Стойка за телевизор OMB LUNAR REACH BLACK - 06093

SKU: Производител: OMB Тегло: 2.5 кг.
  • Завъртане/Наклон: 180
  • Дистанция до стената (мм): 130
  • Максимално тегло (кг): 50
  • За екрани (inch): от 30 до 50
  • Гаранция: 24 м.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.
Няма наличност
В наличност

Искате ли да превърнете гледането на телевизия в изкуство? Стойка за телевизор OMB LUNAR REACH BLACK - 06093 е тук, за да преобрази вашето пространство и да ви предостави най-доброто визуално изживяване.

Произведена от водещата марка OMB, тази стойка е синоним на качество и иновация. Създадена да побере телевизори с размери от 30 до 50 инча и максимално тегло до 50 кг, тя е перфектният избор за всеки, който търси стабилност и надеждност. С дистанция до стената от едва 130 мм, тя позволява идеално позициониране на вашия телевизор, без да заема излишно място в помещението.

Но това не е всичко! Стойката предлага невероятна гъвкавост с възможност за наклон от -15 до +15 градуса и завъртане/наклон до 180 градуса, което означава, че можете да настроите телевизора си в перфектен ъгъл, независимо къде се намирате в стаята. Това е идеалното решение за домове с отворен план, където телевизорът трябва да бъде видим от различни точки.

С двугодишната гаранция, която OMB предоставя, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви е защитена. Доверете се на качеството, което идва с името OMB и се насладете на безпроблемно изживяване години наред.

За тези, които обичат да прекарват вечерите си в гледане на любимите си филми или сериали, ТВ стойки като тази от OMB са незаменим аксесоар. Те не само подобряват визуалното изживяване, но и добавят модерен акцент към интериора на вашия дом. Ако сте ентусиаст, който цени висококачественото аудио-визуално съдържание, тази стойка е точно за вас.

Не пропускайте да разгледате и останалите ТВ стойки, които предлагаме, за да намерите най-подходящия за вас вариант. А ако сте вече фен на марката OMB, разгледайте и другите ни предложения от тях, като посетите ТВ стойки OMB.

Независимо дали сте млад професионалист, който търси да оптимизира пространството си, или семейство, което иска да създаде уютен домашен кино салон, стойка за телевизор OMB LUNAR REACH BLACK - 06093 е продуктът, който ще отговори на всичките ви нужди. Тя е идеалната комбинация между функционалност и стил, която ще ви позволи да се наслаждавате на любимите си предавания и филми с непревъзходно качество.

Изберете интелигентно, изберете стойка за телевизор OMB LUNAR REACH BLACK - 06093 и преобразете вашето аудио-визуално изживяване. С този избор вие не просто купувате продукт, вие инвестирате в качество, което ще ви служи верно и ще допринесе за неповторимия чар на вашия дом.

Варна бул. Република 55, Ритейл Парк Варна Детайли на магазина
Видин ул.Цар Симеон Велики 20А Детайли на магазина
Враца бул. Демокрация 16 /ТЦ СУМИ Детайли на магазина
Монтана бул. Христо Ботев 68 Детайли на магазина
Плевен пл. Иван Миндиликов 1 Детайли на магазина
Пловдив ул. Недко Каблешков 14 /до Метро/ Детайли на магазина
Разлог гр. Разлог, ул. Бяла Река 4 Детайли на магазина
Севлиево ул. Софийско шосе 6 Детайли на магазина
Сливен бул. Цар Освободител 1A / S Mall Детайли на магазина
София бул. Ботевградско шосе 525 /до Джъмбо/ Детайли на магазина
София ж.к. Люлин 7 , бул. Джавахарлал Неру № 10 Детайли на магазина
Стара Загора бул. Патриарх Евтимий 50 до Айко и Баумакс Детайли на магазина
Стара Загора бул. Цар Симеон Велики, кв. Железник Детайли на магазина
Търговище бул. Александър Стамболийски 40-44 Детайли на магазина
Хасково бул. Съединение 106 Детайли на магазина
Шумен ул. Преспа 6 Детайли на магазина