Уреди Bosch

Техника за дома

Пералня Bosch WGG14402BY , 1400 об./мин., 9.00 kg, A Изображение
Акция до 12.10.2023
Mony Back BoschБезплатна доставка2+3 години гаранция* | Bosch+Persil Bosch
(0.0)
 • Зареждане: предно
 • Инверторен мотор: Да
 • Гаранция: 24 м.
1 059,00 лв.1 199,00 лв. - 11.68%
1 059,00 лв.
1 199,00 лв. - 140,00 лв.
Спестяваш: 140,00 лв.
НОВ
Пералня Bosch WAN28264BY , 1400 об./мин., 8.00 kg, C                                                                , Бял Изображение
Акция до 12.10.2023
Mony Back BoschБезплатна доставка2+3 години гаранция* | Bosch
(0.0)
 • Зареждане: предно
 • Инверторен мотор: Да
 • Гаранция: 24 м.
859,00 лв.979,00 лв. - 12.26%
859,00 лв.
979,00 лв. - 120,00 лв.
Спестяваш: 120,00 лв.
НОВ
Сушилня Bosch WTH85206BY , 8 kg, A++ , Бял Изображение
Акция до 12.10.2023
Безплатна доставка2+3 години гаранция* | Bosch+ свързващ кит Bosch
(0.0)
 • Зареждане: предно
 • Защита от деца: Да
 • Гаранция: 24 м.
1 139,00 лв.1 299,00 лв. - 12.32%
1 139,00 лв.
1 299,00 лв. - 160,00 лв.
Спестяваш: 160,00 лв.
Сушилня Bosch WQG14500BY , 9 kg, A++ , Бял Изображение
Акция до 12.10.2023
Безплатна доставка2+3 години гаранция* | Bosch+ свързващ кит Bosch
(0.0)
 • Зареждане: предно
 • Инверторен мотор: Да
 • Гаранция: 24 м.
1 339,00 лв.1 529,00 лв. - 12.43%
1 339,00 лв.
1 529,00 лв. - 190,00 лв.
Спестяваш: 190,00 лв.

За удоволствието да имаш винаги безупречни резултати без усилия, избери перални и сушилни Bosch.
Bosch предлага разнообразие от програми и настройки, които отговарят на всички нужди.
С интелигентни функции за управление и икономична употреба на енергия, уредите са създадени за комфорт и надеждност.
Избери Bosch и се наслаждавай на безупречни резултати във всеки цикъл на пералнята и сушилнята с минимално усилие.

Създайте кухнята на мечтите си.

Уредите: перфектен екип.
Резултатите: истински успех.
Готвачът: спокоен домакин.

Докато печете любимата си торта, киш или друго ястие, сензорът PerfectBake непрекъснато измерва нивото на влажност във фурната и подава информация, когато са готови. Трябва само да изберете подходящата настройка с натискането на един бутон и PerfectBake ще ви даде възможност да се съсредоточите върху по-сладката страна на живота, докато фурната прави останалото вместо Вас.

Няколко градуса в повече и млякото изкипява, ризотото прегаря, а наденичките се пръскат в тенджерата. С помощта на сензора PerfectCook можете лесно да избегнете тези неприятности. Оборудван с прецизен термичен регулатор, той следи температурата в съда по време на готвене и я регулира автоматично според ястието. Преваряването, прегарянето и изкипяването са в миналото, а ястията Ви стават идеални.

PerfectDry със Zeolith върши всичко вместо Вас: той изсмуква влагата и я превръща в топъл въздух. Благодарение на силния, но деликатен 3D въздушен поток топлината се разпределя равномерно в съдомиялната машина. Резултатът: перфектно изсушаване с всеки цикъл и при всички видове съдове. Дори и при тези от пластмаса.

Наред с използването на висококачествено говеждо месо най-важната стъпка при пърженето на перфектната пържола е тиганът да се загрее до идеалната температура. Ако е твърде горещ, дори най-хубавото месо се изпържва твърде бързо и дори прегаря. Докато пържолата се пържи, вграденият в плота сензор следи непрекъснато температурата на тигана и я регулира прецизно според нуждите. Независимо дали я предпочитате недопечена, средно или добре изпечена, пържолата Ви е винаги идеално сготвена.

