Кабел Hama 54511 OTG USB-MICROUSB 3.0 0.15M

SKU: Производител: Hama Тегло: 0.05 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.
Купи
Няма наличност
В наличност

Искате ли да разширите възможностите на своя смартфон или таблет? Кабелът Hama 54511 OTG USB-MICROUSB 3.0 0.15M е точно това, от което се нуждаете!

С този висококачествен кабел от марката Hama, можете лесно да свържете вашето мобилно устройство с микро USB букса към различни USB аксесоари. Това означава, че можете да подключите USB флашка, клавиатура или дори мишка към вашето устройство, превръщайки го в мощен инструмент за работа или забавление. Имате ли нужда от бързо и лесно прехвърляне на файлове? Няма проблем с кабела Hama 54511!

С гаранция от 12 месеца, можете да бъдете сигурни, че придобивате продукт, който е създаден да издържи. Не е нужно да се притеснявате за качеството или надеждността – Hama е известна със своите висококачествени Кабели, които са синоним на дълготрайност и функционалност.

Представете си свободата да правите презентации директно от вашия таблет, като свързвате презентационно устройство чрез OTG кабела. Или може би сте фотограф, който иска бързо да прегледа и редактира снимки на по-голям екран? С Hama 54511 всичко това е възможно без нуждата от компютър.

За технологично ориентираните потребители, които търсят удобство и мултифункционалност, този кабел е идеален избор. Той е съвместим с множество устройства и предлага бърза и надеждна връзка благодарение на USB 3.0 интерфейса. Независимо дали сте млад професионалист, студент или просто технологичен ентусиаст, кабелът Hama 54511 ще улесни вашето ежедневие и ще ви спести време и усилия.

Ако сте в търсене на повече аксесоари за вашите устройства, разгледайте нашия асортимент от Кабели Hama. Там ще откриете разнообразие от продукти, които да допълнят и обогатят вашата технологична екосистема.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където качеството и иновациите се срещат, за да предложат на клиентите най-доброто от света на технологиите. Избирайки кабел Hama 54511 OTG USB-MICROUSB 3.0 0.15M, вие правите инвестиция в своята продуктивност и удобство.

Не позволявайте ограниченията на вашето устройство да ви спират. Разширете възможностите му и се насладете на свободата да правите повече. Изберете кабела Hama 54511 и преобразете начина, по който използвате вашите мобилни устройства. Защото в крайна сметка, технологиите са тук, за да ни служат и да правят живота ни по-лесен и по-приятен.

Варна бул. Република 55, Ритейл Парк Варна Детайли на магазина
Варна бул. Цар Освободител 263 Детайли на магазина
Плевен пл. Иван Миндиликов 1 Детайли на магазина
Пловдив ул. Недко Каблешков 14 /до Метро/ Детайли на магазина
Русе бул. Липник 121 Детайли на магазина
Сандански ул. „Тодор Каблешков“ № 9 Детайли на магазина
Сливен бул. Цар Освободител 1A / S Mall Детайли на магазина
София ул. Коста Лулчев 52, SKY City MALL Детайли на магазина
Стара Загора бул. Патриарх Евтимий 50 до Айко и Баумакс Детайли на магазина
Стара Загора бул. Цар Симеон Велики, кв. Железник Детайли на магазина
Търговище бул. Александър Стамболийски 40-44 Детайли на магазина
Хасково бул. Съединение 106 Детайли на магазина