• Начало
 • Опасно падащи цени | Условия

Опасно падащи цени | Условия

 „ОПАСНО ПАДАЩИ ЦЕНИ”

 УСЛОВИЯ

За периода от 17.11.2022 г. до 21.11.2022 г. включително “ЗОРА-М.М.С.” ООД, ЕИК 121839316, със седалище и адрес на управление гр. София, ул. “Чепинско шосе” № 15, складова база Зора (наричано по-долу “ЗОРА”), обявява кампания “ОПАСНО ПАДАЩИ ЦЕНИ” във всички магазини ЗОРА, включително от разстояние и в Онлайн магазин ЗОРА, на територията на Република България.

 Кампанията се провежда при следните условия:

  1. Период на кампанията „ОПАСНО ПАДАЩИ ЦЕНИ” - от 17.11.2022 г. до 21.11.2022 г. включително или до изчерпване на количествата.
  2. Продуктите се достъпват в Онлайн магазин ЗОРА /сайта www.zora.bg/ чрез лендинг страница, обозначени са с мото ОПАСНО ПАДАЩИ ЦЕНИ и са до изчерпване на количествата. Едно физическо или юридическо лице може да поръча до два броя артикули от един модел, поръчка или поръчки на едно и също физическо или юридическо лице, съдържащи повече от 2 броя от един модел за едно и също лице могат да бъдат анулирани.
  3. Наличието на артикули от предложенията “ОПАСНО ПАДАЩИ ЦЕНИ”  на сайта по време на генериране на онлайн поръчка не гарантира наличност от съответен продукт към момента на постъпване на поръчката, поради софтуерно забавяне. Информацията за наличност в магазини ЗОРА в секция НАЛИЧНОСТИ,  под избран продукт в сайта, не гарантира количества при посещение в избран от клиента магазин. Продуктите с ограничена наличност няма да бъдат достъпни за онлайн поръчки, а само в някои от  физическите магазини на ЗОРА.
  4. За периода на кампания “ОПАСНО ПАДАЩИ ЦЕНИ”  от 17.11.2022 г. до 21.11.2022 г. включително, Онлайн магазин ЗОРА преустановява приема на поръчки по телефон, и не предлага възможност за доставка до физическите магазини ЗОРА в страната. Постъпили поръчки в Онлайн магазин ЗОРА се обработват от оператор по реда и условията на онлайн поръчките, постъпили в Онлайн магазин ЗОРА /сайта www.zora.bg/. Потвърждението за регистрирана поръчка се изпраща веднага след постъпването й в Онлайн магазин Зора и не представлява сключване на договор за покупко-продажба. Договорът за покупко-продажба ще се счита сключен и подлежи на изпълнение в момента, в който клиентът получи потвърждение за приемането на поръчката, съдържащо и номера на товарителницата за изпращане на стоката. Потвърждението за приемане е номерът на товарителницата, което се получава само по e-mail, след обработка на поръчката.
  5. Закупените налични стоки в търговски обект или при потвърдена онлайн поръчка се доставят в срок до 15 работни дни от датата на покупка /поръчка/. За населени места в страната, обслужвани от куриерските фирми и от Търговска верига ЗОРА съобразно график, срокът на доставка е до 20 работни дни. Клиентите ще получат потвърждение за предстояща доставка на посочения в поръчката имейл адрес. Договорът за покупко-продажба ще се счита сключен и подлежи на изпълнение в момента, в който клиентът получи потвърждение за приемането на поръчката, съдържащо и номера на товарителницата за изпращане на стоката. Потвърждението за приемане е номерът на товарителницата, което се получава само по e-mail, след обработка на поръчката.
  6. Постъпили поръчки от един и същи потребител по различно време в периода на кампанията „ОПАСНО ПАДАЩИ ЦЕНИ” няма да бъдат обединявани. Всяка поръчка се обработва и организира логистично самостоятелно.
  7. Предложенията важат само за артикули обозначени с мотото „ОПАСНО ПАДАЩИ ЦЕНИ” за периода от 17.11.2022 г. до 21.11.2022 г., без възможност да се сумират с други отстъпки,включително такива по  различни програми  за лоялност.
  8. В случай, че модел от определена стока е изчерпан и не е възможна доставка в 30-дневен срок, Търговска верига ЗОРА ще уведоми онлайн потребителя  и ще му предложи замяна на модела с друг продукт с подобни  характеристики, само при писмено съгласие на клиента. 
  9. В случай, че продукт е изчерпан и клиентът е съгласен да изчака следваща  доставка, закупеният продукт се доставя до 30 дни или при удължен срок, за който клиентът дава писмено съгласие при покупка в магазин ЗОРА чрез декларация-съгласие, а при онлайн поръчка получава допълнителна информация на имейл и дава съгласие чрез имейл. 
  10. Цената за доставка на онлайн поръчки на обща стойност под 50 лв. е 5 лв. за цялата страна, и безплатна над тази стойност. Услугата доставка не включва качване до дома или внасяне през дворно място. Минимална стойност на поръчка от разстояние е 20 лв., под тази сума поръчки не се обработват.
  11. При онлайн поръчки за гр. София с общо тегло над 20кг ТЪРГОВЕЦЪТ предлага услуга „Доставка до вход на жилище за гр. София“, цената на услугата в зависимост от брутното тегло на поръчката е следната: при общо тегло от 20 кг до 30 кг - 29,99 лв., от 30 кг до 60 кг - 39,99 лв., от 60 кг до 100 кг - 49,99 лв. и при поръчка с общо тегло над 100 кг - 99.99 лв. Услугата е достъпна при направата на нова поръчка и избиране на конкретната опция. Валидна е при следните условия: осигурен естествен достъп до жилищната сграда тип блок (услугата не важи за къщи) с транспортното средство (МПС) и качване посредством вътрешен асансьор или вътрешна стълбищна инсталация, при извънгабаритни продукти с невъзможност за качване, ТЪРГОВЕЦЪТ доставя поръчката до входа на жилищна сграда, в този случай ПОТРЕБИТЕЛЯТ заплаща стойността на поръчката и информира Онлайн магазин ЗОРА за невъзможност за доставка до етаж, търговецът възстановява разликата спрямо стандартната за периода цена на доставка. Услугата се предлага само за територията на София - град и е валидна до изчерпване на капацитета на превозвача за съответния разносен ден. При невъзможност за доставка до адрес поради затруднен / невъзможен достъп на товарния автомобил, доставката се извършва на предварително определени локации по график.
  12. Клиентите закупили стоки в Онлайн магазин ЗОРА /сайта www.zora.bg/ ще получат  информация за очаквана дата на доставка чрез съответният комуникационен канал на куриерската фирма. Тази дата може да се промени след получаване на информация от куриерската фирма и след осъществяване на директна връзка с куриера за уточняване на друга дата за доставка. 
  13. За закупени стоки в Онлайн магазин ЗОРА /сайта www.zora.bg/, доставяни с транспорт на Търговска верига ЗОРА, клиентите ще получат предварително обаждане от оператор за уточняване дата на доставка. 

