Indesit уреди за дома

Не е изненада, че сред водещите лидери за черна и бяла техника на пазара е несъмнено италианската марка Indesit

Тя предлага различни домакински уреди като :

История на марката Indesit и таймлайн на събитията

Основана през далечната 1953 година от Виторио Мерлони с името Merloni Elettrodomestici SpA, марката изминава дълъг път на развитие, който я отвежда към това да се нареди сред лидерите на пазара за електроуреди.

Като всяка компания и Merloni Elettrodomestici SpA преживява своите трудни периоди, какъвто е този между 1981 и 1984 година. До това време Виторио Мерлони е президент в Съюза на работодателите в Италия, носещ името Confindustria, но след настъпването на този труден за компанията период, той прекратява своя договор в съюза.

Следва ръст на приходите и покачване на печалбата, а през 1987 година Merloni Elettrodomestici SpA придобива един от най-големите си конкуренти - Indesit. През 1988 година печалбата на компанията расте, като нейният оборот достига малко над един милиард долара.

Година по-късно, през 1989 година, компанията придобива още един производител, този път с френски произход, носещ името Scholtès. Следват още няколко придобивания на част от или цели фирми.

Ето и малка част от важните събития:

  • през 1995 година Мерлони купува една трета от капитала на производител на кухненски абсорбатори, Star S.p.A., а през 2003 година придобива цялата компания.
  • През 1999 и 2000 година следва придобиването на още няколко компании.
  • 2002 година е времето, когато Merloni Elettrodomestici SpA купува Sinudyne и по този начин влиза и в сектора на потребителската електроника.
  • 2005 година Merloni Elettrodomestici SpA променя своето име на Indesit Company.
  • 2007 година Indesit представя сливането на Hotpoint и Ariston

Иновации и технологии на марката

Indesit е марка, която се стреми да развива технологиите при своите продукти, така че да предложи на потребителите иновативни решения, отговарящи дори и на най-специфичните нужди.

Така, например, сред новите технологии при пералните Индезит, е Push & Go, която цели да премахне над 20 вида петна. Тя обединява избора на подходяща програма и температура в един бутон, позволявайки да получите отлични резултатите.

Наред с това, пералните, които използват тази технология, имат и сензорът Water Balance Plus, чиято задача е да оптимизира използваното количество вода по време на работа и да намали разхода ви.

При хладилниците Индезит също се наблюдават иновативни технологии, които целят да предложат максимално добро потребителско изживяване. Сред новите модели хладилници ще откриете комбинацията Total No Frost и Push & Go, което позволява да активирате допълнителна охладителна мощност за бързо охлаждане на уреда.

Някои модели разполагат и с FreshSpace+ зона, която ще запази свежестта на плодовете и зеленчуците. А кутията Flex Use предоставя място, където да съхранявате месо, риба и зеленчуци на подходяща за тях температура.

Сред съдомиялните Indesit също ще откриете технологии като Push & Go и Fast&Clean, целящи да осигурят безупречна чистота на съдовете за кратко време.

И не на последно място е познатата ни Индезит печка, както и котлони за вграждане, които спадат към уредите за вграждане. При тях с помощта на Turn&Cook можете да се насладите на автоматично готвене на 80 рецепти.

Click&Clean е технология осигурява почистване на фурната в точно 2 стъпки с минимални усилия. Freasy Cook позволява да сложите директно замразените храни във фурната и да получите напълно готово ястие. И последна, но не по-важност, е функцията за приготвяне на перфектната пица.

Популярни продукти от марката Indesit

Марката Indesit предлага огромно разнообразие на продукти, включващи Indesit пералня, хладилници, съдомиялни машини и уреди за вграждане. 

А много малка част от нашите предложения за вас са:

  • Пералня Indesit Innex - ново поколение перални с 16 програми. Тя използва технологията Push&Go, която позволява с едно натискане да стартирате програмата. Water Balance Plus ще се постарае цикълът да бъде икономичен от гледна точка на използваното количество вода, а инверторният мотор се грижи уредът да бъде максимално ефективен.

  • Хладилник Indesit eXtra - ефективен уред, който използва няколко технологии, за да запази вкусовите и хранителни качества на храната, която съхранявате в него, да предостави постоянно охлаждане и температура, подходяща както за зеленчуци, така и за месо и риба.

  • Съдомиялна машина Indesit DFC 2B+19 AC X - свободностоящ иноксов уред, който разполага с технологиите Push&Go и Fast&Clean за перфектни и бързи резултати. С 5 програми, сред които са отложен старт и половин зареждане, уредът разполага с 13 комплекта за миене.
  • Фурна за вграждане Indesit IFWS 3841 JH IX - разполага със самопочистваща програма. Благодарение на Steam&Clean ще се радвате на чиста фурна без миризми. 

Click&Clean позволява да свалите стъкления панел при почистване. Наличието на няколко нива дава възможност да готвите няколко ястия едновременно. Freasy cook, грил функцията и тази за приготвяне на пица са още едно чудесно допълнение.

Разгледайте всички наши предложения в търговска верига ЗОРА и открийте това, което ще отговори на вашите нужди.

Често задавани въпроси

Какви видове продукти на Indesit има?

В търговска верига ЗОРА ще откриете богата гама от продукти на марката Indesit, включваща перални, хладилници, съдомиялни машини и уреди за вграждане.

Как се поръчва продукт на марката Indesit онлайн?

Когато сте на избрания продукт на марката Indesit, ще трябва да кликнете върху “Купи” и да следвате стъпките. Самата поръчка може да направите както като регистриран потребител, така и като Гост.

Друг начин за поръчка е на телефон *3030, като изберете опцията 0. При този случай ще трябва да предоставите име на продукт и вашите данни за доставка.

Как се доставя избраният продукт на марката Indesit?

Доставката на продукти от марката Indesit се извършва с Еконт или Транспрес, а срокът за доставка е между 2-5 работни дни в зависимост от наличността.

Имат ли гаранция продуктите на Indesit?

Независимо от избрания от вас продукт на марката Indesit, всеки един от тях има стандартна законова гаранция от 2 години.

Може ли да бъде върната или заменена поръчката?

При възникнала рекламация в срок до 14 дни от усвояването на поръчката е необходимо да ни информирате на [email protected] или въвФормата за контакти тук, описвайки естеството на констатираното несъответствие, както и да приложите снимков материал.

Сравнение на продукти