Отказ в 14 дневен срок при онлайн поръчка

Съгласно Чл. 50 т. 2 от ЗЗП, можете да упражните правото си на отказ от договор за продажба от разстояние не по-късно от 14 дни от датата на получаване на уреда/уредите.

За целта е необходимо:

Да ни информирате във Формуляра за отказ

Да приведете уреда/уредите в търговския вид, в който/които сте го/ги получили т.е. без видими следи от експлоатационен процес различни от установяване на доброто му функциониране, и в прилежащата към всеки уред опаковка, в противен случай се прилагат Общите условия за ползване и пазаруване в Онлайн магазин Зора.
Да транспортирате за ваша сметка чрез лични средства или куриерски услуги пратката до адрес: гр. Божурище (ПК 2227), Индустриална зона Божурище, Логистичен парк ЗОРА, 02/813 03 78 за “Онлайн магазин Зора”*.

*Ако се възползвате от услугите на куриерска фирма, пратката трябва да бъде с включен задължителен преглед преди получаване.

Препоръчваме суми заплатени с наложен платеж да бъдат възстановени по банков път.
Можете да впишете номера на вашата банкова сметка, по която да бъде преведена заплатената сума във формуляра за отказ, или да я приложите към вашата пратката. В случай на желание за възстановяване в брой, след прием на пратката, сумата ще бъде изплатена с пощенски запис.

Проверете дали поръчката отговаря на условията за връщане

Сравнение на продукти