Технология, която всички обичат!

Samsung ТВ и Забавления

Телевизори
ТВ Аксесоари

Домакински електроуреди

Хладилници
Перални


Samsung като свят на милиард цветове

Всичко в този свят има определен цвят. Цветът вдъхва емоция, носи ни опит, дава ни информация, от която се нуждаем, за да живеем пълноценно. Samsung разработва технологии, които правят човек активна част от света, в който живеем. Нещо повече - екипът зад компанията създава иновации, които приобщават и хората с недостиг на цветно виждане, за да видят пълния спектър от цветове с няколко настройки на своя QLED телевизор. “Желанието ни е да оптимизираме изживяването, когато хората с недостиг на цветно виждане гледат телевизор, за да преоткрият милиардите цветове, които светът може да им предложи. Технологията оказва огромно въздействие върху живота ни - особено върху нашето здраве. Със стремежа си да подобрява качеството на живот на всеки човек ден след ден, Samsung е част от еволюцията.” казва Yui Yoon Lee, главен инженер в Samsung Electronic.


Samsung като свят на примамливи звуци

Смартфоните, лаптопите и таблетите революционизират живота ни, променяйки начина, по който много от нас прекарват времето си и начина, по който усещат музиката. Samsung е възможност за хората да носят мелодията със себе си, независимо дали се намират в дома си, дали са в движение и дали вършат ежедневната си работа. С аудио решенията на компанията, които минимизират шума, светът зазвучава с най-примамливата и красива музика. С ненадминатото качество на звука музиката никога не спира. Висококачествените аудио системи на Samsung носят забавление до край и лекота на използването.

СВЕТЪТ НА SAMSUNG


Свят на топли цветове, примамливи звуци, създадени спомен, умни решения, вкусни храни - това е светът на Samsung.

Способността на Samsung да предвижда бъдещето носи на потребителите възможността да изживяват сегашния момент чрез вдъхновението и свежестта на продуктите, които компанията представя. Въпреки дългогодишния си живот в света на бизнеса, стремежът на Samsung е да остане като новаторска компания чрез основни принципи, които следва във времето до днес.

Един от тези принципи е не просто интегрирането на иновациите в стратегическия дневен ред, а тяхното насърчаване, проследяване и измерване като основен елемент в стратегията за развитие на компанията. За насърчаване на иновационната култура Samsung вярва в идеите и нуждите на своите потребители и служители, защото в тях е събрана есенцията на добрия продукт.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки