Всички категории
  • Начало
  • Условия за доставка на закупена стока от Магазини Зора

Условия за доставка на закупена стока от Магазини Зора

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА НА ЗАКУПЕНА СТОКА ОТ ТЪРГОВСКИТЕ ОБЕКТИ НА ЗОРА

 

Клиентите на фирма ЗОРА закупили стока от магазините й, могат да се възползват от предлаганата услуга доставка, при следните условия:

  • Право на безплатна доставка имат всички закупили стока, с адрес в рамките на града, в който има магазин ЗОРА. Доставките се извършват в срок от 3 работни дни, като датата за доставка се уточнява с клиента при покупка на стоката. Клиентът се уведомява за приблизителен час, в който ще получи стоката в деня на доставка  90 минути преди доставката на адрес (с толеранс от 15-20 минути).
  • Доставка извън пределите на града, в който има магазин ЗОРА, до населени места с отстояние до 30 км се извършва безплатно по определен седмичен график. Датата за доставка  се уточнява с клиента в магазина, при покупка на стоката.
  • Доставки извън посочените случаи се извършват срещу заплащане по 1,50 лв (с ДДС) на километър. Изчислява се на база официално обявено разстояние в км само в едната посока от града, в който има магазин ЗОРА до съответното населено място в обсег максимум до 60 км. Заплащането се извършва на касата срещу предоставен касов бон за услугата.

Посочените срокове за доставка не са валидни в период на провеждани активности, за които има конкретни условия.

Доставките, извършвани от фирма ЗОРА се отнасят основно за едрогабаритна бяла техника (хладилници, перални, печки, сушилни, миялни машини и др.), Телевизори с размери над 50 инча.  Дребногабаритни уреди се включват само в случаите на групова покупка.

 Получаването на стоката от клиента се извършва задължително срещу удостоверяване с документ за покупка на доставеният уред.  Клиентът е длъжен да направи оглед за транспортни дефекти при доставката, в присъствие на лицето, доставящо стоката. За установени транспортни дефекти, след като клиентът е приел стоката си срещу подпис, Търговска верига ЗОРА не носи отговорност.

 Закупена стока в магазини ЗОРА на стойност над 3000 лв. фирмата доставя безплатно на разстояние до 60 км от града с магазин ЗОРА, в който е закупена стоката. За покупки над 8000 лв доставката е безплатна до всяко населено място в България. Срокът за доставка се уточнява индивидуално за конкретната покупка.      

Сравнение на продукти

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки