• Начало
  • Условия за доставка на закупена стока от Магазини Зора

Условия за доставка на закупена стока от Магазини Зора

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА НА ЗАКУПЕНА СТОКА ОТ МАГАЗИНИ ЗОРА


Клиентите на фирма ЗОРА закупили стока от магазините ѝ, могат да се възползват от предлаганата услуга доставка, при следните условия:

Безплатна доставка

1. При закупуване на едрогабаритна стока.

2. Адрес на доставка:
- в очертанията на града, от който е закупена стоката
- прилежащи общини в най-близък периметър около града, от който е закупена стоката (по списък и по график).

3. При покупка на стоки над 8 000 лв. доставката е безплатна до всяко населено място в България.

Доставка срещу заплащане

1. При поръчка на едрогабаритна стока.

2. Адрес на доставка:
- извън очертанията на града, от който е закупена стоката;
- извън посочените в списъка за безплатен транспорт прилежащи общини.

3. Цена на доставката - 1лв./км с ДДС, начислява се на база официално обявено разстояние в км само в едната посока от града, в който има магазин ЗОРА до адреса на доставка.

Условия на доставка

1. Доставки се извършват само на географската територия на Република България.

2. Доставките, извършвани от фирма ЗОРА се отнасят основно за едрогабаритна бяла техника (хладилници, перални, готв. печки, сушилни, миялни машини, бойлери над 100 л. и др.), телевизори над 50 инча. Дребногабаритни уреди и тези, с габарити побиращи се в лек автомобил, се включват само в случаите на групова покупка.

3. Доставката се извършва чрез транспорт на ЗОРА по определен седмичен график.

4. Доставките се извършват до входната врата на сградата / двора, при осигурен естествен достъп с МПС.

5. Приемо-предаването се извършва след легитимиране, представяне на покупен документ (фактура или касова бележка) и подписване на документ удостоверяващ приемането на стоката/ите от страна на клиента.

6. Клиентът оглежда доставената стока за транспортни повреди или други щети и предявява претенции в присъствието на лице, доставящо пратката.

7. При невъзможност фирма ЗОРА да достави и предаде закупена стока, по вина на клиента, следва връщането й в обекта, от който е закупена. Транспортните разходи на клиента не се възстановяват. Закупената си стока клиентът получава от търговският обект в срок от 2 работни дни, считано от датата на посещението на адреса. При забава за получаване, търговецът начислява магазинаж за съхранение в размер на 5 /пет/ лева с ДДС на ден за всяка от закупените стоки. Фирма ЗОРА не носи отговорност за непотърсени стоки в срок от 14 дни след посещение на адрес за доставка.

Подробна информация относно транспорта може да получите на място в магазините на ЗОРА или на телефоните за връзка с магазините.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки