АКЦИЯ  „ОПАСНО ПАДАЩИ ЦЕНИ”

 УСЛОВИЯ

За периода от 19.11.2020 г. до 22.11.2020 г. включително “ЗОРА-М.М.С.” ООД, ЕИК 121839316, със седалище и адрес на управление гр. София, ул. “Чепинско шосе” № 15, складова база Зора (наричано по-долу “ЗОРА”), обявява АКЦИЯ “ОПАСНО ПАДАЩИ ЦЕНИ” за продукти и групи стоки във всички магазини ЗОРА, включително от разстояние и в Онлайн магазин ЗОРА, на територията на Република България.

 АКЦИЯТА се провежда при следните условия:

 1.   Предложенията в Акция „ОПАСНО ПАДАЩИ ЦЕНИ”  за продукти и групи стоки са валидни само в периода на акцията от 19.11.2020 г. до 22.11.2020 г. включително или до изчерпване на количествата.

 2. Продуктите в акцията се достъпват в Онлайн магазин ЗОРА /сайта www.zora.bg/ чрез лендинг страница, обозначени са с мото „ОПАСНО ПАДАЩИ ЦЕНИ“ и  са до изчерпване на количествата. В една поръчка могат да се съдържат до 2 броя артикули от един модел. Поръчки, съдържащи над 2 броя от един модел могат да бъдат анулирани.

 3.   Наличието на артикули от специални предложения на сайта по време на генериране на онлайн поръчка не гарантира наличност от съответен продукт към момента на постъпване на поръчката, поради софтуерно забавяне. Информацията за наличност в магазини ЗОРА в секция НАЛИЧНОСТИ,  под избран продукт в сайта, не гарантира количества при посещение в избран от клиентът магазин. Продуктите с ограничена наличност няма да бъдат достъпни за онлайн поръчки, а само в някои от  физическите магазини на ЗОРА.

 4. За периода на АКЦИЯ “ОПАСНО ПАДАЩИ ЦЕНИ” от 19.11.2020 г. до 22.11.2020 г. включително” Онлайн магазин ЗОРА преустановява приема на поръчки по телефон. Постъпили поръчки от разстояние се обработват от оператор по реда и условията на онлайн поръчките, постъпили в Онлайн магазин ЗОРА /сайта www.zora.bg/. Клиентите ще получат потвърждение за предстояща доставка на посочения в поръчката имейл адрес. Договорът за покупко-продажба ще се счита сключен и подлежи на изпълнение в момента, в който клиентът получи потвърждение за приемането на поръчката, съдържащо и номера на товарителницата за изпращане на стоката. Потвърждението за приемане е номерът на товарителницата, което се получава само по e-mail, след обработка на поръчката.

 5.   Постъпили поръчки от един и същи потребител по различно време в периода на Акция „ОПАСНО ПАДАЩИ ЦЕНИ” няма да бъдат обединявани. Всяка поръчка се обработва и организира логистично самостоятелно.

 6.   Предлаганите отстъпки за продукти и групи стоки важат само за артикули, които не са включени в други промоции или акции с друг времеви период, различен от периода на настоящата акция от  19.11.2020 г. до 22.11.2020 г. включително, без възможност да се сумират с други отстъпки.

 7. В случай, че модел от определена стока е изчерпан и не е възможна доставка в 30-дневен срок, Търговска верига ЗОРА ще уведоми онлайн потребителя  и ще му предложи замяна на модела с друг продукт с подобни  характеристики, само при писмено съгласие на клиента. 

 8. В случай, че продукт е изчерпан и клиентът е съгласен да изчака следваща  доставка, закупеният продукт се доставя до 30 дни или при удължен срок, за който клиентът дава писмено съгласие при покупка в магазин ЗОРА чрез декларация-съгласие, а при онлайн поръчка получава допълнителна информация на имейл и дава съгласие чрез имейл. 

 9. Във връзка с обявената епидемиологична обстановка и Заповед № РД-01-655 / 13.11.2020 г. на МЗ  достъпът до физическите магазини на ЗОРА по време на Акция ОПАСНО ПАДАЩИ ЦЕНИ се извършва при пропусквателен режим като се създава организация за контрол на броя на клиентите в съответния обект в зависимост от неговата търговска площ до 1 човек на 3 кв. м., с предвидена дистанция между клиентите и персонала минимум 1,5 м.  разстояние.  В рамките на установеното работно време са предвидени по график 4 дезинфекционни мероприятия за всеки отделен търговски обект, съгласно изискванията и алгоритъм за дезинфекция на РЗИ. Обслужващият персонал в магазините е оборудван със защитни предпазни средства и изпълнява стриктно изискванията на РЗИ, МЗ, МТСП.