Мечтаете ли да се съсредоточите изцяло върху готвенето, докато разчитате напълно на аспиратора? Имаме решение: новият сензор PerfectAir следи въздуха непрекъснато и наглася степента на мощност според издигащите се пàри и миризми – непрекъснато, прецизно и независимо от настройките на захранване. Същевременно той намалява нивото на шума, като задейства само минимално необходимата степен на засмукване. Положителен страничен ефект: без повече мръсни отпечатъци от пръсти по бутоните за управление. 

Коледна пуйка, великденско агнешко, неделно печено или дори прясно уловена риба – с помощта на термометъра PerfectRoast ще получавате отлични резултати всеки път. Като професионален готвач, но с пълна лекота Чрез три високо чувствителни измервателни точки термометърът определя температурата на сърцевината на Вашето печено, птиче месо или риба до точния градус и секунда, гарантирайки отлични резултати при печене.

Различните храни изискват различни методи за съхранение. Храните като сурово месо и риба изискват точни условия за оптимално съхранение. А за да запазите ценните витамини в плодовете и зеленчуците, трябва да можете да регулирате влажността и температурата. Системата за свежест VitaFresh pro предлага две различни климатични зони, с помощта на които можете да съхранявате Вашата храната свежа до 3 пъти по-дълго. Благодарение на новите прецизни опции за настройки и на херметичните уплътнения на чекмеджетата, VitaFresh pro поддържа винаги идеалните условия за съхранение – независимо от останалата част от хладилника – с регулируема температура между –1°C и 3°C.


Победителите не идват откъдето и да е.
Те идват от Bosch.

Когато купувате нов домакински уред, искате да сте сигурни, че сте направили правилния избор. Затова не само правим качеството видимо и реално, но изпипваме и всеки детайл. Това доказват ежегодно независими сравнителни тестове. Освен удовлетворените клиенти, те са най-доброто доказателство, че спазваме обещанието за качество.

 

С Green Technology inside ние развяваме флага на устойчивото развитие.

Около 40% от нашите патентовани уреди са свързани със защитата на околната среда и внимателното използване на ресурси. Днес нашите уреди са сред най-ефикасните и икономичните в света. Това е добре и за околната среда, и за портфейла ви.

Неведнъж сме казвали, че домакинските уреди играят важна роля в нашето ежедневие. Те ни помагат бързо и лесно да почистим нашия дом, да сготвим и да създадем необходимия уют за нас и нашите любими хора.

А за да изберете правилния уред за вас, то трябва да обърнете внимание на различни спецификации. Наред с това е важна и марката, на която се доверявате. В тази връзка ви представяме един от лидерите в света и марка, на която безкомпромисно можете да разчитате, а именно Bosch.

История на марката и таймлайн на събитията

Историята на марката, определена като номер 1 за домакински уреди в Европа, започва през далечната 1886 година. Именно тогава Роберт Бош основава своята “Работилница за прецизна механика и електротехника” в Щутгарт. Така започва развитието и огромния успех на днешната компания, която оперира в глобален мащаб.

Още от своето основаване за Bosch са характерни две ключови неща, а именно:

 • социална ангажираност
 • иновативна сила

А ето и кратък таймлайн на събитията в историята на марката:

 • 1886 - 1900 година - Bosch е работилница за прецизна механика и електротехника. В този период създава първото нисковолтово магнетофонно устройство за стационарни бензинови двигатели, както и първото нисковолтово магнетно запалване за автомобилни двигатели с вътрешно горене.
 • 1901 - 1923 година - компанията Bosch се превръща в глобален доставчик на автомобили.
 • 1924 - 1945 година - Bosch се превръща от доставчик на автомобили в диверсифицирана група. Въпреки успеха и нарастването на работната сила и производството, през есента на 1925 година продажбите на автомобили на европейския автомобилен пазар внезапно се сриват, което се отразя и на Bosch. Въпреки това компанията бързо успява да овладее кризата и да се справи с нея.
 • 1946 - 1959 година - това е период на възстановяване, когато Bosch успява много бързо да надгради предходните успехи, като през 1948 година, когато е валутната реформа в Германия, компанията се радва на изключителен растеж.
 • 1960 - 1989 година - Bosch успява да се развие с изключителна скорост и много скоро се сблъсква с липса на достатъчно работна ръка в Германия. Поради това компанията започва да набира служители от Южна Европа и да отваря нови обекти в Хомбург, Ансбах, Нюрнберг, Ройтлинген и Блайхах.
 • 1990 - 2020 година - Bosch създава първата високоволтова запалителна свещ, която може да се прилага в търговията. Наред с това марката започва да гледа към нови пазари и да открива нови производствени обекти по цял свят, включително Малайзия, Бразилия и САЩ.

