Калъф за таблет Hama 126734 7" "STRAP" КОМПЛЕКТ

SKU: Производител: Hama Тегло: 0.2 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.
Купи
Няма наличност
В наличност

Искате ли да предпазите своя таблет и да му придадете стил? Разгледайте Калъф за таблет Hama 126734 7" "STRAP" КОМПЛЕКТ, който е идеалният избор за всеки, търсещ функционалност и елегантност.

Произведен от Hama, този калъф е създаден да осигури пълна защита на Вашето устройство. Със своята компактна и лека конструкция, той е подходящ за таблети и електронни книги с размер до 7 инча. Дизайнът е изчистен и практичен, а материалите – висококачествени, което гарантира дълготрайност и устойчивост на ежедневна употреба.

В комплекта ще откриете и стилус с гумен връх, който улеснява работата с тъчскрийн устройства, както и защитно фолио за дисплея, което предпазва от надрасквания и замърсявания. Така Вашият таблет ще остане като нов за по-дълго време. И не забравяйте, че продуктът идва с 6 месеца гаранция, което е доказателство за качеството, на което можете да разчитате.

Ако сте човек, който е в постоянно движение и цени удобството и защитата на своите устройства, този калъф за таблети е точно за Вас. Той е идеален за работещи професионалисти, студенти или родители, които искат да предпазят технологичните играчки на своите деца. Стилусът добавя допълнително удобство при бързото въвеждане на информация, а защитното фолио гарантира, че екранът ще остане непокътнат дори при интензивна употреба.

За тези, които обичат да съчетават практичността с модерния дизайн, Калъфи за таблети Hama са перфектният избор. Изберете този калъф и се насладете на комбинация от стил и защита, която ще направи Вашия таблет уникален и функционален аксесоар.

И не забравяйте, че можете да разгледате и други предложения от категорията Калъфи за таблети на нашия уебсайт, където ще намерите разнообразие от продукти, отговарящи на Вашите нужди и вкус.

С Калъфи за таблети Hama Вие инвестирате не само в защита, но и в комфорт и стил. Подарете на своя таблет надеждността, която заслужава, и се насладете на безгрижно използване във всяка ситуация. Пазарувайте с увереност, знаейки, че сте направили избор, който ще служи верно във времето.

Видин ул.Цар Симеон Велики 20А Детайли на магазина
Враца бул. Демокрация 16 /ТЦ СУМИ Детайли на магазина
Разлог гр. Разлог, ул. Бяла Река 4 Детайли на магазина
Русе бул. Липник 121 Детайли на магазина
Сандански ул. „Тодор Каблешков“ № 9 Детайли на магазина
София бул. Черни връх 204 Детайли на магазина
Стара Загора бул. Цар Симеон Велики, кв. Железник Детайли на магазина
Хасково бул. Съединение 106 Детайли на магазина
Шумен ул. Преспа 6 Детайли на магазина