Начини на плащане при онлайн поръчка


Наложен платеж - в брой при доставка

Банков превод по сметка на ТЪРГОВЕЦА

Кредитна/дебитна карта

ePay.bg - българска система за електронни плащания - www.epay.bg *
*Поръчки с метод на плащане банков превод, EasyPay се изпълняват след постъпване на сумата по сметката на ТЪРГОВЕЦА.

БНП Париба Лични Финанси

национален телефон 070011811

www.bnpparibas-pf.bg/stokov-kredit.html

Ти Би Ай Банк

национален телефон 070017571

https://www.tbibank.bg

УниКредит Кънсюмър Файненсинг

национален телефон 070015600

http://www.ucfin.bg/


Важно!
Заявките към кредитна компания Уникредит се обработват изцяло по електронен път, информация се изпраща на посочения от клиента имейл адрес веднага след успешно направена поръчка, заявките се анулират автоматично, ако електронната форма на компанията не е завършена.

Заявките към кредитна компания BNP могат да бъдат обработени както по електронен път, така вербално с възможност за лично подписване на изготвения договор на кредит на адреса посочен в поръчката.
Ако сте избрали електронен път, и сте получили одобрение трябва да подпишете документите дистанционно за да можем да пристъпим към доставка.

Заявките към кредитна компания TBI се обработват вербално с възможност за лично подписване на изготвения договор на кредит на адреса посочен в поръчката.

Доставките се извършват от два до пет работни дни от датата на одобрение (освен в случаите на ценови активности със изрично посочени срокове и публикувани на zora.bg). При одобрение за покупка ще се свържем с вас за уточним детайлите по доставката.
Поръчката се доставя лично на лицето, което е кандидатствало за покупка (не се допуска приемането от роднина, приятел, и тн.)
При приемането на пратката е необходимо да се легитимирате с лична карта.
При подписване на договор на адрес, е необходимо да предоставите на доставчика копие на вашата личната карта (снимана и от двете страни) и под копието да впишете собственоръчно "Вярно с оригинала" и да положите подпис (ако документа е сниман на два листа или от двете страни на един и същ е необходимо да впишете "Вярно с оригинала" и да положите подпис и от двете страни/копия).

Фактура на физическо лице (документ за покупка) се изпраща и по електронен път, в прикачен файл към писмото информиращо за предстояща доставка. Повече информация

Още информация

Всички плащания се извършват в български лева, независимо от вида на разплащане

ПОЛЗВАТЕЛЯТ заплаща стойността по фактура на закупената стока, с включена цена за доставка;

Чрез доброволно избран метод за плащане ПОЛЗВАТЕЛЯТ извършва плащане към ТЪРГОВЕЦА за закупената онлайн стока.

В зависимост от избраният начин за плащане, ПОЛЗВАТЕЛЯТ получава съответната информация, касаеща плащането /данни за банково плащане, препратка към електронно терминално разплащане, инструкция за плащане на банкомат, инструкция за плащане на каса/

Сравнение на продукти