Кабел Forever USB-MICROUSB 1M ЧЕРЕН

SKU: Производител: Forever Тегло: 0.1 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Продуктът е изчерпан онлайн, ограничени наличности само в някои физически магазини.

Искате ли надежден и удобен начин за зареждане и пренос на данни? Представяме ви Кабел Forever USB-MICROUSB 1M ЧЕРЕН – вашето идеално решение в света на дигиталните аксесоари.

Този кабел е проектиран да осигури висококачествена връзка между вашите устройства и е съвместим с всички устройства, които имат Micro USB порт. С дължина от един метър, той предлага достатъчно разстояние, за да свържете вашето устройство с компютър или зарядно, без да жертвате мобилността си. Черният цвят добавя класически и универсален вид, който се съчетава перфектно с широк спектър от устройства и аксесоари.

Основните характеристики на Кабел Forever USB-MICROUSB 1M ЧЕРЕН включват възможност за пренос на данни и зареждане, което го прави изключително практичен. Стандартните USB и Micro USB конектори гарантират широка съвместимост с множество устройства. Дължината от 1 метър е оптимална, предоставяйки достатъчно гъвкавост без излишни кабели.

Предимствата на този кабел са многобройни. Той осигурява необходимата свързаност за устройства, изискващи Micro USB порт, позволявайки както пренос на данни, така и зареждане. Дължината от 1 метър предлага достатъчно обхват, за да свържете устройствата си със зарядни устройства или компютри, като същевременно запазвате портативността. Черният цвят на кабела гарантира класически и универсален вид, който се съчетава с широк кръг от устройства и аксесоари.

Ако сте човек, който цени качеството и функционалността, Кабел Forever USB-MICROUSB 1M ЧЕРЕН е идеалният избор за вас. Независимо дали сте професионалист, който търси надеждност в ежедневната работа, или студент, който се нуждае от устойчив кабел за свързване на различни устройства, този продукт ще отговори на вашите нужди.

Открийте повече Кабели Forever и разгледайте широката гама от висококачествени продукти, които предлагаме. За да разгледате още Кабели, посетете нашия уебсайт и изберете най-подходящия за вашите нужди.

С Кабел Forever USB-MICROUSB 1M ЧЕРЕН, вие инвестирате в дълготрайност и ефективност. Не позволявайте на некачествените кабели да прекъсват вашата работа или забавление. Изберете надеждността и качеството, които марката Forever предлага, и бъдете сигурни, че вашите устройства са винаги заредени и готови за употреба.

Подарете на себе си спокойствието, което идва с използването на висококачествени аксесоари. С Кабел Forever USB-MICROUSB 1M ЧЕРЕН, вие сте една крачка напред в свързания свят. Не пропускайте възможността да улесните своя дигитален живот с продукт, който предлага отлично съотношение между цена и качество.

Видин ул.Цар Симеон Велики 20А Детайли на магазина