• Начало
  • Условия за доставка на закупена стока от Магазини Зора

Условия за доставка на закупена стока от Магазини Зора

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА НА ЗАКУПЕНА СТОКА ОТ МАГАЗИНИ ЗОРАКлиентите на фирма ЗОРА закупили стока от магазините й, могат да се възползват от предлаганата услуга доставка, при следните условия:


Право на безплатна доставка имат всички клиенти закупили едрогабаритна стока, с адрес в очертанията на града,  в който има магазин ЗОРА и прилежащи общини в най-близък периметър около града /повече информация можете да получите на телефоните за връзка с магазини Зора във вашия район/. Доставка се уточнява с клиента при покупка на стоката. Клиентът се уведомява за приблизителен час, в който ще получи стоката в деня на доставка  90 минути преди доставката на адрес (с толеранс от 15-20 минути).

Доставките се извършват до входната врата на сградата, при осигурен достъп или до границата на дворното място.

Доставка извън пределите на града, в който има магазин ЗОРА, до населени места в прилежащи общини в най-близък периметър се извършват безплатно по определен седмичен график. Датата за доставка  се уточнява с клиента в магазина, при покупка на стоката.

Доставки извън очертанията на града и извън прилежащите общини в най-близък периметър около града се извършват срещу заплащане по 1,00 лв (с ДДС) на километър. Изчислява се на база официално обявено разстояние в км само в едната посока от града, в който има магазин ЗОРА до съответното населено място в обсег максимум до 50 км. Срокът и цената на доставка се уточнява с клиентът при покупка на стоката. Заплащането се извършва на касата срещу предоставен касов бон за услуга транспорт.

Посочените срокове за доставка не са валидни в период на провеждани активности, за които има конкретни условия.

Доставките, извършвани от фирма ЗОРА се отнасят основно за едрогабаритна бяла техника (хладилници, перални, готв. печки, сушилни, миялни машини, бойлери над 100л и др.), телевизори над 50 инча.  Дребногабаритни уреди и тези ,с габарити побиращи се в лек автомобил, се включват само в случаите на групова покупка.

Получаването на стоката от клиента се извършва задължително срещу удостоверяване с документ за покупка на доставеният уред.  Клиентът е длъжен да направи оглед за транспортни дефекти при доставката, в присъствие на лицето, доставящо стоката. За установени транспортни дефекти, след като клиентът е приел стоката си срещу подпис, Търговска верига ЗОРА не носи отговорност.

Закупена стока в магазини ЗОРА на стойност над 5000 лв. фирмата доставя безплатно на разстояние до 30 км от града с магазин ЗОРА, в който е закупена стоката. За покупки над 8000 лв доставката е безплатна до всяко населено място в България. Срокът за доставка се уточнява индивидуално за конкретната покупка.

Посочените условия за доставка са общовалидни за всички магазини ЗОРА в страната.

Сравнение на продукти