Домакинска техника Finlux

Начинът, по който се съхраняват продуктите, влияе върху качеството им.  Запазете за дълго свежестта на плодовете, зеленчуците и храната с комбинираните хладилници на Finlux с No Frost система на охлаждане, което ще гарантира липса на заскрежаване, бързо и равномерно разпределение на температурата в целия обем. Finlux предлага богата гама хладилници: комбинирани хладилник с фризер, Side By Side /с 2 или 4 врати /, хладилници с горна камера, само хладилници в различни размери, самостоятелни фризери - вертикален и хоризонтален, ледогенератори, хладилни витрини-винарни и всички те са с висока енергийната ефективност до А+++. Някои от моделите разполагат с диспенсър и ледогенератор. 
Практични технически решения, разнообразен дизайн, енергийна ефективност и тиха работа. Всичко това предлага Finlux за вашето ежедневно удобство. Сред много предложения изберете тези, които ще отговарят най-добре на вашите нужди и вкус.

ПЕРАЛНИ МАШИНИ И СУШИЛНИ

Можете ли да си представите съвременно домакинство без перална машина - едва ли. И не е достатъчно да имате пералня, необходимо е тя да отговаря на все по-високите изисквания на потребителите. Всички съвременните перални машини ефективно се справят с отстраняването на замърсяванията и се грижат за тъканите. Избора си можете да направите според енергийната ефективност, капацитета на пералнята, оборотите на центрофугата, различните екстри с които е снабден даден модел, без да пропускате грижата за вашето време и пари. Сушилнята вече не е лукс, тя е необходимост за да съкратите цикъла – пране, сушене, гладене. И в този случай Finlux има какво да предложи. 
Сушилня с кондензна система или сушилня с кондензна система и термопомпа. Избирате подходящата програма и имате сухи и лесни за гладене – ризи, връхни дрехи, бебешки дрешки. Ако не разполагате с пространство за отделна пералня и отделна сушилня има комбиниран уред – пералня със сушилня. Предложенията на марката Finlux изненадват с множество програми, съобразени с различни потребителски нужди и практически функции.

СЪДОМИЯЛНИ МАШИНИ

“Кой днес ще измие чиниите“ – въпрос, който доскоро ни създаваше неприятното усещане за наказание. Е вече има решение - съдомиялна машина Finlux. Тя винаги е готова да поеме това задължение и то с възможност да измие от 6 до 12 комплекта и да ги изсуши с минимално количество вода, препарат, ток.
Предложенията на Finlux дават възможност да изберете подходящата за вас миялна машина. Трябва да съобразите избора на модел с вашите нужди – голямо семейство, често посрещане на гости, малко домакинство, сам човек. И мястото за поставяне е от значение, защото миялните са 60 или 45 см. широки. А има и малки, които да поставите под мивката или на плота в кухнята. Не се колебайте, направете тази инвестиция и за вас остава удоволствието от спечеленото свободно време.

За да бъде готвенето истинско удоволствие, е необходимо надеждно оборудване. Finlux създаде модерни и практични готварски печки, които отговорят на очакванията както на начинаещите любители, така и на кулинарните ентусиасти. Те са не само удобни за използване, но и лесни за почистване.Съвременните готварски печки Finlux притежават елегантност и стил, могат да работят с различни източници на енергия. Разполагате с няколко възможности за избор: готварски печки, които работят на газ, комбинирани газ и ток, готварски печки само на ток – съответно с котлони или с керамичен плот.
Има и мини готварски печки, които са много практични за малки домакинство, вили или ограничено пространство за поставяне. Моделите са на ток с 2 котлона.
Всички модели фурните са изцяло на ток.

Домакинската техника е нещо, без което не можем. Тя е неизменна част от нашия дом, затова е важно да ѝ обърнем специално внимание.

Ние от търговска верига ЗОРА ви представя богата гама на продукти от категорията домакинска техника на марката Finlux. Открийте разнообразието и се насладете на иновации и технологии, които ще улеснят вашето ежедневие.

Характеристика на Finlux домакинска техника и иновативни технологии

Всяка домакинска техника е верен помощник у дома и марката Finlux също знае това. Не случайно ви предлага богата гама от продукти за дома, които да направят така, че да имате време за вас и вашите любими хора.

В тази връзка Finlux домакинската техника ще се погрижи за това храната да е свежа с помощта на хладилниците. Моделите готварски печки Finlux, от своя страна, ще превърнат готвенето в любимо ваше занимание.

Уреди като перални машини и сушилни ще се погрижат за това да имате перфектно изпрано и изсушено пране, а цветовете и материите да се запазят като нови. И да не забравяме за съдомиялните машини, които ще ви отменят в миенето на цялата посуда.

И за да се справят така перфектно със своите задачи, всеки един от тези уреди използва иновативни технологии, които ви гарантираме, че ще ви спечелят. Така, например, системата NoFrost ще осигури автоматично размразяване.

Нещо повече, специалните зони за свежест позволяват да съхранявате месо, млечни продукти и зеленчуци на перфектната за тях температура, така че да се запази тяхната свежест и вкусови качества.

Пералните машини и сушилните са друг пример за иновации, тъй като те предлагат разнообразие от програми, с които вашите дрехи да получат най-добрата грижа. Такива са програмите за коприна, памук, бебешки дрехи, вълна, анти-алергичната програма и други.

Разбира се това са само малка част от всичко, което можете да получите от Finlux домакинската техника.

Видове Finlux домакинска техника и нейното приложение

Видовете домакинска техника се дели според типа уред, от който се нуждаете. По-долу ви представяме всички видове домакинска техника, която марката Finlux ви предлага.

Хладилници

Благодарение на хладилникът можем да съхраним храната свежа. Наред с това някои модели имат и фризер, в който да съхраняваме замразени продукти. 

В тази връзка Finlux ви предлага:

 • хладилници с една врата
 • хладилници с горна камера
 • хладилници с фризер
 • Фризери и ледогенератори

Моделите хладилници Finlux се различават по своя размер, обем на хладилна и фризерна част, както и по своите функции и екстри, които може да притежават. Повечето модели имат NoFrost система за охлаждане, аларма за отворена врата и други. Някои имат вграден диспенсър за вода или ледогенератор.

Перални машини

Пералнята е сред домакинските уреди, без които не можем да си представим нашия живот. 

Когато говорим за пералните машини Finlux, то трябва да обърнете внимание на спецификации като:

 • капацитет на пране - количеството сух текстил, който ще можете да изперете при едно зареждане;
 • видове и брой програми - такива могат да бъдат отложеният старт, програмата за вълна, коприна, памук, кратки програми и други;
 • брой обороти в минута - от тях зависи как ще се справи пералнята с изцеждането на дрехите.

Перални със сушилни

Искате да имате сушилня, но нямате достатъчно място, където да поставите отделен уред? Не се тревожете, комбинираният уред пералня със сушилня Finlux е перфектният вариант за вас.

При нейния избор обърнете внимание на характеристиките на пералнята, както и на:

 • капацитет на сушене - той е различен от този на пране;
 • вид на помпа - кондензационна или термопомпена

Сушилни

Сушилните са още едно фантастично предложение, което е част от Finlux домакинската техника. 

Избирайки си сушилня, обърнете внимание на:

 • капацитет на сушене
 • брой и вид програми
 • вид помпа на сушилнята - препоръчваме ви да изберете термопомпени модели, тъй като са по-щадящи към материите
 • изберете сушилня с инверторен мотор - те са по-икономични, здрави и надеждни
 • функции

Съдомиялни машини

Finlux домакинска техника ви предлага още един незаменим помощник, а именно съдомиялната машина. 

Преди да купите даден модел, то е необходимо да разберете повече за:

 • размерът на съдомиялната машина
 • какъв е броят комплекти - това се отнася до капацитета на уреда
 • брой кошници - повечето модели са с две, но има и такива с по три кошници. Те посочват какъв е капацитетът на съдомиялната и как ще можете да организирате приборите в нея
 • видове програми и функции

Готварски печки

Обичате да готвите? В такъв случай, изборът на готварска печка е важен за вас. Finlux ви предлага богато разнообразие на модели, отличаващи се с дизайн, функции и характеристики. 

А спецификациите, на които да обърнете внимание, са:

 • източник на топлина - газ, ток или комбинирана опция
 • вместимост на фурната
 • брой и вид котлони
 • управление - механично или електронно
 • функции като грил, вентилатор, таймер и други
 • размер на готварската печка

Критерии за избор

Когато избирате Finlux домакинска техника, има няколко ключови критерия при избора на конкретен продукт.

Тези критерии са съответно следните няколко : 

 • цел и честота на използване
 • технически спецификации, които уреда притежава
 • програми, функции и технологии, които го отличават
 • дизайн, който да подхожда на интериора във вашия дом
 • енергиен клас
 • гаранция
 • определеният от вас бюджет

Популярни модели Finlux домакинска техника

В търговска верига ЗОРА сме ви приготвили богата гама на продукти Finlux домакинска техника. Всеки един потребител може да открие онова, което търси спрямо неговите нужди и очаквания. 

А малка част от предложенията ни са:

 • Хладилник с фризер Finlux FXCA 3797NF BK - хладилникът е с NoFrost система за охлаждане, възможност за обръщане на вратите, вентилатор, LED осветление и други;
 • Пералня Finlux FXP 1007F4 S SILVER - този модел е с капацитет на пране 7 кг, 1000 об./мин, 15 програми и таймер за отложен старт;
 • Сушилня Finlux TDF-8PF2SSG-BK - моделът е с висок енергиен клас, 8 кг капацитет на сушене, 15 програми и кондензна система на сушене с термопомпа;
 • Съдомиялна машина Finlux WQP6-3602F-S - съдомиялната машина притежава 4 настройки на температура, 6 броя комплекта за миене и 7 програми;
 • Готварска печка (ток) Finlux RUSTIC 50 - с керамични котлони, 9 функции на фурната, аналогов таймер и изключително красив дизайн в цвят шампанско.

Често задавани въпроси

Какви видове Finlux домакинска техника има?

Finlux домакинската техника включва:

 • хладилници
 • перални машини
 • перални със сушилни
 • сушилни
 • съдомиялни машини
 • готварски печки

Как се поръчва Finlux домакинска техника от ЗОРА?

Можете да поръчате избран продукт от категория Finlux домакинска техника по телефон *3030, като изберете опцията 0. При това трябва да предоставите име на продукт и данните за доставка.

Наред с това можете да поръчате онлайн като регистриран потребител или като Гост. В този случай ще трябва да кликнете върху “Купи” на избрания продукт и да следвате стъпките.

Как се доставят продукти от категорията Finlux домакинска техника?

Доставката се извършва между 2 и 5 работни дни, в зависимост от наличността в склад, с куриерските фирми Еконт и Транспрес.

Имат ли гаранция продуктите от категория Finlux домакинска техника?

Стандартната гаранция на домакинската техника Finlux е 2 години, като някои от продуктите могат да имат и удължена гаранция, но това зависи от производителя.

Може ли да бъде върната или заменена поръчката?

При възникнала рекламация в срок до 14 дни от усвояването на поръчката е необходимо да ни информирате на [email protected] или въвФормата за контакти тук, описвайки естеството на констатираното несъответствие, както и да приложите снимков материал.

... Виж още

Сравнение на продукти