Мишка Canyon CND-SGM5N

SKU: Производител: Canyon Тегло: 0.28 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.

Продуктът е изчерпан онлайн, ограничени наличности само в някои физически магазини.

Искате ли да превърнете всяка игра в победа? Представяме ви Мишка Canyon CND-SGM5N – съюзникът, който ви е нужен за да доминирате във виртуалния свят.

С марката Canyon, вие се доверявате на качество и иновация, които са синоним на дългогодишен опит в създаването на периферни устройства. Тази мишка е специално проектирана за геймъри, които знаят, че всяка детайл е от значение за крайния успех.

С функцията за DPI настройка, която варира от 800 до 6400, можете да адаптирате чувствителността на мишката според нуждите на играта или работата ви. Това означава прецизен контрол във всеки момент, без значение дали сте в ожесточена битка или работите върху фино графично дизайнерство.

Двугодишната гаранция е доказателство за надеждността и дълготрайността на Мишка Canyon CND-SGM5N. Инвестицията ви е защитена и можете да сте сигурни, че този аксесоар ще бъде ваш верен спътник за дълго време.

Изисканият и ергономичен дизайн не само, че изглежда страхотно на вашия бюро, но и осигурява комфорт дори и след часове употреба. Това е особено важно за геймъри, които прекарват дълги сесии пред компютъра и имат нужда от устройство, което да не причинява умора в ръката.

Ако сте любител на Мишки, които предлагат високо качество и изключителна функционалност, тогава този модел е точно за вас. Той е идеален за млади професионалисти или студенти, които ценят технологиите и искат да подобрят своята игрова среда или работен процес.

Предвид репутацията на марката и качеството на продукта, Мишка Canyon CND-SGM5N е с висок потенциал за повторна покупка. Клиентите, които веднъж са изпитали удобството и прецизността на този продукт, вероятно ще се върнат за следващия си аксесоар от същата марка.

Пазаруването онлайн може да представлява предизвикателство при избора на периферни устройства, но с детайлното описание и спецификации, които предоставяме, можете да сте сигурни в избора си. Ако все пак се колебаете или искате да разгледате още опции, разгледайте нашата широка гама от Мишки и открийте тази, която най-добре отговаря на вашите нужди.

Не пропускайте да разгледате и другите Мишки Canyon, които предлагаме. Всеки продукт е селектиран с мисъл за различните предпочитания и нужди на нашите клиенти.

С Мишка Canyon CND-SGM5N сте готови да се изправите срещу всяко предизвикателство, което ви поставя виртуалният свят. Заложете на производителност, стил и комфорт – изберете качеството, което заслужавате.

Варна бул. Цар Освободител 263 Детайли на магазина
Видин ул.Цар Симеон Велики 20А Детайли на магазина
Монтана бул. Христо Ботев 68 Детайли на магазина
Плевен бул. Европа 6 Детайли на магазина