Инсект терминатор Crown IK-1100 , 11 W

SKU: Производител: Crown Тегло: 1.24 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Продуктът е изчерпан онлайн, ограничени наличности само в някои физически магазини.

Забравете за досадните насекоми и се насладете на спокойствието у дома с Инсект терминатор Crown IK-1100, Вашият нов надежден съюзник в борбата с летящите вредители. Със своята мощност от 11W и висока ефективност, този уред е готов да осигури спокойни летни вечери без нежелани гости.

Инсект терминатор Crown IK-1100 е създаден да работи тихо и ефикасно, като осигурява защита на площ до 40m2. С напрежение между 1000 и 2000V, той моментално унищожава насекомите, които се осмелят да влязат в неговия радиус на действие. Уредът разполага с UV лампа, която привлича летящите насекоми, като ги привежда към своята гибел.

Дизайнът на Инсект терминатор Crown IK-1100 е универсален и практичен, предлагайки две положения за употреба – настолен или за окачване на стена. Така можете да го позиционирате там, където е най-необходимо, без да нарушавате интериора на помещението. Стилът му е съвременен и дискретен, пасващ на всякакви домове и офиси.

С Инсект терминатор Crown IK-1100, вие получавате не само ефективност, но и сигурност, тъй като продуктът идва с 24 месеца гаранция. Това е инвестиция в спокойствието и здравето на Вашето семейство, осигурявайки защита от досадните и понякога опасни ухапвания на насекоми.

Представете си спокойна вечеря на открито с любимите хора, без притесненията от нахлуващи комари и мухи. Инсект терминатор Crown IK-1100 е идеален за семейства с малки деца, за хора с алергии или просто за всеки, който цени комфорта и хигиената в своя дом или работно пространство.

Като се има предвид, че нашите клиенти са хора, които търсят надеждни и дълготрайни решения, ние в Верига магазини ЗОРА сме се погрижили да предложим продукт, който отговаря на тези изисквания. Инсект терминатор Crown IK-1100 е създаден да издържи и да предостави мир във Вашия дом за дълго време.

Не позволявайте на насекомите да нарушат Вашето ежедневие и да се превърнат в пречка пред личния Ви комфорт. Разгледайте и други продукти от категорията Инсект терминатор и открийте най-подходящия за Вашите нужди. А ако сте вече фен на марката Crown, не пропускайте да разгледате и другите предложения на Инсект терминатор Crown.

С Инсект терминатор Crown IK-1100 вие избирате не просто уред, а спокойствие и защита за Вас и Вашето семейство. Нека летните вечери останат незабравими по правилните причини – споделени моменти и щастливи спомени, а не борбата с насекомите. Поръчайте своя Инсект терминатор сега и се насладете на спокойствието, което заслужавате.

Бургас бул. Транспортна до Плаза Мол Детайли на магазина
Пловдив ул. Недко Каблешков 14 /до Метро/ Детайли на магазина
Смолян ул. Кольо Шишманов 59 /срещу киното Детайли на магазина