 10. Закупените налични стоки в търговски обект или при потвърдена онлайн поръчка се доставят в срок до 20 работни дни от датата на покупка /поръчка/. За населени места в страната, обслужвани от куриерските фирми и от Търговска верига ЗОРА съобразно график, срокът на доставка е до 30 работни дни. Посочените срокове ще  бъдат удължени при непредвидени обстоятелства, във връзка с обявената пандемия от COVID-19 и произтичащите епидемиологични мерки.

 1. Цената за доставка на онлайн поръчки с продукт, или продукти от следните категории е 15лв. за цялата страна: Готварски печки, Фурни за вграждане, Климатици, Ледогенератори, Маслени радиатори, Миялни, Перални, Перални със сушилни, Сушилни, Фризери и Хладилници. Цената за доставка на продукти извън тези категории с обща стойност на поръчката под 100 лв. е 5 лв. за цялата страна, и безплатна в цялата страна за поръчки над 100лв..Услуга доставка не включва качване до дома  или внасяне през дворно място. Минимална стойност на поръчка от разстояние 20 лв. Под тази сума поръчки не се обработват.

 2. При онлайн поръчки за гр. София с тегло над 30 кг ТЪРГОВЕЦЪТ предлага услуга „Доставка до вход на жилище за гр. София“, цената на услугата е на стойност 30 лв. и е достъпна при направата на нова поръчка и избиране на конкретната опция. Валидна е при следните условия: осигурен естествен достъп до жилищната сграда и качване посредством вътрешен работещ асансьор или вътрешна стълбищна инсталация, позволяваща качването на продуктите. При извънгабаритни продукти с невъзможност за качване, ТЪРГОВЕЦЪТ доставя поръчката до входа на жилищна сграда, в този случай ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща стойността на поръчката и информира Онлайн магазин ЗОРА за невъзможност за доставка до етаж, търговецът възстановява разликата спрямо стандартната за периода цена на доставка. Услугата се предлага само за територията на София - град и е валидна до изчерпване на капацитета на превозвача за съответния разносен ден.

 3. Клиентите закупили стоки в Онлайн магазин ЗОРА /сайта www.zora.bg/ ще получат  информация за очаквана дата на доставка чрез съответният комуникационен канал на куриерската фирма. Тази дата може да се промени след получаване на информация от куриерската фирма и след осъществяване на директна връзка с куриера за уточняване на друга дата за доставка. 

 4. За закупени стоки в Онлайн магазин ЗОРА /сайта www.zora.bg/ или от разстояние, доставяни с транспорт на Търговска верига ЗОРА, клиентите ще получат предварително обаждане от оператор за уточняване дата на доставка.

 5. Доставка на стоки, закупени в магазини ЗОРА, извършвана чрез транспорт на фирма ЗОРА, няма точен час на изпълнение, извършва се в рамките на посоченият ден и не включва услуга качване до етаж. Служителите от Транспортен отдел ще осъществят връзка с клиента около 60-90 мин. преди да бъдат на посочения адрес, допуска се толеранс +/- 20 мин.  В случай, че клиентът не е на посочен адрес и няма кой да приеме стоката, то тя се връща на склад и клиентът има ангажимент сам да организира взимането на стоката, или доплаща за повторна доставка 10 лв.     
         
 6. Клиентът е длъжен да направи оглед за транспортни дефекти при доставка на закупената стока  в присъствие на лицето,  доставящо стоката. За установени транспортни дефекти, след като клиентът е приел стоката си срещу подпис, Търговска верига ЗОРА не носи отговорност.

 7. Личните данни предоставени от Клиентите се събират и обработват единствено за целите описани в уведомлението за поверителност на ЗОРА, достъпни на: https://zora.bg/page/politika-za-poveritelnost.

 8. Общите условия за пазаруване в Онлайн магазин ЗОРА са валидни по време на провежданата акция с изключение на промените, направени в настоящите условия за настоящата акция.

 9. При промяна на условията и срока на Акцията Търговска верига ЗОРА ще обяви това на сайта www.zora.bg

 

Сравнение на продукти