НИЕ ПОМАГАМЕ В ГРИЖАТА ЗА ВАШИТЕ ДРЕХИ

Дрехите са много повече от платове и нишки. Те носят спомени. Те разказват истории. Въпреки това, обикновено не носим 80% от дрехите, които притежаваме. Ако изберем да полагаме повече грижи за тях, ние допринасяме за промяната на днешната култура на изхвърляне на дрехи, и имаме възможност да създадем много нови спомени в любимите си дрехи.

ЗАЩО ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА ДРЕХИТЕ СИ?

Дрехите ви са специални напомняния за запечатани във времето моменти. Но ако те изгубят първоначалния си вид и мекота, често биват забравяни на дъното на гардероба. Това може и да не се случва. Има много начини да се грижим за тях и още повече причини да го правим – от съхранението на спомени, до опазването на околната среда.

СЪХРАНЕТЕ СПОМЕНИТЕ

Усещате някои от любимите си дрехи като част от тялото ви. Били са с вас в добро и лошо и са спомен за преживяванията ви. Уверете се, че ще съхраните спомените, които те носят, като положите за тях правилните грижи. Така ще можете да носите ценните си любими дрехи отново и отново и да създавате нови спомени с тях.

 

ЗАРАДВАЙТЕ СЕТИВАТА СИ

Когато избирате какво да облечете от значение е не само това как изглеждат дрехите ви. Изследванията сочат, че всички ваши сетива участват в избора – от допир до обоняние. Решаваща е мекотата им, както и уханието им на свежест и чистота. Радвайки сетивата си, със съвременните перални машин вие ще продължите да носите дрехите си по-дълго. 

ПРОМЕНЕТЕ НАВИЦИТЕ СИ 

Производството на дрехи има негативно влияние върху околната среда. Ние можем да помогнем за опазването на природата като полагаме правилните грижи за дрехите си. С прaвилната технология, вие ще поглеждате по-често към гардероба си, отколкото към витрината на магазина. Нашата най-добра сушилня суши безупречно дори вълна и коприна. 

  

ЗАКРИЛА ЗА КОПРИНЕНИТЕ БЛУЗИ

Открийте грижа, равностойна на хоризонталното сушене. Осмелете се да сушите дори любимите си блузи от коприна, с увереност, че техните качество, форма и мекота ще бъдат запазени. Дрехите Ви ще имат по-малко гънки дори в сравнение с естественото сушене. Всичко това е възможно с нашата серия сушилни AEG 8000 със системата  AbsoluteCare®.


Вече можете да се грижите за дрехите си, подходящи само за химическо чистене, в домашни условия

 

СПЕСТЕТЕ ПАРИ

Съвременните перални машини дават изумителни резултати дори при ниска температура. Това ви спестява пари, опазва околната среда и запазва дрехите ви.  Една нова перална машина може да спести до 80% повече енергия от машина на 5 години. Инвестирайте в съвременна технология и ще спестите пари, докато перете на 30 градуса.

ЦИКЪЛЪТ НА ГРИЖАТА ЗА ДРЕХИТЕ

Когато говорим за запазването на дрехите, от значение са малките неща. В наши дни бързо износваме дрехите си, но за да ги съхраним за по-дълго, като предшествениците ни, не е нужно да прибягваме към остарели техники. По-отговорното пазаруване, фините настройки на пране и новите технологии ще удължат живота на дрехите ви с няколко години.

ОТКРИЙТЕ ДОБРОТО КАЧЕСТВО

Добрата кройка и майсторската изработка гарантират дълъг живот на дрехите. Високото качество струва по-скъпо, но и дава много повече. Търсете естествени и издръжливи материи като памук и вълна. Уверете се, че няма гънки и неравности по шевовете. Проверете копчетата за висящи конци. Ако качеството на дрехата е добро, тя ще издържи теста на времето. Ако забележите нискокачествена изработка, не купувайте. 

 


ИЗБЕРЕТЕ ОРГАНИЧНОТО

Можете да намалите вредите върху околната среда от дрехите си още веднага след закупуването им. За производството на 1 кг текстил е нужен средно 1 кг химикали. Търсете дрехи от органични, възобновим и рециклируеми материали. За тяхното производство са нужни по-малко енергия и химикали. За повече информация, вижте нашия филм The Next Black, който изследва концепцията за устойчивост в текстилната индустрия.


ПЕРЕТЕ ПО-МАЛКО, ГРИЖЕТЕ СЕ ПОВЕЧЕ

Много малко дрехи имат нужда да се перат след всяко носене. Прекалено честото пране е лошо за околната среда и вреди на външния вид на дрехите. Изчакайте да се съберат достатъчно дрехи за едно пране. Ако перете по-рядко, но с по-пълна пералня, ще спестите енергия и вода – точно както с нашата система OptiSense. Тя настройва времето и разхода на електроенергия за всяко пране според обема на дрехите ви. Без прекалено често пране – само най-ефективното изпиране от нашите машини.

ЛЕСНО СПРАВЯНЕ С НАЙ-ТЕЖКИТЕ ЗАДАЧИ

Детергент за деликатни материи

Използвайте детергент, който не съдържа протеинови ензими. Те могат да навредят на вълната и коприната.

Бързо справяне с петна

Накиснете петната в студена вода възможно най-бързо, за да не проникнат в материите.

Запазете яркостта на цветовете

Детергентите, които не съдържат белина, са най-подходящи за цветното ви пране. 