Доставка на стоки, закупени в магазини ЗОРА, извършвана чрез транспорт на фирма ЗОРА, няма точен час на изпълнение, извършва се в рамките на посочения ден и не включва услуга качване до етаж. Служителите от Транспортен отдел ще осъществят връзка с клиента около 60-90 мин. преди да бъдат на посочения адрес, допуска се толеранс +/- 30 мин.  В случай, че клиентът не е на посочен адрес и няма кой да приеме стоката, то тя се връща на склад и клиентът има ангажимент сам да организира взимането на стоката, или доплаща за повторна доставка 10 лв.

Клиентът е длъжен да направи оглед за транспортни дефекти и ненарушеност на опаковката при доставка на закупената стока  в присъствие на лицето,  доставящо стоката. За установени транспортни дефекти, след като клиентът е приел стоката си срещу подпис, Търговска верига ЗОРА не носи отговорност.

Личните данни предоставени от Клиентите се събират и обработват единствено за целите описани в уведомлението за поверителност на ЗОРА, достъпни на: www.zora.bg/page/politika-za-poveritelnost.

Общите условия за пазаруване в Онлайн магазин ЗОРА са валидни по време на провежданата кампания с изключение на промените, направени в настоящите условия за настоящата кампания.

При промяна на условията и срока на кампанията Търговска верига ЗОРА ще обяви това на сайта www.zora.bg

Сравнение на продукти