По-добри всеки ден

Ангажиментът на DeLonghi за качество, иновации и дизайн ги превърна във водещ производител на домашни елетроуреди. Със съчетанието си от стил и интуитивно изпълнение, техните продукти имат за цел да гарантират, че ежедневните моменти ще станат нещо специално. Световните лидери в разработването на кафе-машини за еспресо, DeLonghi предлага и решения за домашни елетроуреди, които ви позволяват и да готвите със стил!

История


Основана от семейство de'Longhi през 1902 г., компанията започва като малък цех за производство на промишлени части. Правейки домашни уреди от 1974 г., те разширяват продукцията си от преносими нагреватели и климатици до богата гама от домашни уреди, включително кафе машини, шкафове за вино, абсорбатори, съдомиялни машини и други. Тази гама продукти винаги носи неоспоримото усещане за качество и дизайн, характерно за DeLonghi.

Лавинообразното развитие на компанията се свързва с г-н Джудзепе Делонги, който през 60-те години на ХХ век започва изкупуване на производствени мощности и рязко увеличава изследователския и иноваторския потенциал на фирмата. Той въвежда и мотото, което следват и сега всички работещи в DeLonghi „По-добри всеки ден"

Философия

DeLonghi отговарят на желанията на техните потребители и предоставя уреди, които носят комфорт, радост и вдъхновение на дома. Докато внасят своя дизайнерски подход с ентусиазъм и креативност, те ценят практични, прости и стилни решения.

Те са адаптивни към пазара и към различните нужди на всяко домакинство по целия свят. В резултат на това всички техни продукти представляват нещо, което повишава комфорта и качеството на ежедневието.

Плотове

Фурни

Абсорбатори

Качество


Със своето италианско наследство и значителна история на производството, DeLonghi произвежда уреди с висок стандарт, на които може да се разчита, че ще се справят и ще внесат красота във всеки дом.

Отличават се с използването на иновативна комбинация от материали и покрития. Следователно уредите DeLonghi са известни с производителност, надеждност и радост за използване. Те превръщат всекидневните моменти в нещо специално.

С богата история и известна със своите иновативни технологии, високо качество и елегантен дизайн, марката Delonghi се стреми винаги да предложи най-доброто на своите потребители.

Иновации и технологии на марката

Марката е най-популярна със своите фантастични предложения на кафеавтомати, които смилат кафето в момента на приготвяне на кофеиновата напитка, както и кафемашини Делонги, които работят с мляно кафе.

Всички модели кафеавтомати и кафе машини Делонги ще се погрижат да ви приготвят вкусно и ароматно кафе. Но с какво се отличават различните модели?

Преди всичко ще започнем с това, че всички модели са изработени от висококачествени материали. Така например кафемелачката на всеки модел кафе машина Делонги е метална, което позволява да се запази истинския вкус на кафето по време на приготвянето му.

Всеки кафеавтомат Делонги предоставя възможността да избирате каква да е степента на смилане на кафето, като някои от моделите предлагат цели 13 настройки за смилане на кафе на зърна.

Нещо повече, регулирането на силата и аромата на кафето,както и неговата дължина, са още страхотни иновации, с които една Delonghi кафемашина може да ви спечели.

А класическият пенообразувател, който някои модели предлагат, ви позволява да получите желаната гъста млечна пяна за още повече наслада, докато пиете любимото си кафе.

Със своя елегантен дизайн, интуитивен контролен панел със сензорни бутони и икони на любимите ви напитки, моделите кафемашини Delonghi ви предоставят всичко, от което се нуждаете с един практичен уред.

Освен кафемашини обаче, марката ни изненадва и с още няколко вида уреди за дома, а именно:

 • вентилаторни печки Delonghi, които притежават терморегулатор, няколко степени на мощност и защита от проникване на чужди тела и влага;
 • конвектори Delonghi с термостат за лесно използване и защита от замръзване;
 • маслени радиатори с вграден вентилатор и други.

Популярни модели на марката Delonghi

В търговска верига ЗОРА сме ви приготвили богата гама от продукти на марката Delonghi, които се отличават с качество, иновации и дизайн, на който сме сигурни, че няма как да устоите.

Част от моделите кафемашини Delonghi, които ви предлагаме, са:

 • Кафемашина DeLonghi EC9355.M 2.0
 • Кафеавтомат DeLonghi MAGNIFICA EVO ECAM250.33 TB
 • Кафемашина DeLonghi EC221.W
 • Кафеавтомат DeLonghi MAGNIFICA ECAM250.23.SB S Smart
 • Кафемелачка DeLonghi KG89
 • Кафемашина DeLonghi EC9155.MB La Specialista Arte
 • Кафеавтомат DeLonghi MAGNIFICA START ECAM220.20.W
 • Кафеавтомат DeLonghi MAGNIFICA START ECAM220.22.GB
 • Вентилаторна печка DeLonghi HFS30C24.DG
 • Вентилаторна печка DeLonghi HFS50C22 EX:3
 • Конвектор DeLonghi HCM2020 EX:2
 • Маслен радиатор DeLonghi KH771230V

Често задавани въпроси

Какви видове продукти Delonghi има?

В онлайн магазина на търговска верига ЗОРА сме ви приготвили огромно разнообразие на продукти на марката Delonghi.

Сред тях са:

 • кафемашини Делонги с мляно кафе
 • кафеавтомати Делонги с мляно кафе и кафе на зърна
 • кафеавтомати Делонги само за кафе на зърна
 • вентилаторни печки Delonghi
 • конвектори Delonghi
 • маслени радиатори Delonghi и други

Как се поръчват продукти на марката DeLonghi?

Можете да поръчате бързо и лесно онлайн, като отидете на желания продукт и изберете “Купи”. Следвайте стъпките до финализиране на вашата поръчка. Имате възможност да поръчате като регистриран потребител и като Гост.

Друг удобен начин за поръчка е на телефон *3030. Изберете опцията 0 и изчакайте да се свържете с наш служител. За да поръчате, трябва да предоставите пълното име на продукт и ваши данни за доставка.

Как се доставят продукти на марката DeLonghi?

Времето за доставка е между 2 и 5 работни дни, а куриерските фирми, с които я извършваме, са Еконт и Транспрес.

Имат ли гаранция продуктите на марката DeLonghi?

Всеки продукт от марката Delonghi притежава 2 години търговска гаранция. Имайте предвид, че за някои модели производителят може да предлага и удължена гаранция.

Може ли да бъде върната или заменена поръчката?

При възникнала рекламация в срок до 14 дни от усвояването на поръчката е необходимо да ни информирате на [email protected] или във Формата за контакти тук, описвайки естеството на констатираното несъответствие, както и да приложите снимков материал.

... Виж още

Сравнение на продукти