Телевизори Finlux

Изведи домашното забавление на следващо ниво с Elite UHD телевизор, който комбинира съвременния стил с необходимите иновации, за да ти осигури завладяващо изживяване, реализирано от богата гама живи цветове и естествена яркост. Снабден с всяка от най-добрите функции от широката цветова гама и HDR, до прецизно изразена UHD яснота на картината, тази изненадващо достъпна серия ти предоставя широк достъп до съвместимо HDR съдържание. Освен, че поддържа HDR10, моделът Elite UHD предлага съвместимост със съдържанието на Dolby Vision HDR- предпочитаният HDR формат на водещите световни производители на филми. Основният доставчик за домашно забавление, с всички визуални и аудио технологии са инсталирани в ултра тънък и съвременен метален дизайн на телевизора.

ENHANCED UHD TV

Подобреният UHD телевизор ще те завладее до такава степен, че няма да сваляш очи от екрана. Ще те потопи в екранното действие, предлагайки ясно изразена UHD картина с голяма точност, с живи и ярки цветове. Благодарение на тънката си металична рамка в минималистичен стил, това е и идеалният модел за всеки дом.

PRIMARY UHD TV

Телевизор Finlux Primary UHD предлага всичко, от което се нуждаете за безкраен свят от домашни забавления, в реална UHD резолюция. С четири пъти повече пиксели от Full HD телевизор, той е проектиран да предлага 100% яснота на картината. Благодарение на функциите, които работят за повишаване на продажбите на телевизора, можете да подобрите съдържание, което не е UHD.
Твоят доставчик на домашни развлечения ще ти осигури и достъп до безброй допълнителни телевизии и услуги по поръчка, като Netflix.

PREMIUM FHD TV

Телевизорът с най-високо ниво в Full HD резолюция се предлага с изключителния ултра тънък и модерен метален дизайн на Finlux. Всяка възможна функция на FHD TV е комбинирана в рамките на един продукт. Съвършенството в дизайна, вдъхновено от скандинавската култура, съчетава традиционните стилове с опростен лукс, като постигат чиста елегантност. Най-актуалните иновации водят до впечатляващо телевизионно представяне. Специално изработените интелигентни инструменти на Finlux повишават удобството на потребителя, интегрираният безжичен модул помага за изграждането на персонализирана среда. Домашното забавление е подсилено с вградена система за съраунд звук, наличност на онлайн услуги и възможност за ползване на видео лидери - очакват ви Netflix, YouTube и други най-използвани приложения в света.

SMART FHD TV

Открийте огромно количество предложения за домашно забавление с интелигентния телевизор Finlux. С едно натискане на дистанционното управление вие сте онлайн и сте готови да изберете от безбройните догонващи и по поръчка телевизионни услуги, като Netflix и YouTube. Предоставяйки ви повече възможности за забавление в перфектна Full HD резолюция за картини, нашите телевизори Finlux Smart гарантират, че можете да влизате в своите акаунти в социалните медии, както и да разглеждате широкия избор на съдържание на живо и по заявка, което можете да намерите в магазина на Opera TV. С нашето приложение можете също да споделяте съдържание на и от вашия екран на Finlux TV.

LED TV

Изберете идеалния размер и стил на телевизора за вашия дом. С Finlux винаги можете да намерите точно това, което искате и имате нужда. Изкушаващо достъпна, богатата ни гама включва перфектни Full HD и интелигентни телевизори, които ви позволяват да достигнете до повече забавления онлайн в собствено време.

Сравнение на продукти