Охлаждаща поставка Hama 39689 MAXI

SKU: Производител: Hama Тегло: 0.65 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Продуктът е изчерпан онлайн, ограничени наличности само в някои физически магазини.

Искате ли да поддържате вашия лаптоп прохладен дори по време на най-интензивните работни сесии? Открийте идеалния партньор за вашето устройство – Охлаждаща поставка Hama 39689 MAXI, която гарантира оптимална температура и предотвратява прегряването.

Създадена от водещата марка Hama, тази поставка е съвместима с лаптопи до 17 инча, осигурявайки им стабилност и надеждна охлаждане. С диаметър на вентилатора от цели 22 см, тя ефективно разпръсква топлината, като същевременно поддържа нисък ниво на шум – само 18 dB, което е почти нечуваемо дори в най-тихите помещения.

С 12-месечна гаранция, Охлаждаща поставка Hama 39689 MAXI е инвестиция в дългосрочната производителност и здравето на вашия лаптоп. Тя не само предпазва устройството от прегряване, но и подобрява ергономията на работното място, като позволява поставянето на лаптопа под удобен за вас ъгъл.

Подходяща за професионалисти и студенти, които прекарват дълги часове пред компютъра, тази поставка е идеален избор за тези, които търсят надеждност и комфорт. Благодарение на тихата си работа, тя е отличен избор и за геймъри, които искат да поддържат своята машина в оптимално състояние по време на дълги игрови сесии.

За да разгледате и други Охладители, посетете нашия уебсайт, където ще откриете разнообразие от продукти, които да отговорят на вашите нужди. А ако сте фен на марката, не пропускайте да разгледате и другите предложения на Охладители Hama, които също са налични в нашия магазин.

Избирайки Охлаждаща поставка Hama 39689 MAXI, вие не само защитавате своя лаптоп от прегряване, но и инвестирате в по-продуктивна и комфортна работна среда. Това е решение, което ще оценят всички, които знаят колко важно е да се погрижим за нашите електронни устройства, за да ни служат вярно за по-дълго време.

Не позволявайте на прегряването да намали ефективността на вашата работа или да скъси живота на вашия лаптоп. Подарете му дълголетие и стабилност с Охлаждаща поставка Hama 39689 MAXI – вашата най-добра защита срещу високите температури.

Пазарджик ул. Пловдивско шосе 105 Детайли на магазина
Сандански ул. „Тодор Каблешков“ № 9 Детайли на магазина