Домакинска техника Finlux

Начинът, по който се съхраняват продуктите, влияе върху качеството им.  Запазете за дълго свежестта на плодовете, зеленчуците и храната с комбинираните хладилници на Finlux с No Frost система на охлаждане, което ще гарантира липса на заскрежаване, бързо и равномерно разпределение на температурата в целия обем. Finlux предлага богата гама хладилници: комбинирани хладилник с фризер, Side By Side /с 2 или 4 врати /, хладилници с горна камера, само хладилници в различни размери, самостоятелни фризери - вертикален и хоризонтален, ледогенератори, хладилни витрини-винарни и всички те са с висока енергийната ефективност до А+++. Някои от моделите разполагат с диспенсър и ледогенератор. 
Практични технически решения, разнообразен дизайн, енергийна ефективност и тиха работа. Всичко това предлага Finlux за вашето ежедневно удобство. Сред много предложения изберете тези, които ще отговарят най-добре на вашите нужди и вкус.

ПЕРАЛНИ МАШИНИ И СУШИЛНИ

Можете ли да си представите съвременно домакинство без перална машина - едва ли. И не е достатъчно да имате пералня, необходимо е тя да отговаря на все по-високите изисквания на потребителите. Всички съвременните перални машини ефективно се справят с отстраняването на замърсяванията и се грижат за тъканите. Избора си можете да направите според енергийната ефективност, капацитета на пералнята, оборотите на центрофугата, различните екстри с които е снабден даден модел, без да пропускате грижата за вашето време и пари. Сушилнята вече не е лукс, тя е необходимост за да съкратите цикъла – пране, сушене, гладене. И в този случай Finlux има какво да предложи. 
Сушилня с кондензна система или сушилня с кондензна система и термопомпа. Избирате подходящата програма и имате сухи и лесни за гладене – ризи, връхни дрехи, бебешки дрешки. Ако не разполагате с пространство за отделна пералня и отделна сушилня има комбиниран уред – пералня със сушилня. Предложенията на марката Finlux изненадват с множество програми, съобразени с различни потребителски нужди и практически функции.

СЪДОМИЯЛНИ МАШИНИ

“Кой днес ще измие чиниите“ – въпрос, който доскоро ни създаваше неприятното усещане за наказание. Е вече има решение - съдомиялна машина Finlux. Тя винаги е готова да поеме това задължение и то с възможност да измие от 6 до 12 комплекта и да ги изсуши с минимално количество вода, препарат, ток.
Предложенията на Finlux дават възможност да изберете подходящата за вас миялна машина. Трябва да съобразите избора на модел с вашите нужди – голямо семейство, често посрещане на гости, малко домакинство, сам човек. И мястото за поставяне е от значение, защото миялните са 60 или 45 см. широки. А има и малки, които да поставите под мивката или на плота в кухнята. Не се колебайте, направете тази инвестиция и за вас остава удоволствието от спечеленото свободно време.

За да бъде готвенето истинско удоволствие, е необходимо надеждно оборудване. Finlux създаде модерни и практични готварски печки, които отговорят на очакванията както на начинаещите любители, така и на кулинарните ентусиасти. Те са не само удобни за използване, но и лесни за почистване.Съвременните готварски печки Finlux притежават елегантност и стил, могат да работят с различни източници на енергия. Разполагате с няколко възможности за избор: готварски печки, които работят на газ, комбинирани газ и ток, готварски печки само на ток – съответно с котлони или с керамичен плот.
Има и мини готварски печки, които са много практични за малки домакинство, вили или ограничено пространство за поставяне. Моделите са на ток с 2 котлона.
Всички модели фурните са изцяло на ток.

Сравнение на продукти