Адаптер ORICO CTA1-SV TYPE-C/M TO USB A/F

SKU: Производител: ORICO Тегло: 0.02 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Няма наличност

Искате ли да разширите възможностите на вашето устройство с USB-C порт? Адаптерът ORICO CTA1-SV е малкият аксесоар, който прави големи промени в ежедневието ви. Този компактен и портативен адаптер е създаден да преобразува USB Type-C мъжки конектори в стандартни USB Type-A женски портове, като по този начин отваря вратата към един по-широк свят от възможности.

Design & Build:

Със своя стилен и минималистичен метален дизайн, адаптерът не само изглежда изискано, но и гарантира дълготрайност и устойчивост. Той е създаден да издържа на ежедневната употреба, без да прави компромис с естетиката. Слим и компактен, този адаптер лесно се побира във всяка чанта или джоб, което го прави идеален за хора в движение.

Connectivity:

USB Type-C мъжки конектор на адаптера е съвместим с модерни устройства, които разполагат с USB-C порт. Стандартният USB Type-A женски порт позволява свързването на широк спектър от устройства с USB-A интерфейс, като флаш устройства, клавиатури и мишки.

Compatibility:

Функцията plug-and-play улеснява използването на адаптера без необходимостта от драйвери или инсталиране на софтуер. Той е с широка съвместимост и поддържа множество лаптопи, таблети и смартфони с USB-C порт.

Performance:

Адаптерът поддържа високоскоростни трансфери на данни USB 3.0, което осигурява ефективен и бърз обмен на файлове. Той е обратно съвместим със стандартите USB 2.0 и USB 1.1, което го прави изключително универсален.

Usage Scenarios:

Идеален за потребители, които имат нужда да свържат по-стари USB-A устройства към по-нови устройства с USB-C интерфейс. Подходящ както за пътуване, така и за употреба в офиса или у дома, благодарение на лекия си и портативен дизайн.

Общо взето, адаптерът ORICO CTA1-SV Type-C към USB-A предоставя проста и ефективна решение за потребителите да преодолеят разликата между новите USB-C интерфейси и традиционните USB-A периферни устройства, всичко това в компактен и лесен за носене пакет.

Ако сте професионалист, който е постоянно в движение, или студент, който търси удобство и мобилност, адаптерът ORICO CTA1-SV е идеалният избор за вас. Той е с гаранция от 6 месеца, което ви дава допълнителна сигурност при покупката. Открийте повече Аксесоари и разгледайте разнообразието от продукти на марката ORICO с помощта на нашия линк: Аксесоари ORICO. С този адаптер вие сте една стъпка напред в свързаността и готови за всяко предизвикателство, което денят може да ви предложи.

Във Верига магазини ЗОРА знаем, че детайлите правят разликата и затова ви предлагаме само най-качествените Аксесоари, които да допълнят и обогатят вашата технологична екосистема. С адаптера ORICO CTA1-SV вие не само ще разширите функционалността на вашите устройства, но и ще направите своя технологичен живот по-лесен и удобен.