Стойка за телевизор OMB LCD WALL 500 IMT 0.691

SKU: Производител: OMB Тегло: 6 кг.
  • Дистанция до стената (мм): 22
  • Максимално тегло (кг): 35
  • За екрани (inch): 26-60
  • Наклон: MAX VESA 400x400
0.00
Моля, първо изберете разновидност.
Купи
Няма наличност
В наличност
 
 

Защо да се задоволявате с обикновено гледане на телевизия, когато можете да преобразите своя дом в истински киносалон? Представяме ви Стойка за телевизор OMB LCD WALL 500 IMT 0.691 - перфектният избор за всеки, който цени стила, функционалността и качеството.

Произведена от италианската марка OMB, тази стойка е синоним на иновативност и дизайн, който се вписва безупречно във всяко модерно обзавеждане. Създадена за екрани с размери от 26 до 60 инча и максимално тегло до 35 кг, тя е идеалното решение за почти всеки телевизор на пазара.

Една от най-важните характеристики на тази ТВ стойка е нейната минималистична дистанция до стената, едва 22 мм, което позволява на телевизора да изглежда като естествено продължение на стената. Това не само спестява пространство, но и придава модерен и елегантен вид на вашата дневна или спалня.

За да осигурите максимално удобство и гъвкавост, стойката разполага с възможност за наклон, което означава, че винаги ще имате перфектен ъгъл на гледане, независимо дали сте излегнати на дивана или приготвяте вечерята. Съвместимостта със стандарта MAX VESA 400x400 гарантира, че монтажът на телевизора върху стойката ще бъде лесен и безопасен.

Избирайки ТВ стойки OMB, вие инвестирате в продукт, който е проектиран да издържи на времето и да се превърне в неразделна част от домашния ви интериор. Ако желаете да разгледате още варианти от тази марка, можете да посетите нашия уебсайт и да откриете богато разнообразие от ТВ стойки OMB, които ще отговорят на всички ваши нужди и предпочитания.

Потребителите, които избират тази стойка, обикновено са хора с модерен вкус, които търсят практични решения, без да правят компромис с естетиката. Те са в различни възрасти, често семейни, с интерес към технологиите и дизайна. Тази стойка е идеална за тези, които оценяват визуалната хармония и искат да оптимизират пространството в дома си, като същевременно гарантират безопасността на своите устройства.

Избирайки Стойка за телевизор OMB LCD WALL 500 IMT 0.691, вие не само подобрявате визуалното преживяване у дома, но и инвестирате в продукт, който е създаден да издържи. Стойката е изработена от висококачествени материали и е съобразена с най-строгите стандарти за безопасност и устойчивост.

За да откриете още ТВ стойки, които могат да се превърнат в част от вашия уютен дом, разгледайте нашата широка гама продукти в категорията ТВ стойки. Тук ще намерите разнообразие от стойки, които ще задоволят всеки вкус и предпочитание, и ще допринесат за елегантния и функционален интериор на вашия дом.

Не пропускайте възможността да преобразите своята дневна стая и да се насладите на кинематографично изживяване всеки ден. Изберете качеството и стила, които Стойка за телевизор OMB LCD WALL 500 IMT 0.691 предлага, и направете следващата стъпка към съвършенството в домашната развлекателна система.

Божурище Централен склад Детайли на магазина
Бургас бул. Транспортна до Плаза Мол Детайли на магазина
Велико Търново ул. Магистрална 40 Детайли на магазина
Монтана бул. Христо Ботев 68 Детайли на магазина
Плевен бул. Европа 6 Детайли на магазина
Пловдив бул. България 115А Детайли на магазина
Пловдив ул. Недко Каблешков 14 /до Метро/ Детайли на магазина
Севлиево ул. Софийско шосе 6 Детайли на магазина
Сливен бул. Цар Освободител 1A / S Mall Детайли на магазина