Кабел Hama 205009/83073/122108 HDMI-HDMI 1.4 GOLD 10M

SKU: Производител: Hama Тегло: 2 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.
Купи
Няма наличност
В наличност
 
 

Защо да се задоволявате със средностатистическо качество, когато можете да изживеете върховно аудио-визуално преживяване? Представяме ви Кабел Hama 205009/83073/122108 HDMI-HDMI 1.4 GOLD 10M - вашият надежден партньор за безупречно предаване на сигнал.

Произведен от утвърдения бранд Hama, този кабел е синоним на качество и дълготрайност. С дължина от 10 метра, той предлага гъвкавост и удобство при свързването на различни устройства, без да се налага да пренареждате цялата стая. Със златно покритие на конекторите, кабелът гарантира оптимален контакт и минимална загуба на сигнал, което е от съществено значение за качествената картината и звука.

Спецификациите на HDMI-HDMI 1.4 включват и възможност за Ethernet връзка, което означава, че с един кабел ще можете да свържете интернет мрежата си със смарт устройствата в дома, без допълнителни кабели. Това е идеално решение за технофилите, които търсят елегантност и функционалност в едно.

С гаранция от 6 месеца, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви е защитена. Изборът на качествени Кабели е от съществено значение за оптималната работа на вашите устройства, и Hama се грижи за това с всяко свое изделие.

Ако сте киноман или геймър, който цени високата дефиниция и чистотата на звука, този кабел е създаден за вас. Представете си как всяка детайл от любимия ви филм или игра оживява пред очите ви, благодарение на безкомпромисното предаване на сигнала, което Кабел Hama 205009/83073/122108 HDMI-HDMI 1.4 GOLD 10M осигурява.

За тези, които работят от вкъщи, кабелът предлага стабилност и надеждност, които са важни за безпроблемната комуникация с колеги и клиенти. Независимо дали споделяте презентации или стриймвате конференции, качеството на изображението и звука е от първостепенно значение.

Не пропускайте да разгледате и другите предложения от категорията, като посетите Кабели Hama, където ще откриете разнообразие от продукти, които да допълнят вашата технологична екосистема.

Избирайки Кабел Hama 205009/83073/122108 HDMI-HDMI 1.4 GOLD 10M, вие инвестирате в непрекъснато качество и надеждност. Той е идеалният избор за всеки, който не прави компромиси с визуалното и аудио изживяване, независимо дали става въпрос за работа, забавление или страст към технологиите.

Подарете си възможността за върховно мултимедийно изживяване с кабел, който превръща всяко гледане на филм, игра или работна сесия в наистина запомнящо се преживяване. Открийте нови хоризонти на качеството с Кабел Hama 205009/83073/122108 HDMI-HDMI 1.4 GOLD 10M и бъдете сигурни, че сте направили правилния избор за вас и вашите устройства.

Бургас бул. Транспортна до Плаза Мол Детайли на магазина
Варна бул. Република 55, Ритейл Парк Варна Детайли на магазина
Варна бул. Цар Освободител 263 Детайли на магазина
Велико Търново ул. Магистрална 40 Детайли на магазина
Гоце Делчев ул. Кирил и Методий 17 Детайли на магазина
Кърджали бул. Тракия 14 Детайли на магазина
Пазарджик ул. Пловдивско шосе 105 Детайли на магазина
Плевен бул. Европа 6 Детайли на магазина
Плевен пл. Иван Миндиликов 1 Детайли на магазина
Пловдив ул. Недко Каблешков 14 /до Метро/ Детайли на магазина
Сливен бул. Цар Освободител 1A / S Mall Детайли на магазина
София бул. Ботевградско шосе 525 /до Джъмбо/ Детайли на магазина
София бул. Черни връх 204 Детайли на магазина
София ж.к. Люлин 7 , бул. Джавахарлал Неру № 10 Детайли на магазина
София ул. Коста Лулчев 52, SKY City MALL Детайли на магазина
Стара Загора бул. Патриарх Евтимий 50 до Айко и Баумакс Детайли на магазина
Стара Загора бул. Цар Симеон Велики, кв. Железник Детайли на магазина