ЗОРА - за нас

Фирма ЗОРА е българска компания, основана през 1991 година. Със своята 30-годишна история, ние сме се наложили като една от водещите търговски марки на пазара за черна и бяла техника. Нашата цел е да предлагаме на клиентите си постоянно разнообразие от стоки, стабилни и конкурентни цени в цялата ни търговска мрежа, както и изгодни условия за покупки на изплащане.

Ние развиваме и нашата мрежа с търговци на едро, като предлагаме преференциални условия и осигуряваме дистрибуция в цялата страна.

ЗОРА е единственият представител и вносител за България на черна, бяла, IT и климатична техника с марката CROWN, както и на черна и бяла техника с марката FINLUX. От 2011 година сме официален вносител на TV марката HITACHI, като в нашето портфолио се включват още марките AYKO и X-TREMER.

В момента разполагаме с 36 магазина в страната, които можете да посетите, както и с електронен магазин на адрес www.zora.bg.

Нашите магазини се намират в следните градове: София, Варна, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Плевен, Сандански, Монтана, Шумен, Враца, Русе, Видин, Кърджали, Търговище, Свиленград, Пазарджик, Гоце Делчев, Севлиево, Хасково, Харманли, Смолян, Сливен, Велико Търново и Разлог.

Благодарим ви, че посетихте нашия сайт и избрахте нашите магазини за покупки на черна и бяла техника.

Сравнение на продукти