Сензор Panasonic KX-HNS102FXW ЗА ДВИЖЕНИЕ

SKU: Производител: Panasonic Тегло: 0.35 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.
Купи
Няма наличност
В наличност

Искате ли да живеете в умен дом, където сигурността се гарантира от високотехнологични решения? Представяме ви Сензор Panasonic KX-HNS102FXW за движение - надеждният пазител на Вашето спокойствие.

Създаден от световноизвестната марка Panasonic, този сензор е идеалното допълнение към Вашата система за умно управление на дома. С лесното си безжично свързване, той се интегрира безпроблемно във всяка смарт среда, като предоставя незабавно известие при засечено движение в радиус от 5 метра. Стилният бял дизайн се вписва елегантно в интериора, без да привлича излишно внимание.

С двугодишната си гаранция, Сензор Panasonic KX-HNS102FXW за движение е инвестиция в сигурността, която предлага спокойствие и увереност. Той е не само функционален, но и изключително надежден, което го прави предпочитан избор за съвременните домакинства.

За любителите на Смарт Аксесоари, този сензор е истинско откритие. Той е съвместим с различни устройства и платформи, което го прави универсален помощник за автоматизацията на дома. Интеграцията му във Вашата смарт система ще Ви позволи да контролирате и реагирате на ситуации в реално време, дори когато не сте у дома.

Представете си комфорта да знаете, че Вашият дом е защитен денонощно, без да е необходимо да правите компромиси с естетиката или да се притеснявате за сложни инсталации. Сензор Panasonic KX-HNS102FXW за движение е лесен за настройка и използване, което го прави подходящ дори за тези, които не се считат за технологично напреднали.

Ако сте младо семейство, което цени безопасността и иновациите, или просто искате да модернизирате своя дом, този сензор е точно за вас. Той е идеален за хора, които водят забързан начин на живот и искат да се чувстват уверени, че техният дом е защитен, докато са на работа или на почивка.

Не позволявайте притесненията за сигурността да Ви отнемат спокойствието. Изберете Сензор Panasonic KX-HNS102FXW за движение и се насладете на усещането за увереност и контрол. Открийте повече Смарт Аксесоари и разгледайте нашата гама от продукти Смарт Аксесоари Panasonic, за да създадете перфектната смарт среда у дома.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където технологиите и сигурността се срещат, за да предложат на клиентите не само продукти, но и спокойствие. С Сензор Panasonic KX-HNS102FXW за движение, Вашият дом вече не е просто място за живеене, а интелигентно пространство, което се грижи за Вас и Вашето семейство.

Плевен пл. Иван Миндиликов 1 Детайли на магазина
Пловдив ул. Недко Каблешков 14 /до Метро/ Детайли на магазина
Русе бул. Липник 121 Детайли на магазина
София бул. Ботевградско шосе 525 /до Джъмбо/ Детайли на магазина
София ж.к. Люлин 7 , бул. Джавахарлал Неру № 10 Детайли на магазина
София ж.к. Младост 1, бул. Андрей Сахаров № 20 Детайли на магазина