ЗОРА - за нас

Фирма ЗОРА е основана през 1991 година и е изцяло българска компания. Със своята 30 годишна история, сме се наложила като една от водещите търговски марки на пазара за черна и бяла техника. Стремим се да предлагаме постоянен богат асортимент на стоки, стабилни и еднакви цени в цялата си търговска мрежа и изгодни условия при покупки на изплащане.

Развиваме едновременно с това и своята мрежа с търговци на едро, като предлагаме преференциални условия за тях и осигуряваме дистрибуция в цялата страна.

Ние сме единствен представител и вносител за България на черна, бяла, IT и климатична техника с марка CROWN, както и на черна и бяла техника с марка FINLUX.
От 2011 година сме и официален вносител на TV HITACHI, като към портфолиото на компанията са още марките AYKO и X-TREMER.
В момента разполагаме с 37 магазина в страната, както и електронен магазин – www.zora.bg
Можете да ни откриете в
София, Варна, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Плевен, Сандански, Монтана, Шумен, Враца, Русе, Видин, Кърджали, Търговище, Свиленград, Пазарджик, Гоце Делчев, Севлиево, Хасково, Харманли, Смолян, Сливен, Велико Търново, Разлог
Благодарим ви, че посетихте нашия сайт и избрахте нашите магазини за покупки на черна и бяла техника.

Сравнение на продукти