Мисията на Huawei е да създаде отворена екосистема от свързани устройства, които улесняват и създават удобство за теб. Huawei променя правилата на мобилната фотография и продължава да налага нови тенденции в технологиите, разработвайки нови продукти вдъхновени от нуждите на хората.

Huawei 

Мобилен телефон P40 Pro в цвят Silver Frost.

СМАРТФОНИ
Мобилна фотография без граници

АУДИО
Шумопотискане от ново измерение

Лаптоп MateBook X Pro в Space Gray

ЛАПТОПИ И МОНИТОРИ
Изживяване отвъд границите

Рутер Huawei WiFi AX3 с WiFi 6.

РУТЕРИ
Стандарт за връзка в твоя дом

Смарт часовник HuaweiGT 2 Pro с кафява каишка.

СМАРТ ЧАСОВНИЦИ
До две седмици живот на батерията

ТАБЛЕТИ
Здравина, издръжливост и грижа за очите

Актуални предложения:

Марката Huawei винаги се е асоциирала с най-новите технологии и високо качество. Компанията изминава дълъг път на развитие, достигайки до днес, когато предлага богата гама от иновативни продукти.

История на марката

Основана през 1987 година в Шънджън, Китай, днес Huawei Technologies се развива до такава степен, че се превръща в един от световните гиганти на пазара.

В началото компанията започва като агент за продажба на телефонни и кабелни мрежи в селски райони около Хонконг. В периода между 1996 година и 1998 година с нарастването на населението в Китай, Huawei за първи път решава да разшири своята дейност, започвайки да предлага услугите си и в по-големи метрополитни райони. 

Това е позволило на Huawei да продължи да се развива и расте с изумителни темпове до днес, когато нейните продукти и решения са внедрени в повече от 170 държави и се е превърнала в един от лидерите на технологичния пазар.

Иновации и технологии на марката

Huawei е компания, която още от създаването си влага изключително много средства и усилия в изследването на науката, като нейната основна цел е да допринесе именно за развитието на технологиите.

Част от най-популярните технологии, които Huawei прилагат са :

 • 5G свързаността 
 • интернет на нещата, познато повече като IoT или Internet of Things
 • изкуствения интелект 
 • облачните изчисления 

Но наред с тях фокусът на компанията е и към цифровизация на захранването, създаване на мрежи с нулеви въглеродни емисии и използването на литиеви батерии.

Нещо повече, Huawei създаде иновативното решение, наречено eMIMO, което представлява единна енергийна платформа, поддържаща множество режими на вход и изток.

Наред с това технологиите за бързина на процесора при устройствата, иновациите при камерата на телефоните Huawei, дългият живот на батерията и наситените цветове на дисплея са още едно доказателство за това как Huawei се развива.

Таймлайн на събитията в историята на Huawei

Всяка марка има своята история, както и години, в които са се случили значителни събития, отнасящи се до развитието на компанията. 

Това се отнася и до марката Huawei, а част от най-важните моменти в нейната история са:

 • 1987 г. е основана компанията Huawei от Ren Zhengfei.
 • 1990 г. Huawei започва своя научноизследователска дейност.
 • 1993 г. - компанията разработва цифрова телефонна централа, известна като City & Countryside 08. По този начин компанията поставя началото си като доставчик на телекомуникационно оборудване.
 • 1996 г. - Huawei за първи път участва в международно изложение за телекомуникации. През тази година компанията е единствения китайски доставчик, присъстващ на осмото Международно изложение за телекомуникации в Москва.
 • 1999 г. Huawei заедно с IBM стартират своя проект за интегрирано разработване на продукти и верига за доставки. Това е и годината, в която компанията открива своя първи научноизследователски център в Бенгалуру.
 • 2001 г. Huawei става член в Международния съюз по телекомуникация, което е и важна стъпка в развитието на компанията.
 • 2004 г. компанията създава нова базова станция за холандска мобилна мрежа.
 • 2006 г. Huawei създава съвместно с Vodafone първия център за иновации.
 • 2007 г. Huawei помага на различни мобилни оператори да изградят обекти с височина от 5200 и 6000 метра, така че да се осигури покритие по основни планински маршрути.
 • 2011 г. - след разрушителното земетресение в Япония на 11-ти март, Huawei помагат за възстановяване на свързаността в страната.
 • 2018 г. Huawei се включва в това да помогне на жени в неравностойно положение, намиращи се в Бангладеш, да придобият желаните дигитални умения, така че да могат да се развиват.

Популярни продукти - серии и модели

В търговска верига ЗОРА ще откриете : 

Богатата гама на серии и модели позволява да намерите устройство, което да отговори изцяло на вашите нужди.

Много малка част от популярните продукти на марката на Huawei са:

 • Смартфон Huawei P50 Pro - смартфон, който се отличава с фантастична 50 MP камера, бързина, качество и елегантен дизайн. Като минуси на този модел са това, че няма достъп до Google и 5G свързаност.

 • Смарт часовник Huawei GT 3 - с елегантен дизайн, AMOLED дисплей, високоговорител, известия за обаждания и съобщения, изминато разстояние, изгорени калории, следене на съня, оксиметър SPO2 и много други функции, които го превръщат в повече от обикновен часовник.

 • Ноутбоок Huawei Matebook 14S - ако търсите нов лаптоп, това е едно фантастично предложение от марката Huawei. Освен със своя елегантен и ултра тънък дизайн, моделът се отличава и със страхотни характеристики като бърз процесор Intel Core i5, Windows операционна система, LTPS LED LCD touchscreen дисплей, висока честота на опресняване, батерия с голям капацитет 60 Wh и супер бързо зареждане.

 • Слушалки Huawei Freebuds Pro 2 - слушалките тип In-ear са чудесен избор за активните потребители, които спортуват или просто обичат да имат свобода на движение. Те предоставят чист и качествен звук и възможност за свързване с две устройства.

Тези четири предложения са много малка част от разнообразието, което ще откриете в търговска верига ЗОРА. Оставяме ви да се потопите в света на технологиите и да откриете най-добрите иновативни решения за вас и вашите нужди.

Често задавани въпроси

Какви видове продукти на марката Huawei има?

Видовете продукти на марката Huawei, които ще откриете в търговска верига ЗОРА, са :

 • смартфони 
 • смарт часовници 
 • лаптопи 
 • таблети 
 • рутери 
 • аудио продукти

Как се поръчва продукт Huawei онлайн?

За да поръчате, можете да го направите като регистриран потребител или като Гост. И при двата случая е необходимо да отидете на желания продукт, да кликнете върху “Купи” и да следвате стъпките.

Освен това, можете да поръчате и на телефон *3030, като изберете опцията 0. При поръчка ще трябва да предоставите име на продукт и данни за доставка.

Как се доставя избрания продукт от категорията Huawei?

Доставките на продуктите от категорията Huawei се извършват с куриерските фирми Еконт и Транспрес, а срокът за доставка е между 2 и 5 работни дни в зависимост от наличността.

Имат ли гаранция продуктите от категория Huawei?

В зависимост от избрания продукт стандартната търговска гаранция е 2 години. Имайте предвид, че може да има продукти без или с по-кратка гаранция.

Може ли да бъде върната или заменена поръчката?

При възникнала рекламация в срок до 14 дни от усвояването на поръчката е необходимо да ни информирате на [email protected] или въвФормата за контакти тук, описвайки естеството на констатираното несъответствие, както и да приложите снимков материал.

... Виж още

Сравнение на продукти