Вграден керамичен плот Bosch PIB375FB1E , Индукционен

SKU: Производител: Bosch Тегло: 8 кг.
Моля, първо изберете разновидност.
Няма наличност
В наличност

Запознайте се с новото измерение на готвенето с иновативния Вграден керамичен плот Bosch PIB375FB1E, който превръща всяко кулинарно изживяване в истинско удоволствие. Създаден от водещата марка Bosch, този индукционен плот е синоним на немско качество и инженерна прецизност, гарантиращи безупречна работа и дълготрайност.

Със своя стилен и модерен дизайн в черно, той се вписва идеално във всяка кухня, допринасяйки за елегантен и съвременен интериор. Две индукционни зони предлагат различни опции за готвене, като всяка от тях разполага с 17 степени на мощност, което ви позволява да контролирате температурата с прецизност, независимо дали кипвате вода или разтапяте шоколад.

Функцията Power Boost е истинско технологично чудо, което осигурява бързо загряване на зоните, позволявайки ви да ускорите времето за приготвяне на вашите любими ястия. А с интегрирания таймер с функция за изключване, можете да бъдете спокойни, че вашата храна никога няма да прегори или да се превари.

За тези, които се стремят към енергийна ефективност, показването на енергиен разход е изключително полезна функция, която ви позволява да следите консумацията на електроенергия по време на готвене. Този керамичен плот е не само мощен и функционален, но и икономичен, което го прави отличен избор за съвременното домакинство.

Сензорното управление добавя още едно ниво на удобство и интуитивност, като ви позволява да управлявате плота с леко докосване. Компактните размери на уреда (30/270/490 мм) гарантират, че той може да бъде вграден лесно и безпроблемно в повечето стандартни кухненски плотове.

С двугодишната гаранция, предоставена от Bosch, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви е защитена. Придобивайки този керамичен плот, вие не само получавате уред с висока производителност, но и мир на ума, знаейки, че сте подкрепени от надежден и утвърден производител.

Ако търсите разнообразие от опции, можете да разгледате и други модели на марката, посетете нашия уебсайт и открийте керамичен плот Bosch за вашата кухня.

Идеален за заети професионалисти или семейства, които ценят бързината и удобството в кухнята, Вграден керамичен плот Bosch PIB375FB1E е създаден да улесни вашия ежедневен живот. Независимо дали сте начинаещ или опитен готвач, този плот ще ви вдъхнови да експериментирате и да разширите вашите кулинарни умения.

В заключение, този керамичен плот не е просто уред, той е инвестиция в качеството на живот, в здравословното хранене и в удоволствието от готвенето. Открийте нови възможности за вкусни и здравословни ястия с Вграден керамичен плот Bosch PIB375FB1E и превърнете вашата кухня в място за творчество и уют.

Божурище Централен склад Детайли на магазина
Бургас бул. Транспортна до Плаза Мол Детайли на магазина
Варна бул. Република 55, Ритейл Парк Варна Детайли на магазина
Варна бул. Цар Освободител 263 Детайли на магазина
Монтана бул. Христо Ботев 68 Детайли на магазина
Плевен бул. Европа 6 Детайли на магазина
Пловдив ул. Недко Каблешков 14 /до Метро/ Детайли на магазина
Разлог гр. Разлог, ул. Бяла Река 4 Детайли на магазина
Русе бул. Липник 121 Детайли на магазина
Сандански ул. „Тодор Каблешков“ № 9 Детайли на магазина
Сливен бул. Цар Освободител 1A / S Mall Детайли на магазина
Смолян ул. Кольо Шишманов 59 /срещу киното Детайли на магазина
София бул. Ботевградско шосе 525 /до Джъмбо/ Детайли на магазина
София бул. Черни връх 204 Детайли на магазина
София ж.к. Младост 1, бул. Андрей Сахаров № 20 Детайли на магазина
Стара Загора бул. Цар Симеон Велики, кв. Железник Детайли на магазина
Харманли ул. Янко Сакъзов 2 Детайли на магазина
 
 
Брошура от 15.03.2024 до 04.04.2024

* Моля, имайте предвид размерите за вграждане, посочени в схемата за монтаж

*Безплатна доставка за онлайн поръчки над 50лв.