стара Загора бул. Цар Симеон Велики, кв. Железник Детайли на магазина
Търговище бул. Александър Стамболийски 40-44 Детайли на магазина
Хасково бул. Съединение 106 Детайли на магазина
Шумен ул. Преспа 6 Детайли на магазина