Фотоапарат Nikon COOLPIX A100 BLACK + CASE + 8GB

SKU: Производител: Nikon Тегло: 0.8 кг.
  • Резолюция, Mpx: 20.00
  • Оптично приближение, пъти: 5
  • Дисплей, см: 6.80
  • Режими: Auto
  • Вид карта памет: SD/SDHC/SDXC
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Няма наличност

Заснемете света около вас с изключителна яснота и стил с Фотоапарат Nikon COOLPIX A100 BLACK + CASE + 8GB. Този компактен и лесен за употреба фотоапарат е идеалният спътник за всеки, който иска да запечата важните моменти в живота си с високо качество, без да се налага да носи тежка и обемиста техника.

С гаранция от 24 месеца, Nikon COOLPIX A100 предлага впечатляваща резолюция от 20 мегапиксела, което означава, че вашите снимки ще бъдат изпълнени с детайли и живи цветове. Оптичното приближение от 5 пъти позволява да се приближите до обекта без загуба на качество, а 2.7-инчовият (6.8 см) дисплей улеснява композирането и прегледа на изображенията.

Този фотоапарат поддържа карти памет от тип SD/SDHC/SDXC, което ви дава гъвкавостта да изберете капацитета на паметта според вашите нужди. С режима Auto, Nikon COOLPIX A100 автоматично определя най-подходящите настройки за всяка ситуация, като ви освобождава от необходимостта да правите ръчни корекции. Ако обичате да експериментирате, наличните специални ефекти ще ви помогнат да придадете уникален стил на вашите творения.

За любителите на видеозаписа, фотоапаратът предлага възможност за заснемане на видео в HD 720p резолюция, което е идеално за споделяне в социалните мрежи или за личен архив. Благодарение на Li-ION батерията, която осигурява дълготрайност и надеждност, можете да се наслаждавате на дълги часове снимане без прекъсване.

Ако сте в търсене на повече варианти или аксесоари, разгледайте нашата богата гама от Фотоапарати и открийте още продукти, които да задоволят вашите фотографски нужди. А за феновете на марката Nikon, предлагаме разнообразие от модели, които можете да разгледате на Фотоапарати Nikon.

Независимо дали сте начинаещ фотограф, родител, който иска да запечата растежа на детето си, или просто търсите удобен и надежден фотоапарат за ежедневието и пътешествията, Nikon COOLPIX A100 е вашето идеално решение. Той е създаден да улесни процеса на снимане, като ви дава възможност да се съсредоточите върху момента, а не върху техниката.

Изберете Nikon COOLPIX A100 и превърнете всеки миг в спомен, който ще остане завинаги. Със своята компактност, лекота на употреба и високо качество на изображението, той е идеалният избор за всеки, който цени качеството и удобството.