Технология, която всички обичат!

СВЕТЪТ НА SAMSUNG


Свят на топли цветове, примамливи звуци, създадени спомен, умни решения, вкусни храни - това е светът на Samsung.

Способността на Samsung да предвижда бъдещето носи на потребителите възможността да изживяват сегашния момент чрез вдъхновението и свежестта на продуктите, които компанията представя. Въпреки дългогодишния си живот в света на бизнеса, стремежът на Samsung е да остане като новаторска компания чрез основни принципи, които следва във времето до днес.

Един от тези принципи е не просто интегрирането на иновациите в стратегическия дневен ред, а тяхното насърчаване, проследяване и измерване като основен елемент в стратегията за развитие на компанията. За насърчаване на иновационната култура Samsung вярва в идеите и нуждите на своите потребители и служители, защото в тях е събрана есенцията на добрия продукт.


Samsung като безкрайни възможности за създаване на спомени

Samsung знае, че емоционално заредените събития ни помагат да помним. Затова светът на компанията е пълен с хубави спомени, запечатани с помощта на най-добрите камери на смартфоните, които създава. Технологичните иновации, към които се стреми компанията, създават не просто спомени, те забавят времето, така че да бъдат усетени истинските емоция, която ни заобикалят. Най-модерните камери и приложения улавят онова, което окото не успява. Това създава усещане, че преоткриваме света по нов начин.


Samsung като свят на милиард цветове

Всичко в този свят има определен цвят. Цветът вдъхва емоция, носи ни опит, дава ни информация, от която се нуждаем, за да живеем пълноценно. Samsung разработва технологии, които правят човек активна част от света, в който живеем. Нещо повече - екипът зад компанията създава иновации, които приобщават и хората с недостиг на цветно виждане, за да видят пълния спектър от цветове с няколко настройки на своя QLED телевизор. “Желанието ни е да оптимизираме изживяването, когато хората с недостиг на цветно виждане гледат телевизор, за да преоткрият милиардите цветове, които светът може да им предложи. Технологията оказва огромно въздействие върху живота ни - особено върху нашето здраве. Със стремежа си да подобрява качеството на живот на всеки човек ден след ден, Samsung е част от еволюцията.” казва Yui Yoon Lee, главен инженер в Samsung Electronic.


Samsung като свят на умни решения

За да се чувства сигурен и спокоен един човек, е важно да усеща информацията, която съхранява и дома, в който живее - напълно защитени. Използваме нашите смартфони, за да поддържаме връзка със света, в който живеем, да правим снимки, да пазаруваме, да банкираме, да имаме достъп до бизнес информация и още, и още. И колкото по-активни сме, толкова по-ценни данни и вещи съхраняваме. С умните решения на Samsung телефонът и домът се превръщат в наше най-силно оръжие и място, на което да бъдем пълноценно себе си.


Samsung като свят на примамливи звуци

Смартфоните, лаптопите и таблетите революционизират живота ни, променяйки начина, по който много от нас прекарват времето си и начина, по който усещат музиката. Samsung е възможност за хората да носят мелодията със себе си, независимо дали се намират в дома си, дали са в движение и дали вършат ежедневната си работа. С аудио решенията на компанията, които минимизират шума, светът зазвучава с най-примамливата и красива музика. С ненадминатото качество на звука музиката никога не спира. Висококачествените аудио системи на Samsung носят забавление до край и лекота на използването.

Samsung като свят на вкусови изживявания

Хората все по-често откриват в храненето не просто необходимост, а и любов и радост от приготвянето му. Именно заради това днес сме все по-взискателни към уредите, които ни носят истинско кулинарно изживяване. Липсата на еволюция при създаването на газовата печка през 19 до появата на модерните фурни и газови котлони, продължи твърде дълго, а това се оказа истинско предизвикателство за Samsung, което вдъхнови компанията да преосмисли ролята на най-важните уреди за готвене. Запитахме се “Можем ли да създадем убедителен виртуален пламък и умна фурна, които ще помогнат на готвачите не просто да загреят уредите спрямо нуждите им, а и да подобрят цялостното им кулирарно изжвяване?” Е, днес вече знаете отговора.

ВИЖ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ

Samsung е южнокорейска компания и един от най-големите производители на електронни устройства в цял свят. Специализирана е в производството на широка гама от продукти като домакински уреди, интегрирани системи, смарт устройства и други. 

История на марката

Samsung притежава богата и много интересна история, която  започва през 1938-ма година. Основана от Лий Бюнг-Чул в Тегу, Корея, пътят на Samsung започва в хранителната индустрия като търгува с най-различни стоки, произведени в града и околностите и ги изнася за Китай.

Лий Бюнг-Чул се стреми да разширява своя бизнес като търгува не само с хранителни стоки, но и с текстил, откривайки най-голямата вълнена фабрика в Корея. Неговата основна цел е да помогне на страната да се възстанови след войната. 

През 50-те години Samsung придобива и няколко от най-големите търговски банки, намиращи се в Корея. Наред с това компанията придобива фирми за производство на цимент и торове, както и застрахователна компания.

Всичко това показва, че Самсунг цели да се развие и превърне в лидер в различни области. В индустрията с електроника, компанията навлиза едва през 1969 година. Първите продукти, които произвежда, са черно-бели телевизори.

Износа на електроника в чужбина започва през 70-те години. Това е и времето, когато Samsung се е превърнал в основен производител за Корея. 70-те и 80-те години са периодът, когато и технологичният бизнес се разраства. През 1985 се създава и Samsung Data Systems, за да може да отговори на нуждите на бизнеса за разработване на системи.

