Технология, която всички обичат!

Samsung Аудио и Видео

Аудио и Видео

Samsung ТВ и Забавления

Телевизори
ТВ Аксесоари

Домакински електроуреди

Хладилници
Перални


Samsung като свят на умни решения

За да се чувства сигурен и спокоен един човек, е важно да усеща информацията, която съхранява и дома, в който живее - напълно защитени. Използваме нашите смартфони, за да поддържаме връзка със света, в който живеем, да правим снимки, да пазаруваме, да банкираме, да имаме достъп до бизнес информация и още, и още. И колкото по-активни сме, толкова по-ценни данни и вещи съхраняваме. С умните решения на Samsung телефонът и домът се превръщат в наше най-силно оръжие и място, на което да бъдем пълноценно себе си.


Samsung като безкрайни възможности за създаване на спомени

Samsung знае, че емоционално заредените събития ни помагат да помним. Затова светът на компанията е пълен с хубави спомени, запечатани с помощта на най-добрите камери на смартфоните, които създава. Технологичните иновации, към които се стреми компанията, създават не просто спомени, те забавят времето, така че да бъдат усетени истинските емоция, която ни заобикалят. Най-модерните камери и приложения улавят онова, което окото не успява. Това създава усещане, че преоткриваме света по нов начин.

СВЕТЪТ НА SAMSUNG


Свят на топли цветове, примамливи звуци, създадени спомен, умни решения, вкусни храни - това е светът на Samsung.

Способността на Samsung да предвижда бъдещето носи на потребителите възможността да изживяват сегашния момент чрез вдъхновението и свежестта на продуктите, които компанията представя. Въпреки дългогодишния си живот в света на бизнеса, стремежът на Samsung е да остане като новаторска компания чрез основни принципи, които следва във времето до днес.

Един от тези принципи е не просто интегрирането на иновациите в стратегическия дневен ред, а тяхното насърчаване, проследяване и измерване като основен елемент в стратегията за развитие на компанията. За насърчаване на иновационната култура Samsung вярва в идеите и нуждите на своите потребители и служители, защото в тях е събрана есенцията на добрия продукт.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки