Калъф за електронна книга KINDLE 6" 2016 ЧЕРЕН + ЗАЩ.ФОЛИО + STYLUS

SKU: Производител: KINDLE Тегло: 0.1 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Продуктът е изчерпан онлайн, ограничени наличности само в някои физически магазини.

Защитете своята електронна книга със стил и функционалност! Представяме ви Калъф за електронна книга KINDLE 6" 2016 ЧЕРЕН, който е идеалният спътник за вашия любим четец. С този калъф, вашият Kindle ще бъде защитен по всяко време, а вие ще се наслаждавате на комфортно четене без притеснения.

Тип: Защитен калъф за 6" Kindle (издание 2016 г.) Цвят: Черен Материал: Изглежда, че е изработен от издръжлив синтетичен външен материал с гладко покритие, подходящ за защита на устройството от драскотини и леки удари. Дизайн: Елегантен, тънък профил, който допълва формата на Kindle без да добавя излишен обем. Дизайнът е минималистичен с чисти линии и ъгли, осигуряващ професионален вид.

В комплекта с калъфа получавате и защитно фолио за дисплея и stylus, които ще улеснят вашия дигитален живот и ще предпазят екрана на вашето устройство от нежелани отпечатъци и надрасквания. С шестмесечна гаранция, този продукт е не само практичен, но и сигурен избор.

Ако сте човек, който цени технологиите и комфорта на електронното четене, то този калъф е създаден за вас. Независимо дали сте млад професионалист, университетски преподавател или просто любител на книгите, той ще отговори на вашите нужди. Калъфи за електронни книги са идеалният начин да покажете своя стил, докато същевременно защитавате своята инвестиция.

За още варианти на Калъфи за електронни книги и аксесоари, разгледайте нашия сайт. Ако сте фен на марката, не пропускайте да разгледате и другите продукти от серията Калъфи за електронни книги KINDLE, които предлагаме.

Нека вашият Kindle бъде защитен с елегантност и функционалност, докато вие се наслаждавате на любимите си книги, където и да сте. Изберете качеството и стила с калъфа за електронна книга KINDLE 6" 2016 ЧЕРЕН – вашата книга заслужава най-доброто!

Враца бул. Демокрация 16 /ТЦ СУМИ Детайли на магазина
Разлог гр. Разлог, ул. Бяла Река 4 Детайли на магазина
София ж.к. Младост 1, бул. Андрей Сахаров № 20 Детайли на магазина