Потърси нашата професионална помощ, като набереш *3030 и се свържеш с нашите квалифицирани специалисти, които ще ти помогнат в избора и онлайн пазаруването!

Поръчай онлайн и вземи веднага след потвърждение

1. Добави продукт в кошницата и завърши своята поръчка. 

2. На ниво доставка избери "Вземи от магазин" и посочи удобен за теб магазин.

3. Плати своята поръчка чрез ePay, картово плащане или банков превод или избери плащане в брой на място.*

Поръчки с плащане в брой на място се приемат, но стоката трябва да се вземе от клиент в рамките на 48 часа, в противен случай поръчката ще бъде анулирана.

*Поръчки с начин на плащане "банков превод" се разглеждат след потвърждение на плащане. 

4. След потвърждение от нас може да вземеш своята поръчка в избрания от теб магазин.

Поръчка / консултация по телефон

1. Избери продукт или се обади на телефон *3030, за да ти помогнем с избора на техника.

2. Когато си готов се обади на *3030 или избери директен телефон на близък до теб магазин.* (телефоните на магазините са изброени по-долу)

*Поръчки по телефон се приемат в работното време на съответния търговски обект, когато общата стойност е над 100лв. с ДДС.

3. Получаваш своята поръчка бързо и в срок от 2 до 5 работни дни.**

** Доставка със срок от 2 до 5 работни дни се отнася за поръчка направена през телефон 3030. Срока на изпълнение на поръчки направени директно по телефон с магазин може да варират.

4. Ползвай безплатна доставка за поръчки над 50лв ДДС 

Избери магазин
Условия "Поръчай онлайн и вземи от магазин"

„Вземи от магазин“ дава възможност поръчана от онлайн магазина стока да бъде получена в избран от купувача магазин на ЗОРА. Стоката се получава след електронно потвърждаване на поръчката, в зависимост от наличността.

За да се възползвате от опцията „Вземи от магазин“ е необходимо: Да поръчате стока от онлайн магазина. Да попълните коректно всички реквизити на формуляра за поръчка, като задължително посочите получател на стоката и Магазин ЗОРА, в който същата ще бъде получена.

Да заплатите цената на стоката, след което задължително да получите електронно потвърждение на поръчката от страна на ЗОРА.

Стоката да бъде получена не по-късно от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на електронното потвърждаване на поръчката, като получаването става само в работното време на посочения в електронно потвърдената поръчка от ЗОРА, единствено от лицето посочено като получател, след задължителното представяне на документ за самоличност, номер на поръчка и подписване на приемо-предавателен протокол.

ВАЖНО!!!
ЗОРА не носи отговорност за непотърсена/неполучена в срок стока. След изтичане на срока за получаване ЗОРА има право да начислява магазинаж за съхранение в размер на пет лева на ден на всяка стока.
Доставка със срок от 2 до 5 работни дни се отнася за поръчки където се налага трансфер на стока към посочения магазин след потвърждение от страна на клиента.

Сравнение на продукти