Иновации и технологии на домакински уреди Bosch

Една от най-отличителните черти на марката Bosch още от самото ѝ създаване са именно иновациите и технологиите.

Днес ще откриете богата гама от продукти, сред които са уредите за вграждане като плотовете и фурните, перални машини Bosch, сушилни, хладилници, съдомиялни машини, готварски печки и много други уреди, които са неизменни помощници у дома.

Нещо, с което се отличава марката, е нейният поглед към опазването на околната среда. Това го доказва и технологията Green Technology, която прави домакинските уреди Bosch сред най-икономичните и ефективни уреди, предлагащи се на пазара.

Но не всичко приключва тук. За лесно, бързо и вкусно готвене можете да се насладите на PerfectAir, PerfectBake, PerfectCook и PerfectFry за превъзходни ястия. От друга страна съдомиялните машини могат да разполагат с PerfectDry за равномерен 3D въздушен поток и перфектно измити и изсушени съдове.

Наред с това някои модели перални машини Bosch разполагат със система AntiStain Plus, която позволява премахването до 16 вида упорити петна без да е необходимо предварително третиране.

4D системата от своя страна гарантира изключително изпиране и проникване на водата и препарата. А Home Connect прави уреда смарт, а използването му по-лесно благодарение на контрола през вашия телефон или таблет.

Разбира се това са само малка част от страхотните възможности, които уредите Bosch притежават. Сега обаче е време да разгледаме. . .

Популярни модели, които можете да изберете

В търговска верига ЗОРА сме ви приготвили огромно разнообразие на уреди Bosch, които се отличават с невероятни характеристики.

Малка част от нашите топ предложения са:

 • Хладилник Bosch KAD93VBFP - моделът е с фризер тип Side-by-Side, NoFrost система за охлаждане, супер замразяване с автоматично изключване, Multi Airflow система, 2 FreshSafe чекмеджета и още много други.
 • Пералня Bosch WAX32MH1BY - тази пералня на Bosch е с капацитет 10 кг и разполага с 14 програми за пране, 4D система за пране и функцията AntiStain.
 • Съдомиялна машина Bosch SMS6EDI06E - 13 броя комплекта за миене, 6 налични програми, AquaSensor за дозиране, самопочистваща се филтърна система и дистанционно управление с помощта на Home Connect.
 • Вградена фурна Bosch HBA574BR00 *** - мултифункционална фурна за вграждане с Push бутони, самопочистваща система пиролиза, програма за пица, 3D Hotair за равномерно разпределяне на топлината бързо и равномерно и други.

Насладете се на високо качество, интелигентни функции, иновативни технологии и елегантен дизайн с марката Bosch.

А в случай, че имате допълнителни въпроси, винаги можете да се свържете с нас, за да получите детайлна информация относно марката Bosch и всички модели домакински уреди, които предлага.

Често задавани въпроси

Какви видове продукти на марката Bosch има?

В търговска верига ЗОРА ще откриете богата гама от продукти на марката Bosch като:

 • перални машини Bosch
 • сушилни Bosch
 • съдомиялни машини Bosch
 • фурни за вграждане
 • готварски печки и микровълнови
 • уреди за кухнята и дома като кухненски машини, миксери, пасатори и други
 • електроинструменти

Как се поръчват продукти на марката Bosch?

Ако искате да поръчате избран от вас продукт на марката Bosch, то има два основни начина.

Можете да го направите:

 • По телефон - наберете *3030 и изберете опцията 0. При свързване с оператор ще трябва да предоставите име на продукт и данни за доставка.
 • Онлайн - отидете на желания продукт, кликнете върху “Купи” и следвайте стъпките до завършване на поръчката. Можете да го направите като регистриран потребител или като Гост.

Как се доставят продукти на Bosch?

Срокът за доставка е между 2 и 5 работни дни, а куриерските фирми, с които се прави, са Еконт и Транспрес.

Имат ли гаранция продуктите на Bosch?

При покупката на продукти от Bosch получавате 2 години гаранция. Това е законовата търговска гаранция в България, като имайте предвив, че някои продукти могат да имат и удължена гаранция, предоставена от марката.

Може ли да бъде върната или заменена поръчката?

При възникнала рекламация в срок до 14 дни от усвояването на поръчката е необходимо да ни информирате на [email protected] или въвФормата за контакти тук, описвайки естеството на констатираното несъответствие, както и да приложите снимков материал.

... Виж още

Сравнение на продукти