Електронна книга KINDLE PAPERWHITE 2015 BLACK , 1 GHz , 4 , 6.00

SKU: Производител: KINDLE Тегло: 0.5 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Продуктът е изчерпан онлайн, ограничени наличности само в някои физически магазини.

Защо да се задоволявате с обикновен четец, когато можете да имате Електронна книга KINDLE PAPERWHITE 2015 BLACK? Открийте новия си най-добър приятел за четене, който ще превърне всеки Ваш момент в истинско удоволствие.

С 6-инчовия си високорезолюционен дисплей, този електронен четец предлага изживяване подобно на четенето на хартия, без отблясъци, което го прави идеален за четене под ярка слънчева светлина. Резолюцията от 1440 х 1080 px (300 ppi) осигурява ясен текст и остри изображения за подобрено четивно изживяване.

Дизайнът е създаден с вградено регулируемо осветление, което позволява четене при всякакви светлинни условия, от ярка дневна светлина до тъмни среди. Снабден с 1 GHz процесор, KINDLE PAPERWHITE осигурява гладки превъртания на страниците и бърза навигация.

С 4 GB вътрешна памет, той предлага достатъчно място за съхранение на хиляди книги. Дългият живот на батерията позволява седмици четене с едно зареждане, което минимизира необходимостта от чести зареждания.

Функцията Wi-Fi улеснява свалянето на книги и достъпа до широк спектър от съдържание. Неговият компактен и лек дизайн го прави изключително преносим и перфектен за четене в движение. Предлага се в елегантен черен цвят, който допълва неговия стилен дизайн.

Моделът KINDLE PAPERWHITE 2015 предлага четене без отвличане на вниманието, без изскачащи съобщения или нотификации, което често се асоциира с четенето на таблет или смартфон. Той е специално проектиран за електронни книги, с функции като регулируеми размери и стилове на шрифта, за да персонализирате четивното изживяване според предпочитанията на потребителя.

Устройството поддържа широк спектър от формати, включително Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, незащитен MOBI, PRC по роднински и други чрез конвертиране, предлагайки гъвкава платформа за четене.

Ако сте любител на книгите, който цени възможността за четене без прекъсвания и търсите устройство, което да съхранява цялата Ви библиотека в едно, Електронната книга KINDLE PAPERWHITE е идеалният избор за Вас. Независимо дали сте в градския транспорт, на плажа или у дома, тя ще бъде Вашият верен спътник.

Открийте още електронни книги и разширете своята цифрова библиотека с разнообразие от заглавия. А за почитателите на марката, разгледайте нашата колекция от Електронни книги KINDLE и се потопете в света на безграничното четене.

С Електронната книга KINDLE PAPERWHITE, четенето се превръща в луксозно изживяване, достъпно навсякъде и по всяко време. Защото книгите са прозорци към други светове, а KINDLE PAPERWHITE е ключът към тях.

Русе бул. Липник 121 Детайли на магазина
София Божурище ТК Европа Стар Детайли на магазина
Харманли ул. Янко Сакъзов 2 Детайли на магазина