Благодарение на това Samsung се превръща в лидер в областта на IT услугите. Компанията създава и два института за научни изследвания, което допринася за развитието на технологиите в областта на нанотехнологиите, телекомуникациите, електрониката и други области.

Иновации и технологии на марката

Samsung е марка, известна със своите технологии. Тя се стреми да намира и предлага иновативни решения, които да предоставят възможно най-доброто изживяване на потребителите от гледна точка на цветове, заснемане на кадри, аудио, видео, забавление и много други.

Така, например, една от иновативните технологии при предлаганите от Samsung мобилни телефони е AMOLED дисплеят. Той се характеризира най-вече с това, че предоставя по-ясна и качествена картина, по-голям размер на екрана, редуциране на консумацията на енергия и едно по-добро изживяване. 

Телевизорите Samsung, от друга страна, също не остават назад от гледна точка на технологии. При тях един пример за иновация е Quantum Matrix технологията, която осигурява контрол върху светлината, така че вие като зрител да получите детайлна картина при тъмни и светли сцени.

Нещо повече, мощният процесор, който устройства като телефони, таблети и смарт телевизори притежават, е именно благодарение на иновативните технологии.

Блестящо справящата се камера при смартфоните Samsung позволява на създателите на цифрово съдържание и любителите на фотографията да създават перфектни кадри. Не бива да пропускаме и това, че Samsung e лидер в разработването на основните технологии на 5G.

А какво се случва при уредите за дома? И там технологиите не закъсняват. Един пример е иновативната прахосмукачка Samsung BeSpoke, която е с дигитален инверторен мотор и почистваща станция All-In-One Clean Station, която ще се погрижи максимално хигиенично да се изпразни контейнера.

Разбира се това са само малка част от иновативните технологии, които ще откриете сред продуктите на марката Samsung. В зависимост от това какъв уред или устройство търсите, технологиите се различават, но и си приличат по това, че се стремят да направят ежедневието ви максимално лесно.

Популярни модели на марката Samsung

Samsung предлага наистина богата гама от продукти като телевизори, таблети, аудио и видео техника, големи и малки домакински електроуреди. 

А примери за иновативни и популярни продукти са:

  • Смартфон Samsung Galaxy Z Fold 3 5G - с Dynamic AMOLED 2x дисплей, този модел телефон е пример за иновация. Освен, че се разгъва, Samsung Galaxy Z Fold има способността да стои изправен. 

Наред с това притежава камера, която позволява да заснемате и записвате видеа с пет различни камери на три различни места, както и възможността да снимате без ръце. Не бива да забравяме и за S Pen писалката, която ви позволява с лекота да работите или творите.

  • Смартфон Samsung Galaxy S22 Ultra - това е първият Galaxy телефон с вграден S Pen. Отново с Dynamic AMOLED 2x дисплей, фантастична камера, с най-бързият процесор сред моделите на Samsung Galaxy, батерия с голям капацитет и дълъг живот, както и изключително елегантен дизайн, на който няма как да устоите.

  • Телевизор Samsung QE75QN95BATXXH - това е 75-инчов 4K Neo QLED телевизор, с който ще се пренесете в друго измерение с наситени цветове и ярка картина. Той е с мощен и бърз Neural Quantum Processor 4K процесор и технологията Quantum Matrix.

  • Пералня със сушилня Samsung WD80T4046CX/LE - уред 2 в 1, който е с капацитет на пране 8 кг и капацитет на сушене 5 кг. Технологията Eco Bubble осигурява ефективно изпиране при ниски температура, а технологията Air Wash се грижи за това да дезодорира и дезинфекцира вашите дрехи.

  • Хладилник с фризер Samsung RB29FDRNDSA*** - иноксов модел, който е с инверторен компресор и 10 години гаранция. Той разполага с функцията No Frost, както и с външен дисплей, LED осветление, диспенсер за студена вода, стъклени полици и аларма за отворена врата.

Разгледайте разнообразието на продукти Samsung и се насладете на иновативните технологии.

Често задавани въпроси

Какви видове продукти има в категорията Samsung?

В търговска верига ЗОРА ще откриете:

  • Samsung телефони и таблети
  • Samsung телевизори и забавления
  • Samsung аудио и видео
  • Samsung домакински електроуреди - хладилници, печки, абсорбатори, перални, сушилни и миялни
  • Samsung малки електроуреди - прахосмукачки и консумативи за почистване

Как се продукти на марката Samsung онлайн?

Можете да поръчате като регистриран потребител или като Гост. За целта е необходимо да сте на желания продукт и да кликнете върху “Купи” и да следвате стъпките.

Друг начин на поръчка е на телефон *3030, като изберете опцията 0. При връзка с оператор ще трябва да предоставите името на продукта, който искате да закупите и данни за доставка.

Как се доставя избраният модел Samsung?

Всички продукти на марката Samsung ще бъдат доставени в рамките от 2 до 5 работни дни в зависимост от това дали са налични в склад. Доставките се извършват с куриерските фирми Транспрес и Еконт.

Имат ли гаранция продуктите Samsung?

Повечето продукти на марката Samsung имат стандартната гаранция от 2 години. Изключение могат да бъдат някои видове аксесоари.

Може ли да бъде върната или заменена поръчката?

При възникнала рекламация в срок до 14 дни от усвояването на поръчката е необходимо да ни информирате на [email protected] или въвФормата за контакти тук, описвайки естеството на констатираното несъответствие, както и да приложите снимков материал.

... Виж още

Сравнение на продукти