Пасатор Bosch MSM14200 , 400 W

SKU: Производител: Bosch Тегло: 1.3 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.
Купи
Няма наличност
В наличност

Открийте магията на кулинарните изкуства с Пасатор Bosch MSM14200, който превръща всяка съставка в шедьовър! Създаден за тези, които обичат да експериментират в кухнята, този пасатор е идеалният помощник за приготвянето на нежни супи, кремообразни сосове и фини пюрета.

С мощността си от 400W, Пасатор Bosch MSM14200 гарантира бързина и ефективност при всеки оборот. Една степен на работа е достатъчна, за да се справи с различни текстури, без да се налага да се притеснявате за сложни настройки. Топлоустойчивият пластмасов накрайник позволява работа с горещи съставки, без риск от деформация или увреждане на уреда.

Освен това, пасаторът е оборудван с мерителна кана за пасиране с капак, която побира до 0.6 литра. Това е идеално за приготвяне на количества, подходящи за семейството или за гости. Ножът с четири остриета от неръждаема стомана гарантира перфектно смилане на всички съставки, като същевременно улеснява и почистването след употреба.

Ако сте в търсене на качествен и надежден Пасатор, който да отговори на всичките ви изисквания, Bosch MSM14200 е точно за вас. Той е създаден да устои на времето и интензивната употреба, което е подкрепено и от 24-месечната гаранция, предоставена от производителя.

Използвайки Пасатор Bosch MSM14200, вие не само ще оптимизирате времето си в кухнята, но и ще обогатите вкусовете и текстурите на вашите ястия. Той е идеален за заети професионалисти, които искат да се хранят здравословно, но не разполагат с много време за готвене. Също така е чудесен избор за млади семейства, които се нуждаят от бърз и лесен начин за приготвяне на храна за своите малки деца.

Като добавите Пасатор Bosch MSM14200 към вашата кухненска армада, вие инвестирате в дългосрочно удовлетворение от приготвянето на храна. Той е проектиран да намали бариерите пред покупката, като предлага лесна употреба и почистване, универсалност и дълготрайност, които са ключови за всяко домакинство.

За да разгледате още продукти от същата категория и марка, посетете Пасатор Bosch. Тук ще откриете разнообразие от уреди, които ще ви помогнат да превърнете всяко кулинарно предизвикателство в удоволствие.

С Пасатор Bosch MSM14200, всяко ястие става произведение на изкуството, а вие – художникът, който с лекота преобразява всяка съставка в неповторим вкус. Нека вашият кулинарен талант блести с помощта на този незаменим помощник в кухнята!

Бургас бул. Транспортна до Плаза Мол Детайли на магазина
Варна бул. Република 55, Ритейл Парк Варна Детайли на магазина
Варна бул. Цар Освободител 263 Детайли на магазина
Велико Търново ул. Магистрална 40 Детайли на магазина
Дупница ул. „Орлинска“ 52, Дупница, България Детайли на магазина
Карлово ул. „Ген. Заимов“ 32, Карлово Детайли на магазина
Кърджали бул. Тракия 14 Детайли на магазина
Плевен бул. Европа 6 Детайли на магазина
Плевен пл. Иван Миндиликов 1 Детайли на магазина
Пловдив ул. Недко Каблешков 14 /до Метро/ Детайли на магазина
Разлог гр. Разлог, ул. Бяла Река 4 Детайли на магазина
Сандански ул. „Тодор Каблешков“ № 9 Детайли на магазина
Севлиево ул. Софийско шосе 6 Детайли на магазина
Сливен бул. Цар Освободител 1A / S Mall Детайли на магазина
София Божурище ТК Европа Стар Детайли на магазина
София ж.к. Люлин 7 , бул. Джавахарлал Неру № 10 Детайли на магазина
София ул. Коста Лулчев 52, SKY City MALL Детайли на магазина
Стара Загора бул. Патриарх Евтимий 50 до Айко и Баумакс Детайли на магазина
Стара Загора бул. Цар Симеон Велики, кв. Железник Детайли на магазина
Търговище бул. Александър Стамболийски 40-44 Детайли на магазина
Хасково бул. Съединение 106 Детайли на магазина
Шумен ул. Преспа 6 Детайли на магазина