Всички категории

За нас

ЗА НАС

Бъдещето, което създаваме

ЗОРА  стъпва на български пазар през септември 1991 година с малък магазин на „Козлодуй” 23 в София и така полага началото на изграждане верига от магазини в цялата страна.

ЗОРА присъства повече от четвърт век на български пазар и е сред лидерите в продажбата на бяла, черна, IT и климатична техника. През годините е изградила  мрежа от търговски обекти в цялата страна, които към днешна дата са 36 и електронен магазин.

2016 година премина изцяло под знака на „25 години ЗОРА“. В тази емблематична година фирмата положи основите на коренна промяна на корпоративната си  идентичност и визия. С навлизането в следващия четвърт век на своето  развитие, ЗОРА отправя  поглед в бъдещето, стартирайки проекта за цялостна промяна, който включва и  ново лого и нов слоган

„Бъдещето ,което създаваме днес”.

Изцяло обновените търговските обекти  впечатляват с  оформлението на вътрешното пространство, създадено с поглед в бъдещето и вдъхновено от иновативността и динамиката, с която се развиват технологиите. Нагледно е осъществена идеята за  кардинална промяна на вътрешната среда, за едновременна видимост и достъпност на отделните стокови зони, за максимално улеснение на клиентите.

ЗОРА  предлага възможности за богат избор, поддържа постоянен асортимент на стоки, стабилни и еднакви цени в цялата своя търговска мрежа, добър гаранционен срок, осигурен сервиз, безплатен транспорт, многообразие на схеми и най - изгодни условия за покупка на изплащане. Осигурена дистрибуция на едро в цялата страна, преференции и коректни партньорски отношения с едровите търговци, реалистична и коректна реклама, култура на обслужване.

Бъдещето, което създаваме

Бъдещите проекти на  ЗОРА  са свързани с иновациите и развитието на технологиите като основен акцент за компанията,  както и разширяване на търговската мрежа и обогатяване на асортимента.

ЗОРА  от основаването си до днес е пример за коректност и перфектно обслужване. Всепризнат факт е, че в магазини Зора клиентите могат да получат най-добрата консултация и изчерпателна информация за предлаганите марки и модели стоки.

ЗОРА  следва стабилна ценова политика, като залага основно на постигането на най-добро съотношение цена - качество.

В началото на 2017 година фирмата  за втори път заслужи ексклузивно отличие  BEST BUY AWARD 2017/18, което  предоставя организацията за сертификации ICERTIAS - International Certification Association, със седалище в Цюрих, Швейцария. Изследването е проведено сред български потребители, които са определили  като  номер 1 Търговска верига ЗОРА за „Най-добро съотношение между цена и качество в  търговията  на дребно с бяла техника и кухненско оборудване”.

superbrands

ЗОРА прави прецизен подбор на марките, които предлага на своите клиенти, покривайки най-безспорно доказаните от различни класове и ценови диапазони.

ЗОРА е изключителен представител и вносител за България на черна, бяла, IT и климатична техника със запазената марка CROWN. От 2009 година е изключителен представител за България на черна и бяла техника с марката FINLUX, която e утвърдена марка №1 в Скандинавските страни, популярна е като символ за  качество, надеждност и икономичност и e намерила много добър прием на Европейския пазар. През 2011 година Търговска верига ЗОРА стана и официален вносител на TV HITACHI.

Награди и сертификати

superbrands

Въведената през 2006 г. Единна информационна система за управление на бизнеса (ERP) подобри съществено управлението и контрола в дейността на всички структури на фирмата.
Компанията притежава свидетелства от Патентно ведомство на Република България за утвърден фирмен знак и лого на "ЗОРА" и на марката "CROWN".
Във връзка с динамичното и устойчиво развитие на фирмата, на Десетия национален конкурс през 2006 г., "За цялостен принос в националната икономика” управляващият съдружник Георги Милушев бе номиниран за „Мистър Икономика”.
Списанието на Европейския съюз „Брюксел прес” публикува през 2007 г. специален материал за развитието на фирмата, като една от водещите в България.

В три поредни години - 1998, 1999 и 2000 г., ЗОРА е награждавана от Българска федерация на потребителите в категориите за най-пълно съответствие на качество и цена, за бърза реакция при удовлетворяване претенциите на потребителите и за най-добро сервизно обслужване.
ЗОРА е член на Конфедерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), на Българска търговско промишлена палата (БТПП), Българо-руска търговско-промишлена палата  и Българска стопанска камара (БСК).
 „Зора М.М.С ” ООД  е носител на сертификат  за внедрена в дейността на фирмата Система за управление на качеството в съответствие  с БДС/DIN EN ISO 9001/2008 с Регистрационен № 300643.

Сравнение на продукти

Powered by Cloudcart

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки