COVID-19: Доставки и Безопасност


 УСЛОВИЯТА НА АКЦИЯ "4 ДНИ ВЕЛИКИ ЦЕНИ" МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК. 

Уважаеми клиенти, във връзка с влязлата в сила, считано от 12 април 2020 г. заповед на Министерство на здравеопазването, всеки посетител на територията на търговски обект от верига магазини "Зора" трябва да бъде с предпазна маска на лицето. При липса на такава, ще Ви предоставим безвъзмездно маска за еднократна употреба, която не е медицинско изделие. Благодарим Ви! 
Бъдете здрави! #ЗаедноЩеСеСправим!
 

1.     Работят ли магазините на фирма "ЗОРА"?

Да, повечето обекти на фирма "ЗОРА" работят. За да откриете адрес и работно време на обектите наситнете тук.

2.       Какво прави Зора за да защити своите клиенти и служители?
ЗОРА приема изключително сериозно препоръките на Министерство на здравеопазването на Република България. Въведен е строг пропусквателен режим и не се позволява струпване на хора в обектите на фирмата.

Предприети са ежедневни системни мерки за опазване от заразяване на всички клиенти, посещаващи магазините ни и на служителите работещи в ЗОРА можете да прочетете пълния текст тук

3.       Мога ли да направя поръчка? Ще доставите ли поръчката ми?
Да, Зора продължава да извършва доставки без забавяне до посочен адрес на клиента. Във връзка с предприетите мерки за ограничение на разпростанение на COVID-19 стоката се доставя пред врата на жилището. 

Ограничението на разпространението на вируса изисква минимизиране на социални контакти. След приключването на извънредните мерки ЗОРА ще възобнови доставката до врата на апартамент.

4.       Как мога да направя поръчка в Зора?
Можете да направите поръчка бързо и лесно, чрез бутон "Купи" до желания продукт и да следвате стъпките или чрез обаждане на *3030

5.       Колко време отнема доставката?
Доставката на онлайн поръчки се извършва в срок от два до пет работни от датата на поръчка.

6.       Безопасни ли са доставките ?
Според СЗО „Вероятността инфектиран човек да пренесе заразата върху търговски стоки е ниска и рискът човек да се зарази с вируса (COVID-19) от пакет/пратка/стока, която е преместена, пътувала и изложена на различни условия и температура също е ниска. " Можете да намерите най-новата информация за COVID-19 на страниците с информация на Министерството на Здравеопазването и Световната Здравна Организация.

Допълнително фирма "ЗОРА" предприе свои собствени мерки за предотвратяването на разпространението на COVID-19, а именно:

Всички транспортни средства на вход и изход от Складовата база на фирма "ЗОРА" подлежат на:

  • пълно почистване със струя под високо налягане включително на гуми, шасита, прагове и дръжки/врати.
  • дезинфекция на кабина, гуми, дръжки и товарно помещение

Шофьорите, доставящи закупена стока до клиентите са оборудвани с предпазни маски и ръкавици, които сменят периодично. Осъществяват контакт с клиенти и конрагенти при дистанция 1,5-2 метра. Минимум 2 пъти през деня ще се дезинфекцират кабините на превозните средства.

7.       Мога ли да върна продукт?
Можете да върнете поръчан онлайн и по телефон продукт в 14 дневен срок от датата на получаване, за повече информация вижте тук

Сравнение на продукти