Калъф за таблет Hama 123050/173500 7" "STRAP" ЧЕРЕН

SKU: Производител: Hama Тегло: 0.2 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.
Купи
Няма наличност
В наличност

Защитете Вашия таблет със стил и функционалност! Представяме Ви Калъф за таблет Hama 123050/173500 7" "STRAP" ЧЕРЕН – перфектният избор за всеки, който цени качеството и сигурността на своите устройства.

Произведен от водещата марка Hama, този калъф е създаден, за да предложи максимална защита за Вашия таблет. С подсилени ластици в ъглите, той гарантира оптимално задържане на устройството, без да се налага да се притеснявате за неговата стабилност. Дизайнът е изчистен и елегантен, а черният цвят придава класически и професионален вид.

Функцията за лесно позициониране на устройството в две стъпки позволява бързо и удобно настройване на таблета под желания от Вас ъгъл, което е идеално за гледане на филми, четене или водене на видеоразговори. Със своята практичност и универсалност, Калъфи за таблети от Hama са предпочитан избор за хора с активен начин на живот.

С гаранция от 6 месеца, можете да бъдете сигурни в качеството и дълготрайността на продукта. Този калъф е идеален за работещи професионалисти, студенти или всеки, който е в движение и има нужда от надеждна защита за своя таблет.

Ако сте родител, който иска да предпази технологичните устройства от ежедневните изпитания, които децата могат да предложат, или ако сте бизнес човек, който пътува често и има нужда от допълнителна сигурност за своята техника, този калъф е перфектният избор за Вас. Той съчетава в себе си елегантност и практичност, като същевременно предлага издръжливост и защита.

Не пропускайте да разгледате и другите предложения от категорията Калъфи за таблети, където можете да откриете разнообразие от продукти, които да отговорят на Вашите нужди и предпочитания. А за още по-голям избор, посетете специално подбраната селекция Калъфи за таблети Hama, където качеството и иновациите се срещат, за да предложат най-доброто за Вашите устройства.

Изберете Калъф за таблет Hama 123050/173500 7" "STRAP" ЧЕРЕН и се насладете на спокойствието, което идва с висококачествената защита. Вашият таблет заслужава най-доброто, а с този калъф, Вие гарантирано ще му го предоставите.

Враца бул. Демокрация 16 /ТЦ СУМИ Детайли на магазина
Плевен бул. Европа 6 Детайли на магазина
Разлог гр. Разлог, ул. Бяла Река 4 Детайли на магазина
Сандански ул. „Тодор Каблешков“ № 9 Детайли на магазина
Сливен бул. Цар Освободител 1A / S Mall Детайли на магазина
Хасково бул. Съединение 106 Детайли на магазина