Innovation for Everyone

Xiaomi непрекъснато се стреми към висококачествено потребителско изживяване и оперативна ефективност, като поставя еднакво силен акцент върху иновациите и качеството. Мисията на компанията е да позволи на всички по света да се радват на по-добър живот чрез иновативните технологии. По тази причина Xiaomi продължава да създава невероятни продукти на достъпни цени.

Xiaomi Corporation е основана през април 2010 г. и е интернет компания, която произвежда смартфони и интелигентен хардуер, свързани в мащабната технологична платформа на Internet of Things (IoT). Сред най-популярните продукти са смартфони, смарт гривни и часовници, роботи прахосмукачки, пречистватели за въздух, електрически скутери, безжични слушалки, телевизори и много други.

Превърнете кинематографичните моменти от ежедневието си в Cinemagic със серията Xiaomi 11T. Потопете се в магията на най-доброто кинематографично изживяване от зашеметяваща фотография, ярки визуални изображения и студийно видео.

Роботите прахосмукачки на Xiaomi са незаменим помощник в забързаното ежедневие. Могат лесно да се управляват чрез интернет апликация и да почистят докато сте извън дома.

Прахосмукачките могат да извършат както сухо, така и мокро почистване.


Видео ревюта


Сравнение на продукти