 

СИГУРНОСТ ЗА ФИНИТЕ РИЗИ

Съхранете безупречния вид и мекота на дрехите си, всеки ден, без излишни усилия. Ако искате да намалите времето за гладене, серията AEG 7000 с технологията ProSteam Ви позволява да избирате между завършване цикъла на изпиране с пара, или отделна система за почистване с пара. Внимателните и бързи програми за почистване с пара безопазно премахват миризмите и намаляват гънките на материите.

 

СУШЕНЕ, СЪОБРАЗЕНО С ДРЕХИТЕ ВИ

Иновациите при технологиите на сушилните правят и невъзможното възможно. Само серията AEG 8000 със система AbsoluteCare® може да предложи безпрецедентна защита за дрехите ви. Прецизно контролираните движения на барабана и температура позволяват внимателно сушене на дрехите ви, като запазват външния им вид и мекотата им. От вълнени и копринени – до най-издръжливите туристически дрехи, вие разполагате със закрилник, който се грижи за всяка нишка.

 

СПЕСТИ, ПРЕИЗПОЛЗВАЙ, РЕЦИКЛИРАЙ

95% от дрехите, които изхвърляме могат да се преизползват или рециклират. Последната спирка от житейския път на дрехите ви не е нужно да е последна. Ако те са в добро състояние, дарете ги за благотворителност. Дайте им нов шанс за живот, или ги върнете обратно на природата като ги рециклирате. Рециклирането намаля замърсяването и пести енергия и вода. Грижата за околната среда никога няма да излезе от мода.

НЕКА ОСПОРИМ УКАЗАНИЯТА ЗА ГРИЖА

С развитието на технологиите, нашите навици за прането също трябва да се променят. Въпреки това, ние все още перем и сушим по остарели начини. Това вреди на околната среда и на дрехите ни. Ние оспорваме някои указателни етикети за грижа, защото те просто вече не са актуални. Ето как да перете и сушите дрехите си по най-внимателния и щадящ начин. 

30 СА НОВИТЕ 40

Температурата на етикетите не е препоръчителна, а максималната допустима. Повечето изпирания могат да се извършат и на по-ниска температура. Това защитава цветовете и тъканите на Вашите дрехи и намалява енергийните Ви разходи. Патентованата технология за предварително смесване на детергента и омекотителя с вода преди навлизане в барабана, позволява по-бързото разтваряне на препарата и активирането му при по-ниска температура.

ЗАБРАВЕТЕ ЗА ИЗПИРАНЕТО НА РЪКА

Забравете какво са Ви казвали. Изпирането на ръка не е най-деликатният начин да почистите фините дрехи. Така губите много време и вода и увреждате материите повече, отколкото си мислите. Съвременните машини с програми за вълна и коприна осигуряват специални движения на барабана и позволяват изпиране на ниски температури - най-добрата грижа за деликатни материи. Съхранете цвета, формата и мекотата на дрехите си, пране след пране.

ЗАБРАВЕТЕ ЗА ХИМИЧЕСКОТО ЧИСТЕНЕ

Химическото чистене струва скъпо на Вас, на природата и дългосрочното качество на дрехите Ви. Но то може да бъде избегнато. Модерните перални машини са достатъчно внимателни и могат да се погрижат за много от дрехите ви с етикет "химическо чистене" - без химикали. В това число са и одобрените от Woolmark перални машини на AEG. Те изпират и изсушават безопасно и на ниска температура - дори дрехите за ръчно пране.

ЕФИКАСНОСТ И ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

Спестете място, време и енергия с ÖKOKombi Plus. Те комбинират отличното изпиране с технология за сушене, за да можете да перете и сушите дори деликатни материи като вълна. И всичко това докато използвате до 40% по-малко енергия и вода от машините от този тип. За да получават дрехите Ви най-добрата грижа.

БЪДЕЩЕТО Е В УСТОЙЧИВОСТТА

Устойчивият и издържлив дизайн не е преходна тенденциия, той е бъдещето на модата. И набира все повече скорост. Ние вярваме, че с правилната грижа, всяка дреха, без значение от цената и марката, може да издържи по-дълго. Тествахме тази теория като изпрахме вълнено палто за €1588 в перална машина на AEG.

Перални и сушилни AEG

1 999,00 лв.
1 999,00 лв.
1 999,00 лв.
1 999,00 лв.
749,00 лв.
749,00 лв.

Продуктът е изчерпан онлайн

1 269,00 лв.
1 269,00 лв.
Пералня AEG L9FEC49SВиж
НОВ Препоръчан
 
2 099,00 лв.
2 099,00 лв.
 
699,00 лв. - 6.68%
749,00 лв.  спестяваш:50,00 лв.
699,00 лв. - 50,00 лв.
749,00 лв.  спестяваш:50,00 лв.
Акция до 27.11.2019
 
1 289,00 лв. - 7.2%
1 389,00 лв.  спестяваш:100,00 лв.
1 289,00 лв. - 100,00 лв.
1 389,00 лв.  спестяваш:100,00 лв.
Акция до 27.11.2019
 
899,00 лв.
899,00 лв.
1 529,00 лв.
1 529,00 лв.
 
1 289,00 лв.
1 289,00 лв.
 
1 199,00 лв.
1 199,00 лв.
 
819,00 лв.
819,00 лв.
 
1 369,00 лв.
1 369,00 лв.
 
1 169,00 лв.
1 169,00 лв.
 
999,00 лв.
999,00 лв.

Сравнение на продукти

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки