Всички категории
 • Начало
 • Условия Опасно падащи цени

Условия Опасно падащи цени

 

АКЦИЯ  „ОПАСНО ПАДАЩИ ЦЕНИ”

УСЛОВИЯ

За периода от  22.11.2018г. до 25.11.2018г. включително “ЗОРА-М.М.С.” ООД  (ЗОРА), обявява АКЦИЯ „ОПАСНО ПАДАЩИ ЦЕНИ” за продукти и групи стоки във всички магазини ЗОРА, включително в Онлайн магазин ЗОРА за територията на Република България.

АКЦИЯТА се провежда при следните условия:

 1. Специалните предложенията са валидни  в периода на акцията до изчерпване на количествата. Един клиент може да закупи до 3 бр. от един артикул в една онлайн поръчка или в магазин ЗОРА.
 2. Предлаганите отстъпки за отделни категории стоки важат за артикули, които не са включени в други промоции и акции.  
 3. Специалните предложения в акцията са обозначени на сайта с мотото „ОПАСНО ПАДАЩИ ЦЕНИ и са до изчерпване на количествата. Наличието на артикули от специални предложения на сайта по време на генериране на онлайн поръчка не гарантира наличност от съответен продукт към моментът на постъпване на поръчката, поради софтуерно забавяне. Информацията за наличност в магазини ЗОРА в секция НАЛИЧНОСТИ,  под избран продукт в сайта, не гарантира количества при посещение в избран от клиентът магазин.
 4. При изчерпване на продукт от Акцията, с изричното  съгласие на клиента, Търговска верига ЗОРА ще предложи  продукт с подобни характеристики, без ангажимент за запазване на конкретна цена.
 5. Закупените налични стоки се доставят в срок до 20 работни дни от датата на покупка в търговски обект или потвърдена онлайн поръчка. За населени места в страната, обслужвани  от куриерските фирми и от Търговска верига ЗОРА по график, срокът на доставка е до 30 дни.
 6. В случай, че продуктът е изчерпан и клиентът е дал писменa декларация-съгласие да изчака следваща партидна доставка, закупеният продукт се доставя в срока уточнен в декларацията.
 7. В периода на акцията „Опасно падащи цени“ цената за доставка на поръчани стоки е в размер на 5 (пет) лева и се заплаща от клиента. Доставката се извършва до входната врата на сградата, при осигурен достъп или до границата на дворното място на посочения от клиента адрес. Доставката не включва услуга качване до дома или внасяне през дворно място. Не се допуска обединяване на поръчки, всяка отделна поръчка се потвърждава, обработва и доставя отделно. 
 8. Клиентите, направили онлайн поръчка, ще получат информация за очаквана дата на доставка само чрез уведомителен имейл. Тази дата могат да променят след получаване на смс-съобщение от куриерската фирма и осъществят директна връзка с куриера за уточняване на друга дата за доставка.
 9. За онлайн поръчки, изпълнявани с транспорт на Търговска верига ЗОРА, клиентите ще получат предварително обаждане от оператор за уточняване дата на доставка.
 10. Клиентът е длъжен да направи оглед при доставка на закупена стока  в присъствие на лицето, доставящо стоката. За установени транспортни дефекти, след приемане на стоката срещу подпис, ЗОРА не носи отговорност.
 11. В случай, че на датата на доставка клиентът не е на посочения адрес и няма кой да приеме уреда, клиентът може сам да си вземе уреда от централен склад на Търговска верига Зора, находящ се в гр. София, ул. „Чепинско шосе“ 15, складова база Зора или да уточни възможна дата за доставка срещу заплащане от страна на клиента на транспортните разходи.
 12. Общите условия за пазаруване в Онлайн магазин ЗОРА са валидни по време на провежданата кампания, с изключение на обявения в тях срок и цена за доставка.
 13. При промяна на условията и срока на Акцията Търговска верига ЗОРА ще обяви това на сайта www.zora.bg

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки