Технология, която всички обичат!

Домакински електроуреди

Хладилници
Перални

Samsung като свят на вкусови изживявания

Хората все по-често откриват в храненето не просто необходимост, а и любов и радост от приготвянето му. Именно заради това днес сме все по-взискателни към уредите, които ни носят истинско кулинарно изживяване. Липсата на еволюция при създаването на газовата печка през 19 до появата на модерните фурни и газови котлони, продължи твърде дълго, а това се оказа истинско предизвикателство за Samsung, което вдъхнови компанията да преосмисли ролята на най-важните уреди за готвене. Запитахме се “Можем ли да създадем убедителен виртуален пламък и умна фурна, които ще помогнат на готвачите не просто да загреят уредите спрямо нуждите им, а и да подобрят цялостното им кулирарно изжвяване?” Е, днес вече знаете отговора.

Samsung ТВ и Забавления

Телевизори
ТВ Аксесоари

Samsung Аудио и Видео

Аудио и Видео

СВЕТЪТ НА SAMSUNG


Свят на топли цветове, примамливи звуци, създадени спомен, умни решения, вкусни храни - това е светът на Samsung.

Способността на Samsung да предвижда бъдещето носи на потребителите възможността да изживяват сегашния момент чрез вдъхновението и свежестта на продуктите, които компанията представя. Въпреки дългогодишния си живот в света на бизнеса, стремежът на Samsung е да остане като новаторска компания чрез основни принципи, които следва във времето до днес.

Един от тези принципи е не просто интегрирането на иновациите в стратегическия дневен ред, а тяхното насърчаване, проследяване и измерване като основен елемент в стратегията за развитие на компанията. За насърчаване на иновационната култура Samsung вярва в идеите и нуждите на своите потребители и служители, защото в тях е събрана есенцията на добрия продукт.

Сравнение на продукти