Технология, която всички обичат!

Домакински електроуреди

Хладилници
Перални


Samsung като свят на милиард цветове

Всичко в този свят има определен цвят. Цветът вдъхва емоция, носи ни опит, дава ни информация, от която се нуждаем, за да живеем пълноценно. Samsung разработва технологии, които правят човек активна част от света, в който живеем. Нещо повече - екипът зад компанията създава иновации, които приобщават и хората с недостиг на цветно виждане, за да видят пълния спектър от цветове с няколко настройки на своя QLED телевизор. “Желанието ни е да оптимизираме изживяването, когато хората с недостиг на цветно виждане гледат телевизор, за да преоткрият милиардите цветове, които светът може да им предложи. Технологията оказва огромно въздействие върху живота ни - особено върху нашето здраве. Със стремежа си да подобрява качеството на живот на всеки човек ден след ден, Samsung е част от еволюцията.” казва Yui Yoon Lee, главен инженер в Samsung Electronic.


Samsung като свят на примамливи звуци

Смартфоните, лаптопите и таблетите революционизират живота ни, променяйки начина, по който много от нас прекарват времето си и начина, по който усещат музиката. Samsung е възможност за хората да носят мелодията със себе си, независимо дали се намират в дома си, дали са в движение и дали вършат ежедневната си работа. С аудио решенията на компанията, които минимизират шума, светът зазвучава с най-примамливата и красива музика. С ненадминатото качество на звука музиката никога не спира. Висококачествените аудио системи на Samsung носят забавление до край и лекота на използването.

СВЕТЪТ НА SAMSUNG


Свят на топли цветове, примамливи звуци, създадени спомен, умни решения, вкусни храни - това е светът на Samsung.

Способността на Samsung да предвижда бъдещето носи на потребителите възможността да изживяват сегашния момент чрез вдъхновението и свежестта на продуктите, които компанията представя. Въпреки дългогодишния си живот в света на бизнеса, стремежът на Samsung е да остане като новаторска компания чрез основни принципи, които следва във времето до днес.

Един от тези принципи е не просто интегрирането на иновациите в стратегическия дневен ред, а тяхното насърчаване, проследяване и измерване като основен елемент в стратегията за развитие на компанията. За насърчаване на иновационната култура Samsung вярва в идеите и нуждите на своите потребители и служители, защото в тях е събрана есенцията на добрия продукт.

Готови ли сте да се потопите в свят на безброй много цветове, на неповторим звук и усещане, което ще ви пренесе в друго измерение? Самсунг телевизорите са иновация, която заслужава своето внимание с едни от най-актуалните технологии, елегантен дизайн и функции, без които със сигурност няма да можете.

Характеристика на телевизорите Samsung и иновативни технологии

Като всяко друго устройство, моделите телевизори Самсунг притежават разнообразни характеристики, с които ви препоръчваме да се запознаете по-долу.

Екран

Телевизорите на марката Samsung са предназначени, за да се насладите на разнообразно видео съдържание в уюта на вашия дом, независимо дали докато почивате сами или се забавлявате с приятели. В тази връзка екранът е едно от най-важни неща, които да вземете предвид, и по-конкретно обърнете внимание на неговия размер и резолюция.

От гледна точка на размера на екрана, то има значение това колко инча ще бъде вашият телевизор Самсунг. В търговска верига ЗОРА ви предлагаме богат избор на модели телевизори на марката Samsung, като те могат да варират от 32 до 85 инча.

Що се отнася до разделителната способност на екрана, препоръчваме ви да избирате модели Самсунг телевизори, които се отличават с висока резолюция. По този начин ще се насладите на перфектно качество на картината.

Това, което марката може да ви предложи като резолюция при телевизорите, е:

 • HD Ready - тази резолюция се среща при Samsung телевизорите, които са 32 инча. Имайте предвид, че тя е сравнително по-ниска от тази на други модели, тъй като не може да предложи толкова високо качество на изображението.

 • Full HD - сравнено с HD Ready, Full HD предлага картина с по-високо качество, като тя е перфектна за смарт телевизор Самсунг 32’’, 40’’ и 43’’;

 • Ultra HD - телевизорите Samsung Ultra HD могат да ви предложат картина с по-ярки и наситени цветове благодарение на големия брой пиксели, които притежават;

 • 4K - на този етап изборът на плазмен телевизор Samsung, който е 4K резолюция предлага възможно най-добрата и качествена картина, което допринася и за по-доброто и реалистично преживяване;

 • 8K - ако търсите последно поколение телевизори и искате да се насладите на иновативните технологии, то изберете телевизор Самсунг, който е с 8K резолюция. На този етап няма по-добро от това изживяване, но за съжаление все още лиспва достатъчно съдържание, което да отговори на високите изисквания на тази резолюция.

А какво ще кажете за смарт телевизор Samsung?

Днес моделът телевизор Самсунг смарт 32’’, 40’’, 43’’ и останалите размери са предпочитан избор, поради безброй многото възможности, които умните устройства ви предлагат.

И въпреки, че търсенето е фокусирано върху тях, то ще откриете и стандартни модели телевизори, подходящи за традиционалистите. А това кой от двата типа да изберете е въпрос на лични предпочитания.

В случай, че изберете смарт телевизор Самсунг, то е важно да обърнете внимание на операционната система, честотата на опресняване, както и на процесора, за да сте сигурни, че получавате наистина най-доброто.

И не на последно място е качеството и силата на звука. За радост на потребителите, които държат на хубавия звук, телевизорите Samsung използват технологии, които ще ви предоставят именно това.

Видове телевизори Samsung

Говорейки си за телевизори Самсунг, то трябва да кажем, че има няколко основни вида от тази марка, а именно:

 • LED
 • OLED
 • QLED

От една страна LED телевизорите предават живи и наситени цветове, така че картината да е високо качество, а от друга страна са много по-икономични от останалите модели.

OLED и QLED телевизорите, от своя страна, са последна технология сред телевизорите, като специално QLED моделите са разработка именно на марката Samsung. 

Разликата между двата вида телевизори идва от това, че OLED телевизорите Samsung използват диоди, докато QLED използват квантови точки.

Критерии за избор на телевизори Samsung

Изборът на Samsung TV е изключително важен, затова и трябва да познавате техните спецификации и да сте запознати с критериите при избор на подходящ модел. 

В тази връзка споделяме основните критерии, по които да изберете своя Самсунг телевизор:

 • вид телевизор Samsung
 • резолюция и размер на дисплея
 • сила и качество на звука
 • смарт телевизор или стандартен модел
 • операционна система и процесор на смарт моделите телевизори
 • гаранция
 • бюджет

Популярни модели

Независимо какъв модел телевизор Samsung изберете, то бъдете сигурни, че ще се насладите на фантастично изживяване. В търговска верига ЗОРА ви предлагаме богато разнообразие като Самсунг извит модел или с класически прав дизайн, както и ще откриете Samsung TV 2020 година и много други по-нови модели. 

А част от топ предложенията на са:

 • Телевизор Samsung QE65QN900BTXXH - 8K QLED смарт телевизор
 • Телевизор Samsung QE75QN95BATXXH - той е Ultra HD 4K QLED смарт телевизор
 • Телевизор Samsung QE65S95BATXXH, Ultra HD 4K OLED
 • Телевизор Samsung QE55Q70BATXXH - 50-инчов Ultra HD 4K QLED смарт телевизор с операционна система Tizen
 • Телевизор Samsung UE55AU7172UXXH - Ultra HD 4K LED телевизор
 • Телевизор Samsung UE32T4302AKXXH - HD Ready LED смарт телевизор и още много други

Отдайте се на безграничните възможности, които телевизорите Samsung ви предлагат.

Често задавани въпроси

Какви видове теливизори Samsung има?

Видовете телевизори Самсунг, които ще намерите в търговска верига ЗОРА, са:

 • LED
 • OLED
 • QLED

Как се поръчва телевизор Samsung онлайн?

Можете да поръчате по два начина:

 • като регистриран потребител или гост: отидете на избрания продукт и кликнете върху “Купи”, след което следвайте стъпките до завършване на поръчката;
 • по телефон на номер *3030 като изберете опцията 0: ще трябва да предоставите име на продукт и данни за доставка.

Как се доставя избраният модел телевизор Samsung?

Самсунг телевизорите се доставят в рамките от 2 до 5 работни дни с куриерски фирми Еконт и Транспрес.

Имат ли гаранция телевизорите Samsung?

Стандартната законова гаранция на Самсунг телевизорите е 2 години, но някои производители могат да предложат и по-голяма гаранция.

Може ли да бъде върната или заменена поръчката?

При възникнала рекламация в срок до 14 дни от усвояването на поръчката е необходимо да ни информирате на [email protected] или въвФормата за контакти тук, описвайки естеството на констатираното несъответствие, както и да приложите снимков материал.

Сравнение на продукти