Раница Hama 101249 EL PASO 15.6"

SKU: Производител: Hama Тегло: 0.5 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Продуктът е изчерпан онлайн, ограничени наличности само в някои физически магазини.

Искате ли да пренесете своя лаптоп със стил и сигурност? Раницата Hama 101249 EL PASO 15.6" е идеалният избор за активния градски човек, който цени качеството и функционалността.

Раницата Hama 101249 EL PASO е създадена, за да отговори на нуждите на съвременните професионалисти и студенти, които са в постоянно движение. С гаранция от 12 месеца, тя предлага дълготрайност и надеждност, които са от съществено значение за вашето ежедневие.

Изработена от непромокаем полиестер, тази раница гарантира, че вашите устройства и документи ще останат сухи дори при най-непредвидимите метеорологични условия. Основното отделение е специално проектирано за лаптоп до 15.6 инча, като включва и допълнителен джоб за документи, което прави организацията на вашите вещи лесна и удобна.

Допълнителният външен джоб е перфектен за съхранение на аксесоари, които искате да имате под ръка, като зарядни устройства, слушалки или ключове. Цветовата комбинация черно и синьо придава на раницата елегантен и професионален вид, който лесно се съчетава с вашия дневен гардероб.

Ако сте млад професионалист или студент, който търси удобство и стил в ежедневието, тази раница е точно за вас. Тя е идеална за хора, които често пътуват, ходят на работа с велосипед или пеша и имат нужда от надеждно решение за пренасяне на техните технологични устройства.

Изборът на Чанти е важен за всеки, който иска да защити своите инвестиции в техника и да изглежда добре в същото време. Раницата Hama 101249 EL PASO е създадена да отговаря на тези изисквания, като същевременно предлага комфорт и удобство при носене.

За да разгледате още Чанти Hama, посетете нашия уебсайт, където ще откриете разнообразие от продукти, които да допълнят вашия активен начин на живот. А ако искате да разгледате още Чанти, нашата колекция предлага множество стилове и размери, за да отговори на всяко ваше изискване.

При покупката на раница, важно е да се вземат предвид не само естетическите аспекти, но и функционалността и защитата, която тя предлага. Раницата Hama 101249 EL PASO е проектирана с мисъл за динамичния живот и предизвикателствата, които носи всеки ден. Тя е идеалният спътник, който ще ви помогне да останете организирани, защитени и винаги в крак с времето.

Изберете качество и стил с Раницата Hama 101249 EL PASO – вашето най-добро решение за безопасност и комфорт на вашите ценни устройства.

Варна бул. Република 55, Ритейл Парк Варна Детайли на магазина
Варна бул. Цар Освободител 263 Детайли на магазина
Харманли ул. Янко Сакъзов 2 Детайли на магазина